Cyperb Vloženo 8. Červen 2016 Vloženo 8. Červen 2016 Mám stejné dilema: chci parkovací kameru, ale bez stěrače. Pokud dobře vím, tak v případě dodatečné montáže kamery se musí natáhnout kabely od přístrojovky až k zadním dveřím. Podle mne je to větší zásah než odmontovat a zaslepit sterač. Má s tím někdo zkušenosti? Citovat
brasci Vloženo 9. Červen 2016 Vloženo 9. Červen 2016 Nemyslím si. Ono v tom interiéri je to všetko len nacvakané, nemysli si, že ak to odcvakneš a znova nacvakneš, že to bude nejaký extra zásah. Ja som mal už rozobrané pol auta vnútri a všetko ok. 5. dvere musíš rozobrať tak ako tak a dotiahnuť pod plastami ten kábel dopredu do prístrojovky je najmenej. Ale pokiaľ niekomu príde ako lepšie riešenie demontovať stierač, riešiť hadičky ostrekovačov atď a nakoniec dieru v skle tak prosím... Citovat
michal2009 Vloženo 9. Červen 2016 Vloženo 9. Červen 2016 parkovací kamera se dodělává do aut běžně a opravdu to není velký zásah, hlavně není znát. Už jste viděli jak vypadá zadní sklo s tou záslepkou? To je hotová katastrofa, raději nechat stěrač a mít to originál 3 Citovat
ziza23 Vloženo 23. Červen 2016 Vloženo 23. Červen 2016 Objednal jsem bez stěrače a kameru pak nechám dodělat u ferda25 Citovat
homy Vloženo 28. Červenec 2016 Vloženo 28. Červenec 2016 Stěrač není potřeba. Škoda aneb dodelej si kameru sám [emoji12] Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.