Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mam fabia 1,4MPI 50kw

druhy rok mi roby problem štartovanie, vlani sme menili sviečky a tepelne čidlo a šlo to až do minuleho tyzdna

zase to začalo tak som znova vymenil sviečky a pritom jazdim ročne len okolo 7000 km

tesne predtym som mal servisnu prehliadku

zatial auto ide

môže to byť len vo sviečkach alebo aj iné trouble ?

vie niekto poradiť ?

a dela to studene nebo i teple?

Skúšal si pozrieť či ti špiní sviečky???

jen podotknu že když 1.4 MPi ohv běží na tři válce tak buďto do motoru nejde palivo ( vstřik ) nebo nezapaluje svíčka.

Že by byla vadná cívka není možné jelikož cívky jsou společné pro 1 a 4 válec a taky pri 2 a 3 válec.

• 7 let později...

Zacalo to trasenim motora pri parkovani.

Pri kazdom studenom starte trase a.mam dojem, ze ide iba na 3 valce. Dnes nabehla len tak tak a aj to az na 4krat. Sviecky som mal vonku vyzeraju ok. Ono to.vyzera tak, ako keby bol problem s palivom, ale akonahle natocim mktor, alebo je proste teply ide vsetko ako.ma.

Dakujem

pokud to dělá jen u studeného, bude to nejspíše teplotní čidlo

Ano robi to iba pri studenom motore. Dnes ako.som pisal az na 4 krat a aj to zo stlacenym plynom.

Uvazoval som aj nad zapalovacou cievkou...

Cidlo teploty. Na fabiach 1 to bolo bezne. Je myslim ze na termostate. Davam signal ze je motpr teply a ide chudobna zmes. Da sa vymenit tusim aj zvlast a nieje to taka polozka..

Upraveno od sven01

Dakujem pekne za typ

Urcito to najdes a vymenis aj sam...proste na termostaze priamo ide konektor s cidlom. Sa mi zda.

Vymenene. prvy start bol o nieco lahsi no stale som nepocul vsetky 4 valce. budem to sledovat

No myslom ze vadna cievka by vyhadzovala chybu... uvidis...

je to MPI, takže zkus si půjčit od někoho zapal.lištu a uvidíš.

Takze start na 3 valce pretrvava. Auto zatial nesignalizuje ziadnu chybu. Po pripojeni na VAG hlasi 2 sporadicke chyby. Rele palivoveho cerpadla skrat na kostru a system davkovania paliva - bohata zmes. Tak teraz som si neni uplne isty, ako postupovat dalej....

Zkontroluj relé palivového čerpadla.

Zapnout zapalování, zvolit adresu 01 Elektronika motoru, zadat funkci 03 Diagnóza akčních členů, Relé palivového čerpadla J17 (v reléovém boxu relé č.15) musí tak dlouho spínat dokud stisknutím šipky vpravo neaktivuješ další akční člen.

Měl bys po dobu aktivace relé slyšet i rozběhy palivového čerpadla. 

Pokud relé nespíná, vyndej ho a zkontroluj nebo vyměň.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.