Radzimko Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Dnes som skusal po jazde. Funguje to ok, modelovy rok 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Dnes taky vyzkoušeno, funguje OK (MY2015). Jinak to mají kluci dobre naprogramované - nejdřív jsem si myslel, že jsem si vymazal TRIP paměť, protože po stisknutí tlačítka se vymazala, ale pak se vrátila zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoDeS Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Čítam Vaše příspěvky, je zaujímavé u mňa to zo začiatku fungovalo, po istej dobe častých štartov a krátkych cestách som chcel skontrolovať stav baterie a žiadne percentá iba pomlčky. Občas to skontrolujem ale stále nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6T6 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Mám modelový rok 2016, při testu jen pomlčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Asi ludia casto reklamovali baterie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Tady sem našel obrázek nově dovezeného auta do dílerství u nás a zaujalo mne na ní dole v pravo na maxiku ten TrA 90% že by u verze auta 2016 se to zobrazovalo takhle a né po zmáčknutí nulovacého tlačítka ? Jestli to je něco jiného poučte mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 (editace) Tra 90% je transportní mód, který se při předprodejním servise deaktivuje. Transportní režim je speciální režim nových vozů se sběrnicí CAN-BUS. Jedná se o stav kdy jsou všechny vozidlové systémy uspány a funguje jen motor. Je to z energetických důvodu a tento transportní režim je zrušen až v servisu před předáním zákazníkovi. Transportní režim lze kdykoliv do ujetí 200km znovu aktivovat. Editováno: 20. Listopad 2015, autor: Reeshanek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikusp Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Keď som ohľadom tohto komunikoval tak toto bola odpoveď: Vami spomínaný informačný údaj slúži pre potreby výrobcu a servisu. Vozidlo po výrobe je v prepravnom režime z dôvodu aby nedochádzalo pri jeho manipulácii k vybitiu akumulátora to znamená, že nie sú funkčné komfortné funkcie vozidla, iba funkcie vozidla ktoré zabezpečujú chod motora. Po príjazde vozidla na servis sa tento režim deaktivuje a túto hodnotu následne nezobrazuje. Počas doby než sa vozidlo pristaví predajcovi sa vykonávajú kontroly vozidla. Cez túto funkciu sa skontroluje stav akumulátora. Po zmene sa dá údaj vyvolať, ale nezobrazuje percentuálne stav akumulátora. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Jj, je to videt u nejakych aut, co stojí na salone, nejde zapnout ani rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Člověk se pořád učí, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Nechtěl jsem zakládat nové téma, tak to napíšu zde. Na garanční prohlídce proběhlo vše OK až na jednu věc, baterka ukazovala na tom jejich přístroji nějakých 75%. Jezdím každý den trasu 40km tam a 40km zpět, takže tím to nebude. Je to vlastnost této baterky, nebo je někde chyba a nebo špatně měřili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Ja mam 80% standardně. Vic se mi podarilo jen, kdyz jsem sjizdel pred vypnutim kopec. Po nabiti nabijeckou na 100% auto baterku okamzite stahne na 80%, takze to tipuju na funkci rekuperace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Ahoj, včera jsem to zkoušel a zobrazení baterie nikde. Pak jsem přišel na to že musím mít vyndaný klíč ze spínačky. Zobrazilo se mi 80%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Lukyn Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 Ahoj, Přidám se se svou zkušeností. Výroba 6/2019, po delším držení nulování se objeví pouze nastavení času a poté již nic. Škoda že to odstranili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 @_Lukyn No v autě to není už od 06/2015, tedy 4,5 roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 (editace) Lidičky zázrak ?. Výchozí stav 80%. Něco přes 2 hodiny jízdy z vypnutým SS a díky teplotě plně nabíjeno. Výsledek 100%. Editováno: 31. Prosinec 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 F3 5/2016 - SOC ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.