wirer Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 kontrolka - vyriešené dorobením ( https://youtu.be/VUupIUeD2FA ) ( http://wirer.sk/ledlowbeam/ ) zadné svetlá pri DRL - vyriešené kódovaním (30-40% brzdového svetla) (vo videu ešte aj s hmlovkou https://youtu.be/DTOJLZnyfe0 ) easy light - na základe kontrolky vidím, či má zmysel zapínať. hmlovky používam málokedy, no zapnú stretávačky. bohužiaľ, stierače ich zatiaľ zapnúť nevedia "rain" light - nemám, nechce sa mi meniť čelné sklo. ťahania káblov a zapojenia sa nebojím smerovka uprostred masky - nevadí mi to, kvôli "bezpečnosti" mi bliká smerovka + DRL súčastne. navyše použité LED smerovky, ktoré zhasínajú skokovo a je to viditeľnejšie ( https://youtu.be/XfmThIbfcwQ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 před 21 minutami, los pakos napsal: ... navíc pokud je mlha, stačí otočný přepínač pouze vytáhnout a světla se automaticky rozsvítí, tohle myslím některé verze Škodovek neměly. Ano, drive nebylo mozne v poloze Auto aktivovat mlhovky pouhym vytazenim. Nejdriv bylo nutne spinacem otocit do pozice rozsvicenych hlavnich svetel a az pak aktivovat mlhovky. Nicmene per let nazpet Skodovka (koncern) tuto logiku zmenil/vylepsil prave na dnesni stav. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Před hodinou, Maverick napsal: Reseni je jednoduche: 1) priplatit si za plnohodnotny asistent 2) chovat jako driv, kdyz zadne takove asistenty nebyly a zapinat svetla rucne vzdy nebo alespon v pripadech, ktere polovicaty asistent nepokryva. BTW, to ze rada lidi jezdi jen na DRL bez osvetleni vzadu je chyba jen a jen na strane ridice/uzivatele. A muzeme donekonecna diskustovat o tom, jestli by bez denniho sviceni jezdili bez svetel uplne nebo na aktivaci plnohodnotnych svetel dlabou jen prave kvuli pritomnosti DRL. Aplikuji 2) protože ten automat rozsvěcí světla pozdě, např. pozdě odpoledne, když je zataženo. Ale třeba SII mi v takových podmínkách už sám svítí. U FIII citlivost nastavit nejde, ač se to píše v manuálu. Mám Style Plus, je tam senzor ala dešťák, ale dešťák to nemá. Za světla nevím, že někdo dostal pokutu. Mi se to nestalo nikdy a to jsem na FI za slunných dnů jezdil bez světel často, cajtům to bylo jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Ta citlivost se dá nastavit i u toho EasyLight, ale musí se přes diagnostiku, standardně je pozdní, mám přenastaveno na střední a funguje to jakš takš OK (až na ten déšť). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Řešíte kraviny, mě to funguje jak má. Zapnu to na AUTO, konkrétně po Praze se v tunelech světla sami zapnou/vypnou. Když je mlha nebo snížená viditelnost přepnu jen vypínač. Jednoduché, skvěle vymyšlené. Škoda, že už to zrušili ( u Ambi.) za 1000,-, musí se to objednat s dešťàkem za 6. To čidlo a kablík ( výrobka cca.50 dával do všech verzí jako základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Taky nemám problém, pokaždé když si vzpomenu abych to zkontroloval tak světla svítí. Spíš bych ocenil aby i zhasly “včas”, protože doba než senzor zaznamená, že už není pod mostem je delší. Ikdyž možná to je tak sw nastavený. Ale žíly mě to netrhá, nejsem otrok auta, auto slouží mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Dnes jsem si chtěl dát něco vychladit do schránky u spolejzdce a ejhle, není chlazená. Už nevím co na to říct. V Polu mám schránku chlazenou, zase nemá osvětlení. Chtěl bych slyšet zdůvodnění toho, kdo toto rozdělení výbav mezi koncernové značky vymyšlí a podle jakého klíče. Mi to hlava nebere. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Bolero tam ma v tom otvore slot na kartu, ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Ano, Bolero má v přihrádce slot na SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 A na co jsou tyhle záslepky vedle zámku na BAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 (editace) Já tam slot na kartu nemám MR2016 edit: sorry už jsem ho našel @milanxx Editováno: 3. Červen 2018, autor: Kořas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 To asi nemáš Bolero že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 V 1. 6. 2018 na 6:24, wirer napsal: Bolero tam ma v tom otvore slot na kartu, ci nie? Jo. Takže místo průduchu na vzduch, je tam průdoch na data. No, není to moc simply clever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Tak to není, tam nikdy neměl být průchod vzduchu. Není to tak že by tam byla SD, nebo v některých modelech klima. Jinak chlazení schránky se řeší zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Nikdo tady netvrdil, že některé verze chlazené přihrádky mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 před 3 hodinami, Lancelot napsal: Jo. Takže místo průduchu na vzduch, je tam průdoch na data. No, není to moc simply clever. Toto mne to mírně evokuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Jak zde již bylo vzpomenuto mizerný brzdný účinek TSI, neskutečně tvrdé plasty, málo úložných prostor, chlazená schránka,nefunkčnost oken po vypnutí zapalování, dojezdy oken, absence zasterek (budu kupovat a domontuju) Přesednul jsem s F1 2005 ELE do F3 2015 AMBI Editováno: 26. Červen 2018, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 - okná - ak máš 4 v elektrike, možnosť vodičove nakódovať - chladenie - ak máš Bolero/Amundsen, je tam slot na SD kartu - teda nie je miesto pre výduch chladenia - zástierky - pokiaľ viem, stále to bolo iba ako príslušenstvo (ak si kúpil F1 jazdenú, mohol to predošlý majiteľ montovať) - brzdy - nikdy som nemal problém, kotúče mám vpredu i vzadu - plasty - neriešim, nie je dôvod sa ich za jazdy dotýkať a hlavu si o nich trieskať neplánujem - úložné priestory - čiastočne súhlasím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 brzdy jsou ok, on mysli brzdeni motorem… z kopce podradis a auto se rozjizdi misto aby zpomalovalo, v tom ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 To že málo brzdí motorem osobně považuji spíš za výhodu, ušetřím pár kapek benzínu a z kopce kde bych musel přidávat auto ještě jede bez plynu, to je čistě o zvyku. Jinak souhlas s @wirerem. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 před 4 minutami, epo napsal: on mysli brzdeni motorem… sorry, moja chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Ad ulozne prostory - zalezi, jestli ma HB nebo Combi, jestli ma kasliky pod sedackami, loketku...diru na rezervu a vercajk ma snad kazda, i kdyz rezervu nema nebo ne? Btw. uz jsme nekdy na neco pouzili ty sitky, co jsou zboku na sedadlech? Nikdy me nenapadlo, co by se do nich dalo dat - mozna tak sluchatka, ale k cemu to mit v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 v spolujazdcovej mám papieriky, taký ten lepiaci blok. u vodiča mám karty (zľavovné, bonusové a podobne), ktoré sa mi nechce vláčiť v peňaženke. a momentálne aj zavesené druhé slnečné okuliare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Jednou jsem tam dal mobil, a pak ho tam zapomněl, takže nevyužívám Když jsme u úložných prostor, tak mne asi nejvíce chybí odkládací schránka vlevo pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Mě teda štve, že se mi furt sklápí sedadlo řidiče Po každém nastoupení. Servis až v 30 tis. km, je to služební, takže dřív tam asi nepojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.