Přejít na obsah

Tlačítko voliče polohy automatické převodovky


emsicz

Doporučené příspěvky

Ahoj, u Superb I s automatickou převodovkou mám na té řadící páce na levé straně tlačítko, které se mačká, když chci zařadit. Tohle tlačítko je úplně vykvedlané a plandá v té kolébce. Dá se tenhle díl nějak rozdělat, nebo je potřeba koupit celou tu řadičku?

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No hele furt lepší jak BMW, tam když se ti rozbije panoramatická střecha, protože se pokazí taková malá lyžinka, tak musíš kupovat celej set i se sklem za 60 tisíc, protože zvlášť se to neprodává, i když se ví, že to odchází všem, protože je to blbě vymyšlený. A kamkoliv přijdeš s dotazem, jestli nemaj nějakou lyžinku třeba zbylou z bouračky, tak ti každej servisák řekne, že má, ale ty má pro sebe a svoje auta, protože jemu se to taky kazí pravidelně...

 

Ještě jsem to neřešil, ale asi to někde koupím na vrakovišti a prostě přendám ty dekorační plasty, a pokud to nepůjde, tak to prostě koupím a hotovo, no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už to mám taky načnutý, tak jsem to přelepil páskou. Jestli se to nějak zkurví, tak prostě principiálně novej celej kus kupovat nehodlám. To je zlodějna za bílýho dne. To spíš nějak vykuchat, nebo tam něco vrazit. Stejně to musela nějaká firmička vyrábět, třeba se jim to ještě někde ve skladech válí, jen tak vědět kdo, kde:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím se nejdřív dostat k tomu to celý rozdělat, protože blbec jsem to auto půjčil a ten krypl to prostě urval. Nikdy neřídil automat a nějak ho napadlo, že když s tím nejde pohnout, tak síla je to správný řešení a prostě ten mechanismus uvnitř přepral. Takže vnější projev sice je vykvedlanej čudlík, ale buhví co je podělanýho vevnitř. Poprvé jsem auto půjčil a taky naposledy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Mám ten samý problém, to tlačítko se používá dost často, že, takže kvedlalo tam kvedlalo, až dokvedlalo. Teď už asi dva roky jezdím bez toho v palci skoro díra, nic příjemného to není. Taky vím, že leda koupit celou páku, ale nejsem blázen tolik peněz, to auto není nové abych za takovou malou blbost dál tolik, takže jiné řešení taky hledám, zatím bezvýsledně :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...