Přejít na obsah

Predné sedadlá, problém!


Onlydraw

Doporučené příspěvky

čaute, veľmi vás prosím o radu, resp. nejaký rozumný nápad, ak sa s podobným problémom ešte nikto nestretol. Menil som na Octe II pred FL predné sedadlá (z Golf V), problém však bol, že skoro vôbec nešli posúvať dopredu, dozadu, takže som musel rozobrať nasilu koľajnice, v ktorých sa sedadlá pohybujú a vyčistiť to poriadne, znovu som vazelínou potrel tie silikónové bužirky po ktorých sedadlo behá, no teraz mi ich vytláča dozadu až kým úplne nevypadnú, pretože som tam zbrúsil tie hrbolčeky, ktoré tomu bránili..čo s tým ? ďakujem vopred za každú odpoveď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A proč jsi to dělal? Kolejnice jsou 1:1 nemuselo se upravovat vůbec nic a nevěřím tomu, že byly natolik zanesené, že by se nemohly pohnout, to jedině, že by tam nějkdo lil beton.

 

Teď ti nezbývá nic moc jiného, než na konec spodní lyžiny udělat díry a dát tam šroub s maticí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite si to nakrivo nasadil do dier, a ked je kolajnicka zasadena  na krivo (aj ked diery su na mieste) tak s koljanickou takmer nepohnes. Moje skusenosti hovoria o tom, ze nasadim sedacku, prisrobujem na 80% aby som vyskusal ci ide sedacka po kolajnickach hladko a potom zasrobujem nafest. Ak nejdu lahko, tak ich rukou doladis na miesto tak, aby to bolo mozne lahko posuvat. Nemal si nic upravovat, skusat buchat a ani vrtat. Skoda kolajniciek... Urcite na nete niekde najdes sedacky za par korun, z ktorych si to nejakym sposobom vymenis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím pochopte, že boli tak zanesené, že to nešlo bez rozobratia rozchodiť, žiadne založenie nakrivo ani nič podobné...je nejako možné celý ten spodok sedadla vymeniť ? lebo mám doma ešte originály, ktoré majú ten posuvný systém bez problémov, len som ich menil pre vysedenie a potrhanie...Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...