Publikováno Červen 15, 201510 r cus nevite nekdo jak nastartovat favo 136 bez klicu? kdyz ho zasunu nemuzu ho pootocit do startovací polohy ani s nim nehnu, skousel sem to snat sto krat ...problem je ze mi to exlo v meste na parkovisti tak ho musim od tut co nejdriv dostat, jinak je na nem vsechno v poho pleas help.
Červen 15, 201510 r a není právě problém v tom, že to visí na zámku volanu? Zkus s ním pootočit a zároveň otočit klíčkem. Jinak zámek řízení se dá utazit majzlíkem a pak přes dráty nastartovat, ale zkoušel bych to nejdříve "podobrém"
Červen 16, 201510 r Autor Nevim sem amater ted sem spravil papire a kupil favo takze nevim nic ale viskousim dik
Červen 16, 201510 r aha, tak až to půjdeš vyzkoušet, tak potoč tím volantem - na jednu stranu to nepůjde (bute to opřené o zámek), takže mírně zaber na tu druhou a tím by se mohl zámek uvolnit
Červen 17, 201510 r Autor JO slo to hnet na prvy krat , skousel sem to vic krat a pokazde to fungovalo thanks
Červen 29, 201510 r Začiatočnícka nevedomosť. Zažil som to keď som kupoval auto a nemohol som odísť z čerpacej stanice. Našťastie to bolo hneď oproti autosalónu, tak predajca ktorý mi práve predal auto, ukázal mi ako na to, a potom to už išlo. Musel ma mať za debila, ale prvé auto, a pred tým som naposledy jazdil v autoškole, kde som už vždy mal kľúče v spínacej skrinke. Predajca si musel myslieť svoje, ale bol ochotný. :-)P.s.: Oveľa dlhšie trvalo, kým som zistil ako presne funguje viečko nádrže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.