Přejít na obsah

Blow ventil do rs


Doporučené příspěvky

Na diesel je to samozrejme nesmysl. BOV je ventil mezi turbem a skrtici klapkou kde upousti nahromadenej tlak kterej tam zene turbo, ale kdyz tam skrtici klapka neni (TDI) tak to asi nema co upoustet ne ;)-_-

... opravte me znali pokud se pletu. B)

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MichalF: mas pravdu, nicmene na TDi se dělaj naky BOV, nicméně o jejich funkci nejsem presvědšenej jak píšes ty a další asi bych to nedělal.

Ani se nema jak otevirat, je to reseny na bazi nakyho elektronickyho obvodu s cidlem co to otevira, coz znamena vice problemu kdyz se to rozbije a podobne. Klacikej je mechanickej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blow Off na TDI existuje...dava se na el. plyn...a je to to takova vec ktera to auto jen zpomali...naroste tam hrozna turbo dira..kamarad to mel na RS a melo to hroznou turbo diru navic to slo asi za 14 dni do kytek...

No na benzinu to funguje prave tak aby byla turbo dira co nejmensi :-) takze mozna ze BOV na tdi existuje ale nema smysl. Tudis jako by neexistovalo ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste me napadlo jedina spojitost TDI s BOV co sem slysel je ze se tam daval nejakej "srac" kterej ovsem nedelal nic jineho nez takove to odfouknuti si pri sundani nohy z plynu. Ale jinak funkcne byl k nicemu. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...