Pawouk Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Michale, nechceš na to vytvořit nové téma, které by bylo o údržbě a čištění kožených sedadel? Ono to tady s větráním sedadel nemá až tak moc společného. Už jsem to tady jednou čistil od příspěvků poněkud mimo téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Téma je už založené, máš recht- přesunu to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHPH Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) Zvolili by jste větrané sedadla ve výbavě LK nebo raději kůži/alcantru...? O tepelný komfort v zimě strach z důvodu nezavislého topení nemám, ale spíše o údržbu. Má někdo zkušenosti s tou perforací, co do znečištění? Mám strach jakmile tam dítě něco vylije, že to z polstrování už nikdo nevyčistí, jakmile to zateče tou peforací.... Ale zase by měli být komfortnější v létě, když jsou větrané. Alcantra je pocitově teplejší, tedy i v horkách bude horší? Díky za názory... Editováno: 2. Březen 2016, autor: PHPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 tak jak jsem psal loni, měl jsem ventilovaný sedadla na předchozím autě, ale to byly hadráky. Teď mám naopak kombinaci alcantara - kůže a asi bych do těch fukarů už zpátky nešel. Zase to má na druhou stranu výhodu, když ti na to malý smradi něco vylejou, nemusíš to utírat. Krásně to proteče skrz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Z větrání v SII jsem byl rozpacity. Jednou vedro, jednou zima. Kuzi doma ano,v aute uz bych ale bral Alcantaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfak Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Ahoj, Ty sedcky foukaji nebo sajou? Pripadne kde je ten motorek a da se vycistit? Prijde mi ze kdyz to srovnám s jinou znackou tak to fouka dost malo. Resp. hlavne me prijde ze to nasava :) Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 No rekl bych ze to fouka. Mas hlavne cisty sedacky ? Samozrejme ze to fouka pres dirky v kuzi tak jestli nemas sedacky plny bordelu a ma to taky 3 stupne foukani. v jinem aute sem nesedel co to maj, ale na tu trojku mi to pripada dost kdyz tam sedis v lete a klimatizace dost ochlazuje interier to ta je znat hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfak Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 (editace) Kdyz na to polozim uctenku tak ji to pricucne jak do urovne zad :) a prave na trojku to nedela nic moc. Editováno: 25. Duben 2020, autor: Klfak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 To je divný mě to normálně fouká. Já už bych zase nikdy nešel do broušené kůže, protože více spocené záda než s Alcantarou jsem nikde jinde neměl. Už vždy provětrávání, od té doby nemám spocená záda a tím pádem po vystoupení a ofouknutí bolavá záda...toť můj názor. PS: Účtenku jsem na sedadlo při zapnutém provětrávání nikdy nedával, ale otestuji to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Mne to taky fouka... ale listek skusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfak Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 No kdyz sahnu pod sedadlo do tyhle diry kde je ventilator tak to zni fouka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Řeším objednávku nového Superbu a zasekl jsem se na volbě sedaček. V LaK nabízejí jen ventilovanou kůži. Do teď mám najeto v SIII 200.000 km v Alcantaře a v létě v zimě je to pohoda. Máte někdo zkušenosti s obojím při vyšším nájezdu kilometrů. V předváděčkách to na těch pár kilometrech není poznat. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Ahoj chci si koupit superba scouta ale podmínkou jsou ventilované sedačky jak mám u svého rok 2019 jen nevím jaký inženýr vymyslel že tohle nelze do scauta nakonfigurovat, třeba kodiaq scout může mít ventilované sedačky !! může mi tohle někdo vysvětlit . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik103 Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Cau, trochu to ozivim. Lze sup 3 l&k predelat z klasicke kuze na ventilovanou? Je mi jasne ze musi probehnout vymena prednich sedacek, ale jak je to s elektrikou a co vsechno to obnasi?? @ferda mas s tim nejake zkusenosti prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 (editace) - panel klimatizace s ventilaci (nutno najit prislusnou verzi podle vybavy vozidla - vyhrivane predni sklo ano/ne, nezavisle topeni ano/ne, povrch lesk/mat) - ventilator sedadla (2x) (nebo cela sedadla) - ventilator operadla (2x) (nebo cela sedadla) - dotahnout drat napajeni ventilace (z pojistky SC52/5A) - pridat rozboceni LIN v hlavnim svazku (L+P) - pridat rozboceni kostry ve svazku sedadla (nebo pouzit svazky z ventilovanych sedadel) - zapojit a nakodovat. Editováno: 8. Červenec 2021, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Ještě perforovaná kůže sedadel. Všech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Jak je to u superba s hlučností ventilace? Zkoušel jsem ventilované sedačky v BMW a bylo to dost otravné. Mělo to taky 3 stupně intenzity, na nejvyšší to nešlo pustit vůbec, protože to pak hučelo jak vysavač, na druhý to jakž takž šlo, ale i tak mi přišlo že celá sedačka divně vibruje, na nejnižší už to bylo vpoho, ale zase to už pomalu nebylo znát, že by to nějak pomáhalo. jak je na tom Superb? Nemáte podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Vibrace žádné nevnímám. Slyšet to hlavně na trojku je, ale nic rušivého. Ostatní hluk za jízdy to hravě překryje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franco Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Slyšet je, běžný pohyb auta to přehluší a rádio na malou hlasitost taky. Jinak na mém FL superbu 02/20 sedačky sají :-D Jakože lístek na sedačce se po zapnutí ventilace přicucne k povrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 No ja to vacsinou mam pustene na 1cku, co docela staci. 3ku len obcas pustim a nejake vibracie/hluk som si extra nevsimol, co by vadil. Horsie je to s tou masaznou funkciou, ta je celkom pocut a je to taky "nepravidleny" hluk takze to registrujes viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.