Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Auto se s nimi sice špiní pořád, ale myslím,že pro řidiče vzadu to bude v dešti docela rozdíl. Další věc je ochrana laku a prahů před kamínky, bahnem a jiným bordelem. Tohle si musí rozhodnout každý sám, já je na autě chci.

Vloženo

Jsem rád za každého rozumného řidiče před sebou, který plácačky jak se tady na fóru říká má. Zvláště na mokru nebo jsou-li na vozovce kamínky. Třeba odpůrci zástěrek až jim začnou kamínky mlátit na kapotu a do čelního skla a budou muset vyměnit čelní sklo změní názor.

Vloženo

To jste fakt presvedceni o tom, ze zasterky (v dnesnich rozmerovych relacich a umistenim blizko za kolem, ne jako za dob Š120 ci VAZů) zachyti odletujici kaminky? :D

Zkuste se na pozici a delku zasterek podivat dukladne. Co (mozna) zjistite? ;)

Vloženo (editace)

Áno, poôžu pomôžu. Nezachytia všetky, možno ani 50%, ale keby (a rysovať to tu a riešiť geometriou nemienim) zachytili 30%, tak význam majú. Či to je pre niekoho dostatočné percento, ak sa mu nepáčia, je vec iná. Tvrdiť ale, že to je s nimi a bez nich to isté, je ako tvrdiť, že ruská ruleta s jedným nábojom je to isté, ako keď sú tam náboje dva, či tri... Samozrejme, ak ma to trafí, tak ma štatistika v tej chvíli nezaujíma :) A tiež nikomu ich nepôjdem na auto montovať, ak sa mu nepáčia :D

Editováno: , autor: Mirec.K
Vloženo

Maveriku,škoda,že jsem nenafotil auta bez zástěrek co tu jezdí na servis.Ano,jsou to Octávky 2008,Fabie 2008 co mají shnilé prahy,spodky blatníků(mluvím o předkách) a tam i ty malé zástěrky pomůžou

Vloženo
před 53 minutami, Yosef napsal:

Jsem rád za každého rozumného řidiče před sebou, který plácačky jak se tady na fóru říká má. Zvláště na mokru nebo jsou-li na vozovce kamínky. Třeba odpůrci zástěrek až jim začnou kamínky mlátit na kapotu a do čelního skla a budou muset vyměnit čelní sklo změní názor.

tak toto kvituju a plne souhlasim!

Vloženo
před 1 minutou, OtaH napsal:

kazdeho vec to je do te doby, dokud za jednim takovym clovekem nejedes po zasypane silnici nebo za deste na motorce :D  Pak to je i tva vec :)

To je pravda, a já sám jsem zástěrky vždycky na autě měl a mám, ale jak se to na tohle téma rozjelo mi připadá trošku mimo mísu.-_-

Vloženo

Dokud se tady nezacneme navzajem kuli ptakovinam urazet tak za me je diskuze super. Zatim si konkretne z teto diskuze odnasim to, ze ti kteri jsou zasadne proti zasterkam si bud mysli, ze si poskodi auto, protoze se jim dostane pisek mezi samotnou zasterku a barvu. ( a to ted tedy budu vice sledovat) A nebo jsou proti, kuli estetickemu prozitku z auta bez zasterek. :)  Oboji chapu.

Vloženo

cosby: Az dorazim domů, nafotim nasi Fabii z roku 2005. Auto jezdí léto/zima, navíc u nás se kromě hlavního průtahu  městem nesolí, používá se kamenná drť. Prahy jsou netknutý. 

Vloženo
před 6 hodinami, Mirec.K napsal:

... (a rysovať to tu a riešiť geometriou nemienim) ...

A to je škoda, protože to už tady před lety taky bylo. Zajímalo by mě, k čemu bys došel tentokrát ty :D

Vloženo

to Mawerick: zástěrky dnešních aut oproti Š120 jsou opravdu jiné, jsou z lepšího materiálu, plastové a mají i lepší tvar. Nevím, proč ti tak vadí vzhled, když většina aut se ke spodku zužuje, takže ve spodní části auto opticky rozšíří a jsou černé. S jejich namontováním pomůžeš nejen svému autu, ale i okolí, ve kterém se budeš pohybovat. Ono jet v dešti za autem bez zástěrek není žádná radost.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Se omlouvám... Budu tento týden kupovat F3Combi a bude to moje první nové auto, auto se zárukou, tak nechci něco pos..at :huh: A co takový kryt zadního nárazníku a prahové lišty? Taky můžu sám nalepit? :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...