Lukas_86 Vloženo 9. Září 2018 Vloženo 9. Září 2018 Muzu se prosim zeptat, co je konkretne ta aktualizace asistentu? Citovat
Samiec Vloženo 11. Září 2018 Vloženo 11. Září 2018 S tou ruckou nevim nevim. Prirozjezdu na krizovatce z mista ... Aktualizace Columba je nějaká speciál? Protože aktualizace map je zdarma po dobu životnosti vozu co mi bylo řečene při koupi A ta aktualizace asistentu mě taky zajímá co to je. Jinak Strakonice nejsou problém. Jezdím často na služebky po republice a teď budeme mít zakázku i v Táboře. Takže v poho. Citovat
milanfrolka Vloženo 11. Září 2018 Vloženo 11. Září 2018 (editace) Z brzdu neni problem pridas plyn a ona pusti vzdy v poradku jen bacha nepopojedes z otevrenyma dverama .. to je zabrzdene ...a mapy su tam novejsi nez na strankach skodovky napis ferda25 rekne ti co jde podle wika do tvojeho pridat Editováno: 11. Září 2018, autor: milanfrolka Citovat
Samiec Vloženo 11. Září 2018 Vloženo 11. Září 2018 Měl jsem na mysli spíš svižnější rozjezd. Měl jsem Peugeot 508 a ten zatahoval rucku pouze kdyz se vypnul motor. A to mi pije krev u Supa kdyz zastavim vypnu motor vylezam z auta a to jeste popojede a zastavi se az na DSGcku. Citovat
milanfrolka Vloženo 11. Září 2018 Vloženo 11. Září 2018 A mas zaplu tu automaticku ? Nikdy sa me to nestalo....kdyz vylezam vzdy si da sam brzdu Citovat
ziza23 Vloženo 11. Září 2018 Vloženo 11. Září 2018 Jakmile otevřu dveře, tak se auto ani nehne Citovat
Martin18 Vloženo 11. Září 2018 Vloženo 11. Září 2018 Na el. park. brzu automaticky s otevrenim dveri prejde, pokud je aktivni autohold. Citovat
Samiec Vloženo 11. Září 2018 Vloženo 11. Září 2018 Jo to jo, ale nechci aby mi šahal na ručku kdykoliv za jízdy zastavím. Pouze zatáhnout když vypnu motor aby se zabezpečilo vozidlo proti pohybu. Citovat
Martin Bednář Vloženo 12. Září 2018 Vloženo 12. Září 2018 A jak vis, ze ti "saha na rucku" ? Jak to poznas? Kdyz stahnes okynko, tak slysis charakteristicky zvuk motorku rucni brzdy pri kazdem zastaveni? Normalne pri zastaveni by te mel nejakou dobu drzet autohold. Ne rucka. Nepletes to dohromady? Citovat
KarelM Vloženo 12. Září 2018 Vloženo 12. Září 2018 V 19. 8. 2018 na 17:40, ferda25 napsal: Dokáže to každý autorizovaný servis: Kessy.pdf Jen je stačí o to požádat. Já už nahrávám verzi 0907 z důvodu lepší citlivosti VIP pedálu. ferda25: Pokud mám jednotku 3Q959435C a SW 0710 jde to přímo přes flash stávající jednotky nebo se musí měnit i jednotka čili nový díl? Dík. Citovat
ferda25 Vloženo 12. Září 2018 Vloženo 12. Září 2018 Aha, tak další co narazil na "proškolený" servis. Pro všechny co mě na to píšou: V prvním sloupci je původní číslo dílu a původní verze softwaru a následuje stav, který vznikne přehráním po zadání kódu: 33D8 u Superba3 na nový software - jednotka se přehráním software přejmenuje na 3Q0 959 435G a verze softwaru bude 0906 Jednotka se nemění!!! 1 Citovat
KarelM Vloženo 12. Září 2018 Vloženo 12. Září 2018 Uhádl jsi, mají tendenci hned něco měnit. No snad mi to nezdrbou. Citovat
HynekV Vloženo 12. Září 2018 Vloženo 12. Září 2018 (editace) Ještě k té automatické brzdě u DSG. Při zastavení a otevření dveří, se mi zatáhne pouze tehdy, když nemám řadičku na "P". Pokud zastavím, zařadím na "P", vypnu zapalování a otevřu dveře, brzda se nezatáhne. Moc se mi nezdá, že by to tak mělo být. Editováno: 12. Září 2018, autor: HynekV Citovat
stenly Vloženo 17. Září 2018 Vloženo 17. Září 2018 Stal som sa majitelom S3 combi ... mam 10/2015 style... co všetko sa da dokodovat??? Dnes som si sam aktualizoval mapy na 0169 ECE 2018/2019 ..... da sa aktualizovat aj soft v columbe ?? Pise mi to HW:H42 a SW:0318.. Pojde mi air care?? Vypnúť s/s systém? Zatvaranie kufra cez tlacidlo na stredovej konzole... co vsetko by šlo?? Mam čítanie značiek (da sa aj line asist??) Citovat
michal2009 Vloženo 18. Září 2018 Vloženo 18. Září 2018 Poslednímu odstavci: Ne, ano, ano, ano. 1 Citovat
stenly Vloženo 19. Září 2018 Vloženo 19. Září 2018 Ešte sa tu riešilo tie riasi v svetlach.... ak mam klasicke xenony....a chcem tie s riasmi...staci vymenit len svetla a nakodovat light asist?? Alebo este nieco biac treba ??? Citovat
_o5_ Vloženo 29. Září 2018 Vloženo 29. Září 2018 (editace) Ahoj, musím se podělit o zkušenost s návštěvou Strakonic. Mám jednoho z prvních Superbů (2015/03) 140kW L&K. Moje požadavky byly: 1 - odemknutí videa za jízdy (Columbus)2 - předělání tlačítka na otevírání kufru, tak aby šel kufr i zavřít (tlačítko uvnitř auta + zvýšit dálku "pro zavření"" na dálkovém ovladači)3 - svícení zadních světel i při denním svícení4 - řasy pro denní svícení5 - mlhová světla při coming home lights6 - pamět vyhřívání sedaček7 - personalizace (sedačka, zrcátka, vnitřní osvětleni -lišta palubky, rádio, denní svícení)8 - increased sensitivity of the throttle pedal (DSG)9 - zamykání při nastartování s kessy10 - easy entry (pojezd sedačky po nastoupení)11 - automatický letní/zimní čas12 - rozšířené nastavení DCC13 - změna barvy zelené na červenou Kromě bodu 7 se povedlo vše (stará verze jednotky). Dále mám vypnuté Start&Stop, možnost úplně vypnout ESC, zobrazení otáček ventilátoru, vypnutí zvukové signalizace při zavírání pátých dvěří a zaktualizovaný FW na jednotkách kde se dalo. Největší boj byl s aktualizací a následnou kalibrací zadní kamery, ale i to se nakonec povedlo. Tovární "teplou bílou" jsme zaměnili za studenou bílou (RGB: 130/220/100, Ferda neznal :)). Zapomněl jsem na jednu věc a to přidání možnosti deaktivace KESSY, tak někdy příště. Jiří je vstřícný člověk, potřeboval jsem ještě vyměnit olej a výměnu mi ochotně domluvil v místním servisu, kde se tak stalo prakticky na počkání. Návštěvu rozhodně doporučuji :) Editováno: 29. Září 2018, autor: _o5_ 4 Citovat
signoflife Vloženo 1. Říjen 2018 Vloženo 1. Říjen 2018 jj, Jirka je borec. Co bod 8, má to nějaký vliv? Citovat
_o5_ Vloženo 2. Říjen 2018 Vloženo 2. Říjen 2018 Myslím, že to malinko poznat jde, ale chtělo by to vyzkoušet stylem překódovat zpět, projet se a tak to párkrát zopakovat :) Citovat
milanfrolka Vloženo 3. Říjen 2018 Vloženo 3. Říjen 2018 ahoj jde nakódovat znovu zapnutí asistentů po odpojení vozíku ? když zapnu vozík vypne se hlídání mrtvého úhlu a asistent vyparkovaní po odpojení vozíku zůstanou vypnuté ..aby se samy znovu zaply…. Milan Citovat
Maroš Vajzer Vloženo 17. Říjen 2018 Vloženo 17. Říjen 2018 (editace) Dobrý deň prajem. Mám Superb Style r.v 2015 modelnový rok 2016 a nefunguje mi sklopenie zrkadiel. Mám Kessy a ani keď stlačim dlhšie tlačidlo DO, ani tak mi nefunguje. S ovládacom vo dverách mi to funguje. Vie.mi s tým prosím niekto pomôcť a dokodovat aj ďalšie veci? Najlepsie stredné slovensko alebo ostrava a okolie, ale v zásade sa viem.dopravit kamkoľvek. Ďakujem Editováno: 17. Říjen 2018, autor: Maroš Vajzer Oprava gramatickych chýb Citovat
Maroš Vajzer Vloženo 17. Říjen 2018 Vloženo 17. Říjen 2018 (editace) Tam som to už kontroloval a nemám tam položku sklopenie pri uzamknutí... Editováno: 17. Říjen 2018, autor: Maroš Vajzer Citovat
ferda25 Vloženo 17. Říjen 2018 Vloženo 17. Říjen 2018 A přepínač zrcátek s polohou pro sklopení to má?? Sklopí se to v ní?? Pokud ano, tak nejsnazší cesta je servis a "konfigurace jednotky" 09 v rámci "zvláštních funkcí" ODISu.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.