quadrat Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Jak zjistím, do jaký dutinky v ISO konektoru mám tu redukci zasunout?Možná stupidní otázka....... To mi nikdo neporadí????? Pleaseee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 (editace) No nejsem si jistej, ale co myslíš, že znamená ten PIN pod názvem aut. antenna.... Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Měl bych dotázek, jestli mi někdo dokáže poradit. V autě mam neorig rádio sencor a signál je hodně špatnej, stále slábne signál a šumí. Jen místama je dobrej příjem. Po stejné cestě jezdím ještě se třema autama a ty maj rádia starý šunky a bez problému a jedno má i stejný rádio jako já a taky vpoho... Myslel sem, že tem není to fantomový napájení,tak jsem to dokoupil a chtěl to připojit,ale v PINu na napájení anténu už nějaký drátek byl, ale kam sem došáhnul po kabelu, tam nebylo nic, co by připomínalo ten oválek fantomového napájení. Tak jsem to tam zapojil, a přijde mi, že to od té doby hraje hlasitěji a signál úplně nevypadne,ale stále je v tom slyšet hlasité přerušované šumění. Asi si s tím budu muset pohrát a zkusit to napájení odpojit úplně a zkoušet. Nebo někdo má nějaký nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) překontroluj si kostru na rádiu, pokud je horší taky to šumí a reaguje na ruchy. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Zkusím to. Ty myslíš, jako že někde bude špatnej kontakt,nebo tak jo? Taky je zajímavý co jsem pozoroval, že když jsem stál a měl zavřené dveře,tak to hrálo a když jsem je otevřel vždy do určité polohy,tak to začalo šumět. A bylo to v Plzni, tak si nemyslím,že by tam nebyl signál a dveře ho stínili....Jestli to není nějak způsobeno tím, že dveře v určité poloze ukostřený sou a v určité ne, prostě záleží jak se s nima hýbe... Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Tak tak rádio musí mít dobrou kostru aby se to různě nerušilo(myslím jako kabel zem od rádia)úJá zase pozoruji že jakmile sedí vzádu 2 lidi tak se signál o dost zhorší a nevím proč - když jedeme jen v předu ve dvou je to ok.Ale neřeším to protože vzadu vezu lidi tak 2 x do roka. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 No,až budu mít chvilku tak to prolezu a uvidim.Ale dost mi to štve, musim poslouchat pořát CD nebo MP3, protože mi to šumění v rádiu rozčiluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdarec chlapi, nedavno me ukradli zadni sterac a pokusili se i o antenu, ale asi nevedeli jak, takze za ni podle me jenam bezhlave rvali a ven ji nedostali, od te doby mam dost zhorseny prijem :-( mohli tim tahanim za antenu neco poskodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Pokud to nějak poškodit jde, tak já sem na tom možná stejně, když jsem auto koupil, tak byla anténa ukroucená.Někdo ji tak silně dotah,až nešla povolit a pak to někdo ukroutil, tak je možný, že tam tim kroucením nebo páčením taky něco poškodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Tak sem se v tom dneska trochu kochal a zjistil jsem to, že anténa a anténí zesilovač jsou pravděpodobně vpořádku a určitá část šumu byla způsobena tím, že jsem měl zapojený fantomový napaječ a zvlášť ještě dodělané napájení antény drátkem mimo, což signál také trochu degradovalo...Zároveň jsem rádio patřičně ukostřil vodičem 4 mm2 z kostry rádia přes vodič standartního uzemnění na rám za kaslíkem...Tak sem zvědavej,až vyjedu někam mimo město Ale ve městě se to dneska zdálo vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 No, po delší zkušenosti můžu říct, že se to moc nezměnilo a pošumuje to... Možná je to taky trochu nekvalitním přijímačem, ale nerad bych koupil nějakej lepší a nic by se nezměnilo... A přijde mi, že to víc šumí při basech.Když třeba jen mluví,tak tolik ne.Takže by to mohlo nějak souviset s odběrem, ale když přidam volume, tak je to stejný,tak nevim...Asi žádná chyba, jen prostě né moc kvalitní tuner rádia a nic moc origo anténa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Pokud máš rádio Sencor tak je to možné protože se nám u několika kusů už stalo že si lidi stěžovali na "šumění" jako na pozadí hudby. Problém byl že pokud se poslalo na servis tam to píchly na stabilní anténu a samozřejmě nic nepozorovali protože se to projevovalo až při slabším signálu.Co máš přesně za typ? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Mam model SCD-5355MR Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) hm ty jsme tu měli asi 3 kousky špatné....ale více zlobilo SCD 3102, pokud máš možnost vyzkoušej na chvilku jiné autorádio a hned poznáš zda to je tím Sencorem Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Pozeram, ze mas so Sencormi skusenosti. Ja mam asi pol roka SCD MP105R (ten s odnimatelnym MP3 playerom). Od zaciatku je tam slaby signal radia a sum na pozadi pri prehravani MP3 aj CD (montaz v servise Skoda v PD). No a teraz ma radio problem sa vobec zapnut. Obcas ide, ale vacsinou nejde vobec alebo len nabehne na display napis Welcome a vypne sa. Kua asi to bude na reklamaciu alebo sa s tym da nieco robit? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) A neznáš náhodou nějaký rádio, v přibližně stejný cenový relaci s dobrým příjmem, MP3 a možná i tím USB co tam mam já? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Nejsem žádný přeborník ani servisák pouze pracuji v obchodní sféře a tohle taky prodáváme a proto vím že to mělo tenhle problém a když jsme to reklamovali u výrobce tak řekl že signál odpovídá normě.......škoda že servisáci nedaj to autorádio do auta nezkusí vyjet někam pryč z města....... Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) ono je to těžké sencor boduje výbavou a cenou + není vyloženě špatný a dokonce to lze i reklamovat (myslím tím že to opravují) značky jako orava,hyundai,elta atd to rovnou dodavatel při reklamaci háže do koše a neopravují to. Kolik jsi platil za to rádio kolem 2tis.?? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Myslim že 2600,- Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) 2600kč je docela dost to už bych se poohlížel alespon po JVC to stojí kolem 2800-3200kč s MP3, ale nebude mít vstup na kartu a USB (nebo alespon ten model co tu máme nemá). Ale ceny jsou různé u nás jsme ten sencor prodávali kolem 2000-2200kč. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) No už je to nějaká doba co sem ho kupoval a přesně se napamatuju. Po něčem se porozhlídnu, protože mi to docela štve. Kdykoliv jedu jakýmkoliv jiným autem s jiným třeba i starým sony kazetovým rádiem, tak to hraje parádně... Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 (editace) jo to chápu ono celkově staré rádia měly super tuner dneska pokud člověk nedá 4-5tis za rádio tak je to nic moc.Ale ten sencor to je fakt špatně pokud ti to blbne. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 (editace) A co třeba nějakej Sony nebo Pioneer kolem 3000,- ? To by taky nemuselo bejt špatný ne? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Som zvedavý dokedy to vydržíte s tým citovaním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 For Vikino1 řeba do nekonečna jestli Ti to vadí! , ale bohužel už jich víc nejde :/ PS: Mam teď doma rádio Pioneer DEH-3900MP, tak ho tam zkusim a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.