Plzeňáček Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Jak dlouho ta aktualizace trva v praxi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) cca 35min. Editováno: 2. Srpen 2016, autor: compu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 to jde, na webu psali i hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Jde vam stahovat z toho update portalu? Me to podle VIN ukaze aktualizaci map, ale pri kliknuti na stahnout to hlasi nejakou chybu xml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Já včera stahoval a dnes instaloval. Vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 pokud ti to hlasi chybu databaze zkus jiny prohlizec....nebo ti to hlasi uz ten skodovacky downloader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 zkousel jsem vsechny prohlizece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Ten odkaz je nejaky divny. Zkus zkopirovat tento odkaz a dat do prohlizece, co to udela: http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/downloaders/HIGH_P157_EU_2017/Downloader.exe?ver=636059846614044875&extension=.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 To je downloader pro win, ja mam mac, ale to by nemel byt problem, primo na tom update portalu visi navod i pro mac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
76mikes Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Dá se nějak Columbus přesvědčit, aby používal data o dopravní situaci z internetu? VW to má pod označením CarNet. Bez této funkcionality je integrovaná navigace v podstatě zbytečná, protože každý bude používat spíše Google mapy přes Android Auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Pri aktualizácii máp musím použiť SD kartu ako píšu, alebo môže byť aj USB klúč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Je nutno použít originál SD kartu, na kterou uložíš aktualizační soubory, stáhnuté z webu. Původní soubory z karty si zálohuj na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Originál SD karta je aká? To si mám Škodovke kúpiť nejakú s ich logom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Tady si někdo plete Amundsena s Columbusem...u Amundsena je nutné postupovat jak píše @KarelM ale u Columbuse stačí libovolná karta o vhodné velikosti tj. minimálně 32 GB. Mapy se z ní následně nainstalují do jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Takže USB klúč nejde? Kúpim kartu. Môže byť teda aj väčšia ako 32? Nemá ten systém obmedzenie, že si s väčšou neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Dneska jsem aktualizoval ze 64GB karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Mne sa to práve podarilo z 32 GB USB kľúču. Tým dávam odpoveď na otázku, či je nutná SD karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Samozřejmě, že karta není podmínka, ale výrobce ji doporučuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking1920 Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Při zadávání cíle souřadnicemi nedokážu změnit formát zadávaných souřadnic z klasického XX° YY´ ZZ´´ na jiný např. na formát s desetinnou čárkou typu 46,4567 N atd. V uživatelské literatuře se mi postup nepodařilo najít.. jste na tom líp? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Existujou free programy na přepočet,zkus googlit,třeba- http://it.cestuji.info/konverze-gps-souradnic-online.php?hodnota=47.60061+19.11400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 V 30. 8. 2016 at 13:58, ferda25 napsal: Samozřejmě, že karta není podmínka, ale výrobce ji doporučuje. No keď som napísal, že to ide aj z USB je to zrazu samozrejme. Na minulej stránke si ešte písal, že lubovolná karta... Tiež v tom postupe uvádzajú vyslovene SD kartu, nie že môže byť lubovolný vstup ale odporúčame SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda75 Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 V 30. 8. 2016 at 8:34, KarelM napsal: Je nutno použít originál SD kartu, na kterou uložíš aktualizační soubory, stáhnuté z webu. Původní soubory z karty si zálohuj na HDD. Muzu se jenom zeptat, proc se musi u Amundsena pouzit orig SD karta ? Co je na ni specialniho ? Columbus mi prosel bez problemu, ale s Amundsenem se peru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka951 Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Kolumbus nepotřebuje originální kartu, ale u Amundsena se musí použít originální karta. Karta se starými mapami se smaže a nahrají se na ni nové mapy a už to běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking1920 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 V 31. 8. 2016 at 11:52, Viking1920 napsal: Při zadávání cíle souřadnicemi nedokážu změnit formát zadávaných souřadnic z klasického XX° YY´ ZZ´´ na jiný např. na formát s desetinnou čárkou typu 46,4567 N atd. V uživatelské literatuře se mi postup nepodařilo najít.. jste na tom líp? Díky. Tak jsem se dočkal odpovědi z support@skoda-info.cz : zadávat v jiném než klasickém formátu souřadnice nelze... Používal jsem dosud 3 levné přenosné navigace- žádná nestála příplatkových 29000 kč- a všechny uměly nabídnout volbu formátu. To se tedy Škoda vytáhla! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Ono je toho více, co ty škodovácké navigace neumí oproti daleko levnějším. Třeba neumí zobrazit aktuální rychlost podle GPS, nelze navolit současné zobrazení více doplňkových parametrů jízdy - čas dojetí, zbývající km, dobu jízdy ad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.