Malta Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 tak seš kilákama pořád před mojí Fabčou ... tak ať stále slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 díky Malto.... jen nám stále schází ten osobní kontakt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 TDI Elegance Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Včera jsem překročil hranici 370000 km. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 já dnes ráno (po menší pauze) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 TDI Elegance Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 (editace) Součatný stav 386600, před týdnem v 385000 jsem dělal poprvé spojku. Editováno: 11. Prosinec 2017, autor: 1.4 TDI Elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 V 28. 6. 2017 na 6:33, Malta napsal: já dnes ráno (po menší pauze) teď na to čučím, že 28.6. jsem měl 352t km a dívám se na podpis už někdy z konce listopadu a 362t km ... sakra, kde jsem těch 10t km najel za těch 5 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Ahoj chlopi. Tož jak se vám všem vede? Už jsem tu pěkně dlouho nebyl a koukám, že máme co pít ?. Berušku mám stále a také stále si ji nemůžu vynachválit. Je pravda, že dělám pravidelný servis. V současné době už mám přes 419419 km. Od mého posledního příspěvku najeto 333333 km jsem jen měnil pravidelně olej, svíčky, filtry a pneu. Měnil jsem zadní tlumiče. Jeden lehce prosakoval, tak se měnily oba. Výměna sportovního výfuku za stejný nový. Zadní vzpěry u víka dveří. Větší oprava mě však čekala při 408.000 km. Těsně při dojetí domů z Prahy mě prasklo těsnění pod víkem motoru. Druhý den odtah do servisu a nechal jsem si udělat /když už to bylo rozděláno/ menší generálku motoru. Viz foto kde je vidět před a po..... No a nakonec při 412 850 km mě poprve začal zlobit plyn. Špatně to startovalo. Tak jsem zkusil jezdit jen na benzín a startování v pořádku. Přepnul jsem na plyn, problém. Tak jsem se dohodl s KarlemLPG na opravě. Zjistil že byla prasklá nějaká membrána, či co. Vzhledem k tomu, že jsem na plyn do této závady najel 304 000 km, tak to je super. Teď po těch opravách můžu najet opět 400000km ....?. Jinak bych měl najeto o cca 30 000 km na autě více. Jelikož jsem omladil rodinný vozový park, tak z Beruškou jezdím už jen "služebně". Na jaře se chystám na brzdy. Zadní bubnové mám stále původní /neuvěřitelný/. Přední kotouče jsou také původní jen jsem za celou dobu 2x měnil destičky. Pro možné rejpali ?. Brzdy jsem si nechal kompletně zkontrolovat a zadní vyčistit a přitom se provedla kontrola při 398 560 km a v servise mi řekli, že není co třeba měnit. Zadní dokonce byli jen "sjeté" na polovic tloušťky. To je asi snad vše co můžu napsat. Je to krátký, ale pro mě příjemný, pač nebyl problém. Jooo ještě uvažují o koupi nových předních sedaček. Ta moje je už nějak unavena. Kdyby někdo měl typ, dejte prosím vědět. Díky. Jinak všem hooodně spokojených km........ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Pekné teda, na tie KM, že len olej a filtre. Ja mám na fabii aktuálne 287tkm a už je počuť vyjazdený jeden piest. Ale motor ide slušne a spotreba nezmenená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 ...děkují za ohlasy.....je pravda, že jsem po tolika aut, které jsem vlastnil, poprvé najel s jedním autem tolik km a věřím, že ještě najedu. Docela mě překvapil "čistý" vnitřek motoru po sejmutí víka. Po tolika km žádná tragédie s karbonem viz obrázky v předešlém příspěvku. Je znát, že ten plyn to tak nezazírá....... Ale jinak jsem lehce zanevřel na škodovku. V plánu delší dobu byla koupě nového vozidla a tak jsme se doma rozhodli počkat na Karoqa, pač nám všude říkali, že to bude náhrada za Yeti. Když pak Karoq vyšel do prodeje, tak jsem byl s cenovou politikou škodovky velmi zklamán. V té době v konfiguraci s tříhrnkem mě vyšel na pro mě neuvěřitelných 662 000,-Kč. A to jsem ubíral ve výbavě co se dalo. A pak ten tříhrnek. Vím, že si ten motor chválí, jezdí to pěkně. V mém věku se ale už nechci orientovat na nějaké nesmysly diktované slavným Bruselem. Byl jsem tak zklamán, čekal jsem více jak rok na novou škodovku, že jsem šel vyloženě ke konkurenci. Asi uhádnete k jaké. A musím zaklepat, zatím spokojenost. Musím se však přiznat ? že když jsem auto dovezl domů, tak jsem si klepal na čelo co jsem to provedl. Je to zrovna značka, kterou jsem si myslel, že bych si ji nikdy nekoupil. Ale jak se říká. Dnes už nejsou špatná auta. Jsou jen dobrá a lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 dovezl sis Tusóna či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 No odhadl bych to tak na Hyundai ix20 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Ahoj Malto.....uhodl......? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 v záloze jsem měl ještě Konu, ale sázel jsem na Tucsona ... taky se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Kona je pro mě malá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 tak to potom vysvětluje proč nepřipadla do úvahy ani Arona od Seatu, nebo na stejném podvozku chystaná další škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 .....asi tak. Byl jsem se dívat na Seat Ateca. Ten by mi docela vyhovoval, ale když jsem si řekl o motor 1.5 TSi, tak mě bylo řečeno minimální čekací doba 6-8 měsíců. Což jsem už po čekání na Karoqa už nechtěl akceptovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 kolega v práci to měl stejně, uvažoval o Karoqovi, ale když se dozvěděl čekačku a koneckonců i cenu, zašel do Hyundaie a ještě ten měsíc odjížděl s Tucsonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 29. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 ..přesně tak. Já odjížděl za týden. Měl jsem štěstí. Co jsem chtěl na autě /výbavu/ i barvu měli jediného na skladě. Prostě jsem se trefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Tak jsem se taky zařadil do klubu - dnes na mojí fabii naskočila trojka na začátku počitadla..... Navzdory tomu se stále těší dobrému zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.