Wittmann Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Spojku jsem teď v autorizáku měnil na OII a nemůžu si stěžovat - s tou jejich 20% slevou to vyšlo o dost levněji, než v neautorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 No já nevím, 7400 (4900+2500) údajně již s 20% slevou? Vždyť je to obyčejná Fabia HTP. Ale ja tomu tolik nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Originál spojková sada by se v nějakém e-shopu asi dala pořídit o 1000,- levněji, předpokládám ale, že dvorní dodavatel řady servisů Auto Kelly ji bude mít naopak minimálně o tisícovku dražší. 2500 za práci je poměrně slušná cena - musí se sundat a nandat převodovka, je to minimálně na půl dne. Je vlastně úplně jedno, co je to za auto, práce je obdobná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Spojková sada Sachs stojí v Cardu cca 2600 kč k tomu 2 litry za práci a jsi na 4600 kč. https://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-sachs-sa-3000951051/ Ty řeči o tom, že autorizák je vlastně levnej je třeba brát s rezervou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Autorizák není levnej, je drahej, jako prase. Ale tu spojku mi ve finále udělali výrazně levněji, než nabízeli neautorizáky - svoji peripetii s hledáním servisu jsem tady už v nějakém vláknu popisoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 (editace) Podle všeho to v tom autorizáku skončí, ostatní mají buď plno, jsou mimo provoz nebo dokonce výměnu spojky nedělají. Asi by se jim nelíbilo, kdybych si sadu přinesl vlastní, že? Editováno: 5. Říjen 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 To neděj - fakticky se připravíš o záruku. Pokud s tím něco bude, tak to servis svede na vadnou spojku a za další tisíce, ti ji vymontuje, aby jsi ji mohl jít reklamovat. No a v krámu ti to hodí na hlavu, že to byla chyba montáže.... Hlavně po servisu chtěj odstranění tebou v úvodu popisované závady, tedy nepožaduj primárně výměnu spojky - diagnostiku a způsob řešení nech na nich. Teoreticky se ti může stát, že spojku budeš mít novou a blbnout to bude furt. Příkladů zbytečných výměn všeho možného je tohle forum plné. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Děkuji, to je dobrá připomínka. Snad si dosavadní komunikaci nevyložili jinak. Ale nic jiného než spojka snad ani takový prokluz způsobovat nemůže, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 teoreticky to může ještě být i v samotném ovládání spojky, případně prosáklý olej z převodovky (to by tě výměna lamely ale stejně neminula) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 (editace) Takže v servisu mě s tímto požadavkem takříkajíc poslali někam, že by se oprava protáhla o měsíc a půl, a aspoň se mnou auto projeli (s konstatováním, že spojka je "úplně v p**eli"). Protože v okolí jiný použitelný servis nemám a druhý autorizák mi naúčtoval snad 15 tisíc, musím to risknout. EDIT: spojka vyměněna za nějakých 8400 kč, tak asi vyřešeno. Editováno: 21. Říjen 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.