masoox Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) Zdravím a mám dva dotazy, 1. Nechali jste si někdo přidělat zástěrky proti nečistotám? Díky předem za informace. Editováno: 22. Květen 2015, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Příště laskavě dodržuj členění fora - nevidím jeden jediný důvod, proč řešit v exteriéru Construct. Příspěvky o něm jsem přesunul SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 No protože jsem se dotazoval i na zástěrky a ty zase patří do exteriéru, tak abych to nemusel psát na dvakrát. Omlouvám se, už se to doufám nestane. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Rozmýšľam nad nimi, HB si dosť špiní zadný nárazník, ak to niekto máte, hoďte sem dáku fotku. Ten cajrajt z mokrej cesty totiž dokáže bez zásteriek obrúsiť farbu na spodnej hrane nárazníka časom až na plast..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Viem, že bez zásteriek sa mi auto viac paci, ale ja ich aj napriek tomu domontujem. Niečo určite zachránia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HERMINA1982 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Ja jsem si je montoval sám na první pohled se mi to moc nelíbilo ale není to tak strašné a určitě splní co mají na minulé fabii combi jsem je neměl a bylo na zadním narazniku poznat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Ahojte ak máte originálne zásterky priamo od škody mohli by ste ich na svojom aute odfotiť? Predné zadné bol by som zvedavý ako na tom aute vyzerajú, pretože tiež o nich premýšľam (na hatchback) Ďakujem ak to bude možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HERMINA1982 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zitra to vyfotim a hodím to tu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Na moje auto zasterky nesmí. Ale to je evergreen tema tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Buď zástěrky chci s neřeším jak to vypadá,nebo je nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Přesně tak, buďto je chci a neřeším to, ale já k tomu mám hlavně tyto důvody, jednak nemám zaprasené auto až po okna a páté dveře, jednak nemám věčně ušpiněný nohavice u kalhot při vystupování z auta a taky beru ohled na ty co jedou zamnou. Je to opravdu lahůdka když před vámi jede nějaký vytuněneý hóša s nagelovanou palicí, obutí čím víc přesahuje z podběhů tím líp, repráky na plný pecky že se chvěje volant i u mě v autě - trošku blatíčka na silnici a máte vymalováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Zitra to vyfotim a hodím to tu . Ahoj podarili sa teda nejaké fotky? Alebo asi skôr nebolo dobré počasie však Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Mattik: odpoledne ti taky kdyžtak nějaké nahodím, jak vypadají na HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Mattik: odpoledne ti taky kdyžtak nějaké nahodím, jak vypadají na HB ďakujem to by bolo super, presne takú, akú máš v popise mám vo výrobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Mattik: Jak jsem slíbil: Přední: Zadní: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 ďakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Jiný pohled: jako motorkář vaše zástěrky v dešti oceňuju, neboť 20 metrů dlouhý závěj vody co se vytváří za autem bez zástěrek s širokými pneu je úplný labůžo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Jak pres kopirak. Pred lety stejna diskuse, ja uz se ji účastnit nehodlam. Zaver byl ale jasnej - zasterky jsou v dnesni podobe a rozmerech k nicemu a jeste k tomu blbe vypadaji. BTW: motorkar jsem tez a kdyz jedu za mokra, nechavam si rozhode delsi odstup nez 20m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Nakonec zjistíš,že se za lemem zástěrky v místě kde přiléhá k blatníku drží jemné kamínky,které ten blatník pomalu ale jistě odírají. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No já měl zástěrky na každým autě, a nikdy jsem nic takovýho nepozoroval, možná je to tím, že já pravidelně měním auta za 4, max. 5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Maverick: Mě se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Nakonec zjistíš,že se za lemem zástěrky v místě kde přiléhá k blatníku drží jemné kamínky,které ten blatník pomalu ale jistě odírají. Přesně tak. Nepřál bych vám vidět, jak vypadal lak u obou OI, po tom, co se po 9 letech sundaly zástěrky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Jestli je něco za zástěrkama je mi fuk , to jsem nikdy nepozoroval . Stačí mi ale , podívat se jak je pak omlácený zadní nárazník na autě ze spodu. Navíc je rozdíl jet za autem které má zástěrky a které ne. ZA mě, dal bych je jako povinnost, mít je na autě.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 zadný nárazník je z plastu nie? Takže nezačne hrdzavieť a navyše zospodu sa naň málokedy pozeráš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Jestli je něco za zástěrkama je mi fuk , to jsem nikdy nepozoroval . Stačí mi ale , podívat se jak je pak omlácený zadní nárazník na autě ze spodu. Navíc je rozdíl jet za autem které má zástěrky a které ne. ZA mě, dal bych je jako povinnost, mít je na autě.. Nejsme v době Š120, kdy tam zástěrky měly jakýsi efekt. Navíc to byl stejně jen takový východoevropský folklor. Poslední auto, na kterém jsem měl zástěrky (přední i zadní) byla Felicie a byly tam k ničemu = auto bylo stejně špinavé... Možná někde v oblastech, kde se v zimě udržují silnice inertním materiálem, to může mít nějaký efekt, že není omlácený lak na nárazníku. Nevím, na svém autě bez zástěrek žádné problémy s lakem ovšem nepozoruji. A povinnost je mít? To už je poněkud přehnané, pokud máš problémy s jízdou v dešti, tak bych se spíš zajímal, zda máš v pořádku stěrače, zrak a také, jestli jedeš rychlostí přiměřenou podmínkám a s bezpečnou vzdáleností od vozu před tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.