Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Můj osobní odhad je dle výbavy 70-100tisíc...je sice hezký že za 7 let má auto 5000km, ale popravdě nevím jestli je to víc k dobru, než ke škodě...co si budeme povídat, málokdo mění provozní náplně v autě, když nejezdí, ač se to měnit má - skrátka je "ležák" kolikrát mnohem horší než auto, který běžně jezdí. PS: navíc v dnešní době v autě starém 7 let s najetými 5000km bude vidět "stočenku" - podvod

Vloženo

každej v tom bude vidět kulišárnu :) .....pokud nejezdila na servisní prohlídky do autorizáku....těch 5000km je pak podezřelých, že jsou stočený.....ale reálná cena je někde okolo 80 000,-Kč...samo dle výbavy....

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Zdravím,

vzhledem k tomu,že budeme kupovat nový vůz budeme prodávat naší "Fabču".Vůbec ale nevím,kolik za ní můžeme chtít ,resp. dostat.Jedná se o Fabii 1,4 MPi 44 kW, r.v. 2000-HB.Jsme 1. majitelé, v současné době najeto 107 000 Km.

Výbava: odnímatelné TZ,mlhovky, centrál+DO,střešní okno,výšk. stavitelné sedadlo řidiče,zamykání zpátečky,otevírání kufru a víčka nádrže od řidiče,vyhřívané zadní okno,přední+zadní nárazník v barvě vozu.

Také jsme uvažovali o tom,že ji dáme na proti účet,ale zatím nemáme zjištěno jaký by byl odpočet.(co je lepší?)

Díky za případné vyjádření.

• o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Dobry, rad bych si koupil třeba octavku a nevím, vubec nevím za kolik prodat tuto fabii.

Je to rok 2002,motor 1.9SDI , serviska do 240 000 ted nalitane 261 000, komplet nove brzdy,tlumice,vyfuk,zrcatka,rucni brzda....

menene filtry, olej vsechno servisovano.

Lite kola + plechy zimni i letni gumy atd atd.

Vybava Comfort(alarm, dalkovy central, predni el. okna, 2x airbag, zasuvka v kufru apod.)

sem tam nejake vady laku,ale jinak dobry a super stav.

za kolik tak prodat abych nenaletel?

Díky

post-60339-0-40958700-1303744530_thumb.j

Editováno: , autor: jurdadavid
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím všechny a předem díky za rady.

Zajímalo by mě, kolik bych si asi tak mohl říci za moji Fábku r.v. 2004, 1.2 HTP 40kW se serviskou a s necelými 80 000km? Jsem druhý majitel a za celou dobu užívání byla bezproblémová, ale teď bych potřeboval aspoň combi, přišla rodina. Tak prosím raďte.

Vloženo

takových dotazů je tady mraky. Nejlepší bude, když se podíváš na Škoda plus nebo auto plus, zadáš si tam rok výroby a podobný věci (třeba i výbavu) i vyjede ti mraky aut a uvidíš, jak se to pohybuje. Druhá možnost, stav se v bazaru, v jakýmkoliv, lépe ve škodovce, a oni ti auto ocení dle roku, kilometrů, výbavy a stavu, zdarma, a budeš +- vědět, jak se to pohybuje.

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím nedávno jsem dostal od rodičů fabii 1.2HTP 12V 47Kw a chtěl bych se zeptat jestli se dá tohle auto ještě vůbec prodat hlavně už to má najeto něco přes 191 000km  no jde mi jen o to že to už není v top stavu po vzhledové stránce  zde je fotka pro představu: http://cdn.cztorrent.net/image/original/z3WZwhrCBqynY5aq a to v reálu bych řekl že vypadá mnohem hůř. Hlavně s tím ještě budu jezdit než našetřím na něco takže se pokusím i některé  ty větší vady opravit ale i tak bych řekl že htpčko už v dnešní době nikdo nechce a bojím se toho aby mi to pak nehnilo na zahradě :D

Vloženo (editace)

Aby se dala stanovit cena, tak by si měl napsat i co to auto má za výbavu...  Klima? ASR? Je servisovaná v autorizovaném servise a má vedenou servisku?

EDIT: byla bouraná? Dveře u spolujezdce a nebo zadní mi tam moc nesedí.. jak barvou tak tou plastovou lištou  ;)

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo (editace)

takže auto nebylo v autorizovaném servise od te doby co ho máme my což je tak 4 roky myslím . má to tempomat,ABS,ASR,ESP manuální klimu,vyhřejvání zrcátek přední okna v elektrice dal už myslím že nic :D

E: byly měnění pravé zední dveře pač když se zajíždělo do dvora tak sel celej bok o vrata takže přední se nak opravili a zadní rovnou vyměnili pac byly v hodně spatném stavu + je promáčklej zadní blatník ale to na fotce není vidět 

Editováno: , autor: razzzercze

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...