Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 19. 2. 2016 na 22:46, lukas474 napsal:

Ahoj, nema prosim niekto vizual ako vyzeraju kola SIRIUS ANTRACIT na SUPERBe? velmi sa mi totiz pacia a chcel by som vediet ako asi vyzeraju, nakolko v žiadnom konfiguratori niesu.

post-98107-0-64731200-1455918353_thumb.j

Tak co? Najde se tu někdo, kdo by je měl na svém Supu? Přemýšlím o nich, ale nevím jak by vypadaly s mojí barvou - Béžová Sahara :(

Ty první tři obrázky jsou jiná kola, ale ty poslední dva jsou ono :) na googlu jsem nic nenašel, díky

za malo

Tie prve su Sirius strieborne 3V0071499D

Potom su Sirius antracitove 3V0071499B

Dal som ti ich sem aby si videl obe

Jasný no, antracitových moc není no, a v kombinaci s tou Saharou už vůbec ne. Dík

• 2 měsíce později...
On 20. 11. 2015 at 6:18 PM, Oto Suk said:

Máme Superb 3 s letními koly 17". Na zimu jsme daly kola 16" z našeho minulého auta Superb 2. Pokud dáme volant na doraz ať již na levou či na pravou stranu, tak jde slyšet tření. Předpokládáme, že to bude asi těmi koly a že tedy není možné použít 16" AL kola ze Superb 2 na Superb 3. Máte s tímto někdo zkušenosti?

16" disky na S2 mali pri sirke 7" hodnotu ET 45 mm - cize cisto teoreticky by stacilo pouzit 5 mm podlozky, aby si sa dostal na hodnotu 40 mm, ktoru ma S3 pre sirku 7". (Aj ked kazdy den vidim S3 combi s diskami z Octavie 3 - 7x17" ET49 a jazdi bez problemov...)

Upraveno od Cjoctavian

• 1 rok později...

Zdravím, není tu náhodou mezi námi někdo, kdo má ALU disky Phoenix R19 v barvě leštěný hliník?

Mam je stribrne i cerno stribrne. Jsou brousene, tz. prelakovane, lestene myslim nedelaji. 

Trinity?

Upraveno od Patrik1971

Beru zpet, vidim ted v eshopu, ze jsou i v lestene variante.

Ano..su strieborne..cierne..chromove..a antracitovo lestene

hqdefault.jpg

Upraveno od Patrik1971

Řeším prave jestli koupit na léto stříbrné a nebo ty chromove( lestene), zajímalo by mě jak je to s údržbou těch chromovych, moc se mi líbí ale ta cena novych ? a na netu jsem našel jete jen ty stříbrné, dnes mi prodejce řekl, ze by mi ty chromove uměl sehnat za 8500 bez DPH za ks

Upraveno od OtaP

jak se jmenuje barva výše s chromovými koly? Ta kombinace mi přijde fakt hezká.

Hledal jsem mezi barvami tzv. modrou laser, není tahle náhodou ona?

Modrá lávová.

• 1 měsíc později...

Ako ste spokojny s kvalitou origo diskov? Mne sa zacina lupat lak okolo stredovych dier :( 

Auto ma pomaly 3 roky (v lete) a na zimu prezuvam len pneu.

Ziadne origo disky mi nerobili nikdy ziadnu neplechu,ani pri pouziti v zime.Pravdepodobne ich mas poskodene od toho upinania pri tom neustalom prezuvani a vyvazovani.

je to normálne , stieborné sa olúpu a zoxidujú pod lak , leštené takisto ... niekedy aj za menej

On 5/1/2019 at 2:14 PM, deto said:

Ako ste spokojny s kvalitou origo diskov? Mne sa zacina lupat lak okolo stredovych dier :( 

Auto ma pomaly 3 roky (v lete) a na zimu prezuvam len pneu.

Staci, ze v pneuservise urobia do cireho laku mikroskrabance - a dielo dokona slana brecka v zime...

a čo majú tie disky upínať cez handru ? nič iné ako šmejd v tom nehľadaj , vrstva laku nulová , základ žiadny a hnije to jak šlak ...  kedysi keď sme doma lakovali disky tak sme si dali záležať nech sú rovnomerne pekne všade , pozri si to dnes , diery na skrutky holé , boky paprskov len tak poprášené ... 

mal som aj úplne klasické strieborné deimosy a aj tak po tretej zime sú načaté a zvnútra zájdené a to ako ja umývam auto v zime a brečke asi umýva málokto

na supa som dal fungláče siriusy a po 5000km na dvoch už bolo aj tak vidno niečo začínajúce pod lakom , ešte dva roky a budú čiarkované ako všetky , a to boli disky za 1100eur ... 

• 1 měsíc později...

Nema nekdo nahodou na prodej tyto 18  Cassiopea na superba 3 diky

SmartSelect_20190619-114407_Google.jpg

Ja mam na predaj pegasus v anthracite ak by niekto chcel, disky su v TOP stave, pneu 6mm

18000

E97952C6-659A-49D2-A141-7FDCE11B31AD.jpeg

1C5636EE-D729-4B42-A97E-A5ECA0356BF0.jpeg

Upraveno od ThomasL&K

Zdravím, sháním alu Pegasus antracit 18". Na eskoda-shop jsem našel nové za 5200 s DPH, takže bez dph mě sada výjde na cca 17200,-Kč. Dáte mi tip kde sehnat? Nebo prodává někdo levněji? 

dekuji

Upraveno od David Durstin

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.