Publikováno Květen 10, 201510 r Po výměně lanovodů ruční brzdy v servise jsem si všiml, že mi svítí podsvícení climatronicu po zapnutí klíčku. ty disleje s nastavenou teplotou. Před tím jsem si toho nikdy nevšiml, ale nejsem si 100% jistý, zda to tak není standardně. Po vypnutí climatronicu, na displeji OFF, podsvícení zhasne a rozsvícením světel se ztlumí na nastavenou intenzitu ostatních přístrojů. Jedná se Octavia před FL. To je v pořádku Nemůžete si mi prosím někdo podívat, jak to máte v autě? Díky. Upraveno Květen 10, 201510 r od pgard
Květen 10, 201510 r Je to úplne v poriadku, mám to podobne na MR2008. Pri daylight svieti iba klíma, nič iné. Bol by som ale radšej, ak by svietil STREAM miesto climatronicu.
Květen 11, 201510 r Potvrdzujem tiez ze je to v poriadku. mne to tak isto svieti pri otoceni kluciku a vypnutých svetlach.
Květen 13, 201510 r Autor Děkuji za odpovědi. Tak asi mi to opravili, protože bych dal ruku do ohně, že to předtím nesvítilo :-)
Květen 21, 201510 r Tak mě to teda nesvítí. Nastavená teplota se podsvítí až po zapnutí světel. MR 2008 před FL.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.