Twisted Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Auto se s nimi sice špiní pořád, ale myslím,že pro řidiče vzadu to bude v dešti docela rozdíl. Další věc je ochrana laku a prahů před kamínky, bahnem a jiným bordelem. Tohle si musí rozhodnout každý sám, já je na autě chci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 nevím co se hádáte každému se líbí něco jiného já na zástěrky nedám dopustit..bez nich to vypadá jak koza na kolech ..já jsem objednával hned při konfiguraci jinak bych ani ze salonu nevyjel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Jsem rád za každého rozumného řidiče před sebou, který plácačky jak se tady na fóru říká má. Zvláště na mokru nebo jsou-li na vozovce kamínky. Třeba odpůrci zástěrek až jim začnou kamínky mlátit na kapotu a do čelního skla a budou muset vyměnit čelní sklo změní názor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 To jste fakt presvedceni o tom, ze zasterky (v dnesnich rozmerovych relacich a umistenim blizko za kolem, ne jako za dob Š120 ci VAZů) zachyti odletujici kaminky? Zkuste se na pozici a delku zasterek podivat dukladne. Co (mozna) zjistite? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 (editace) Áno, poôžu pomôžu. Nezachytia všetky, možno ani 50%, ale keby (a rysovať to tu a riešiť geometriou nemienim) zachytili 30%, tak význam majú. Či to je pre niekoho dostatočné percento, ak sa mu nepáčia, je vec iná. Tvrdiť ale, že to je s nimi a bez nich to isté, je ako tvrdiť, že ruská ruleta s jedným nábojom je to isté, ako keď sú tam náboje dva, či tri... Samozrejme, ak ma to trafí, tak ma štatistika v tej chvíli nezaujíma A tiež nikomu ich nepôjdem na auto montovať, ak sa mu nepáčia Editováno: 22. Únor 2018, autor: Mirec.K 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Maveriku,škoda,že jsem nenafotil auta bez zástěrek co tu jezdí na servis.Ano,jsou to Octávky 2008,Fabie 2008 co mají shnilé prahy,spodky blatníků(mluvím o předkách) a tam i ty malé zástěrky pomůžou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 před 53 minutami, Yosef napsal: Jsem rád za každého rozumného řidiče před sebou, který plácačky jak se tady na fóru říká má. Zvláště na mokru nebo jsou-li na vozovce kamínky. Třeba odpůrci zástěrek až jim začnou kamínky mlátit na kapotu a do čelního skla a budou muset vyměnit čelní sklo změní názor. tak toto kvituju a plne souhlasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 22. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Proboha co to tady pořád řešíte? To je přece každého věc jestli zástěrky a nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 kazdeho vec to je do te doby, dokud za jednim takovym clovekem nejedes po zasypane silnici nebo za deste na motorce Pak to je i tva vec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 22. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 před 1 minutou, OtaH napsal: kazdeho vec to je do te doby, dokud za jednim takovym clovekem nejedes po zasypane silnici nebo za deste na motorce Pak to je i tva vec To je pravda, a já sám jsem zástěrky vždycky na autě měl a mám, ale jak se to na tohle téma rozjelo mi připadá trošku mimo mísu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Dokud se tady nezacneme navzajem kuli ptakovinam urazet tak za me je diskuze super. Zatim si konkretne z teto diskuze odnasim to, ze ti kteri jsou zasadne proti zasterkam si bud mysli, ze si poskodi auto, protoze se jim dostane pisek mezi samotnou zasterku a barvu. ( a to ted tedy budu vice sledovat) A nebo jsou proti, kuli estetickemu prozitku z auta bez zasterek. Oboji chapu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 cosby: Az dorazim domů, nafotim nasi Fabii z roku 2005. Auto jezdí léto/zima, navíc u nás se kromě hlavního průtahu městem nesolí, používá se kamenná drť. Prahy jsou netknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 před 6 hodinami, Mirec.K napsal: ... (a rysovať to tu a riešiť geometriou nemienim) ... A to je škoda, protože to už tady před lety taky bylo. Zajímalo by mě, k čemu bys došel tentokrát ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 to Mawerick: zástěrky dnešních aut oproti Š120 jsou opravdu jiné, jsou z lepšího materiálu, plastové a mají i lepší tvar. Nevím, proč ti tak vadí vzhled, když většina aut se ke spodku zužuje, takže ve spodní části auto opticky rozšíří a jsou černé. S jejich namontováním pomůžeš nejen svému autu, ale i okolí, ve kterém se budeš pohybovat. Ono jet v dešti za autem bez zástěrek není žádná radost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Já si je na příští zimu koupím ikdyž se mi nelíbí a když se neosvědčí tak je sundám, těch pár stovek oželím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 MilanHos A to je slovo chlapa!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Pánové, nechci vám do toho kecat, ale téma Zástěrky je již hodno hospody. Stejně si každý udělá co mu libo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Do hospody patri zastery. Zasterky naopak patri na auto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ahoj, moc se v tom nevyznám... pokud si koupím zástěrky jinde nežli ve škoda eshop a nandám si je sám, nepřijdu třeba nějak o záruku? Jako na lak a kastli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ne nepřijdeš pokud je namontuješ správně. O jediný co přijdeš je úcta od některých spoludiskutujících. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Se omlouvám... Budu tento týden kupovat F3Combi a bude to moje první nové auto, auto se zárukou, tak nechci něco pos..at A co takový kryt zadního nárazníku a prahové lišty? Taky můžu sám nalepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 a proč jsi si je rovnou nenakonfiguroval jak já..jak jsem šel pro auto tak už sem je tam měl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Právě to mám v plánu... Je to skladovka, takže bych zkusil si ještě nechat domontovat tyto doplňky, tedy pokud to půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Proč by nešlo? Prodejce ti vše rád domontuje ještě před převzetím. Když objednáváš z výroby, taky si u prodejce necháš dodělat, co potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Supr, díky za info. Zkusím to na něj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.