Červen 7, 20205 r Když není mlha tak funguje bez problému. Je to napsané i v návodu, že za mlhy, deště a sněžení se nemá ACC používat.
Červen 7, 20205 r Takze podla navodu potom nepouzivat nikdy a vobec:-) Neprehanat zase,za mlhy funguje prave skvelo a vidi aj to,co vodic nie. Ma problem v zime,ked napada na radar tazky a mokry sneh,ale uspesne eliminujem navoskovanim krytu radaru,co nefunkcnost velmi slusne eliminuje. Upraveno Červen 7, 20205 r od Patrik1971
Červen 7, 20205 r Logika je snad jasná, na ACC se nesmí spoléhat na 100%, proto se tím oznámením kryjí, aby nějaký chytrák nejel rychle v mlze bez dostatečné viditelnosti a právě se nespoléhal, že ACC to za něj vždy a na 100% vyřeší. Nevyřeší. Řešit to má vždy řidič.
Červen 7, 20205 r Před hodinou, Patrik1971 napsal: Takze podla navodu potom nepouzivat nikdy a vobec:-) Neprehanat zase,za mlhy funguje prave skvelo a vidi aj to,co vodic nie. Ma problem v zime,ked napada na radar tazky a mokry sneh,ale uspesne eliminujem navoskovanim krytu radaru,co nefunkcnost velmi slusne eliminuje. Mně to ACC právě v mlze nefungovalo. V dešti ano. V zimě jsem to ještě nezkoušel - kupoval jsem auto letos v dubnu....???? Upraveno Červen 7, 20205 r od Martingeff
Červen 11, 20205 r Presne ako pise Patrik. V hmle vidi aj to, co vodic nie. A Pawouk ma takisto pravdu. Je to len asistencny system, treba s nim takisto venovat soferovaniu rovnaku, ba mozno vacsiu pozornost. Upraveno Červen 11, 20205 r od misor1994
Září 3, 20205 r Autor Aktivace ACC či posunutí na 210 km/h je možné i bez výměny radaru...tj. u Superba3 stačí nové páčky a plast pod volant. Jediné omezení, předface radar neumí prediktivní ACC.
Květen 18, 20241 r Ked mam 2016 ACC do 160, tak treba vymenit kameru na 210 ? Ta druha ma vyssie rozlisenie alebo rychlejsi procesor ?? Upraveno Květen 18, 20241 r od denial
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.