Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nenašiel som nikde zmienku o Aero krytoch. Majú nejaký význam? Som si hovoril, žeby som si ich kúpil na zimu (Vega Aero 19"), príde mi, že ich jedinou funkcou bude, že kryjú všetko pod sebou. 😄 A keď ma budú štvať. jednoducho ich dám dole. 

Mají jediný význam. Naplňují podstaru zeleného euro uhlíkového náboženství. 

A to je? Zníženie odporu a tým spotreby?

Ano, je to tak.

třeba u Kodiaqu RS je snížení emisí CO2 max. 2 gramy na 1 kilometr. Velikost spotřeby ani neudávají.

Spíše se to výrobci hodí do lepšího výsledku měření.

• 1 měsíc později...

Jak je to s nesouměrnejma kolama? Dělají se levé a pravé, nebo všechny stejné a pak jsou na jedné straně auta obrácené?

Jo, je to tak, na jedné straně auta jsou "obráceně".

Tak to je zlý, moc zlý.

• 1 rok později...

Ahoj chlapi, nemáte někdo fotku Superba v béžové sahara s koly Antares 18"? Řeším, zda dkoupit i na zimu Trinity 19 nebo ušetřit 13 tisíc a budou stačit Antares 18... Dík. Případně ještě zvažuji 19" Vega, ale ty mi přijdou že se k L&K moc nehodí, jsou spíš pro sportline...

20220820_121924.jpg

Jedine v bielej.

• 3 týdny později...

Ahojte. 

Potrebujem odniekoho z Vás radu. Chcem dávať na svojho Superba 3 L&K Liftback disky 19". Poraďte mi aké ET mám použiť aby boli kolá zarovno blatníkov. Aby moc nepretŕčali ako na bugine. 🙂

Popripade aj šírku 8 alebo 8,5..Gumy mám Pirelli Powergy 235/45/19.

Ďakujem pekne za odpoveď. Erino

Dolezite je,ci ich mas vobec v TP,ak ano,mas nespravny rozmer pneu,pretoze TP hovori 235/40/19 a disk 8JX19 ET 44...ale ak o udaj v TP a legalnost  nedbas,tak sa to pri spravnej pneu da riesit podlodlozkami,z osobnej skusenosti 15mm su ok.

Ja som mal vzadu podlozky 20mm na 19" a vyzeralo to super, by som povedal, ze akurat to zapasovalo.

Ale samozrejme pneu / disky mam podla TP, ako pisal Patrik v poslednom komente

Prepáčte, samozrejme, že výška je 40. Ako som to rýchlo písal, tak som sa pomýlil. 🙂

Ale chcem osadzať disky bez podložiek. Len potrebujem vedieť presné ET pri šírke 8 a 8,5. Ďakujem 

@Patrik1971 a @Martin_V ti už písali, že použili podložky 15-20 mm, tak potrebné ET si už oproti originálu vieš vypočítať, nie?

P.s.: Ak to neide v hlave, alebo na papieri, tak exituje na toto kopa online nástrojov, stačí sa spýtať strýka Googla:
https://www.wheel-size.com/calc/ (vieš zadať úplne všetko)

https://www.willtheyfit.com/ (jednoduchšia kalkulačka, ale stačí aj toto)

...

Upraveno od e1.

• 1 rok později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.