epo Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Jo, to by asi meli. Za chvili budu mit zas cestu kolem pro olej, tak k tomu vemu jeste zadni repro a tuzku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 před 15 hodinami, epo napsal: Mam neco podobného na skoro stejnem miste. Taky jsem jednou prisel k autu a bylo to tam... Je to videt prakticky jen, kdyz se auto umyje. Jakmile je zaflakane, ani si toho nevsimnes. Casem na to asi taky koupim tu opravnou tuzku. Akorát na eshopu jsem tu svoji ještě prodávat nevidel a to mam tu nejzakladnejsi, co muze byt Já ji koupil v AutoJarov ( sada 2 kusy) cca.220,-. Číslo barvy 4711/F5A/Z5Z5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Caute dnes pri umyvani sa mi naskytol nie pekny pohlad,preplaca sa nieco take z havarijnej poistky?neviem z coho to moze byt,vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 (editace) Ten roh nad světlem mám taky, asi od kamínků z dálnice, lak na 3 Fábii stojí za starou belu, už jsem na to poukazoval v jiném vlákně. Já s tím byl u lakýrníka a ten říkal že za 1000kč do tracena bez účtenky. Akorát si to budu muset nechat pro sebe a nic neříkat Škodě. A nebo mě poradil počkat, až tam bude více škrábanců a přelakovat celý předek, to by vyšlo na nějakých 15tis, bohužel po další zimě se naskytne stejný pohled, je to boj na dlouhou trať. Doporučuju dávat bacha při mytí wapkou, mám takový pocit že ten tlak vody to ještě více loupe. Editováno: 17. Březen 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 To není od kamínků... To je do něčeho bouchlý, je orvaná kapota (ne jen ten roh) i světlo. Takže havarijka ano, ale zaplatíš spoluúčast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Jakoby ti tam něco nacouvalo korbou nebo prostě vyšším že netrefil nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 (editace) Spíš mi to přijde jako by na to místo něco upadlo, v každém případě to někdo něčím poškodil. Máš odřené i světlo... Editováno: 17. Březen 2017, autor: Heini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 ano viem, ze je chytene aj svetlo..ja si na nic nespominam za jazdy by to bolo asi supa, takze ked som nebol pri aute..skusil som napisat do poistovne aj poslat foto, tak uvidim aky bude dalsi postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Záleží jakou máš spoluúčast, já mám min. 5tis takže tohle bych na pojišťovnu nehnal protože to tak za těch 5tis bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Ikdyby pojišťovna schválila lak celé kapoty? + Nové světlo Škoda prvovýroba cca 10 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 To máš dvě světla ne? Myslím 12tis ale i tak je to už za 5tis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 nene jedno světlo original prvovyroba 10 a deutschland prvovyroba hella 6,6. Vycházím ze skoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Akurát tento týždeň sa už aj ja chystám riešiť svoje predsilvestrovské štuchnutie, už som rozhodnutý ísť do autorizáku cez havarijnú, mám spoluúčasť 150€. Bola to aj tak moja chyba, tak nech platím! Potom dám info, koľko to celé stálo a či predsa menili aj svetlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Zrovna tak nešťastně, světlo, nárazník a blatník. Možná to půjde zastříkat do ztracena, nebo ti ve Škodě řeknou že se bude stříkat celej bok a předek. To už jsem taky viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Pokud to ženeš přes pojišťovnu tak je nějaký stříkání do ztracena nepřípustný! Prostě to hnát jedině na celokak Škodovka ti nic neřekne je to vždy kompromis mezi servisem a pojišťovnou. Pojišťovák jako první řekne jestli se to bude stříkat celý nebo ne, servis pak posoudí jestli je to smysluplný co napsal pojišťovák a když případně chtějí změnu, musí si k tomu toho pojišťováka zavolat aby to schválil. Já tak uhnal po nárazu na bok lak celý půlky auta přes povinný viníka a výměnu i zadních dveří kde technik pojišťovny tvrdil že to půjde vyrovnat a vykitovat Dostřik do ztracena mám akorát v oblasti k pátým dveřím u kufru ale tam to není vidět tak jak by mohlo na kapotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Pár rokov dozadu mal presne toto isté aj ocko na svojej i30, tam to servis hyundai striekal do stratena vrátane kapoty.. a musím povedať, že na striebornej champagne metalíze nie je vôbec nič poznať. Akurát svetlo mal v trochu horšom stave a to mu nechali tak. Uvidíme, zajtra sa stavím v servise a opýtam na možnosti a termín.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Ahoj, dokazete mi nekdo prosim poradit co s timto? https://goo.gl/photos/odo6omvQTEhK8Fk9A Netusim, jak se to stalo, ale pripada mi to, jako by se kus laku odstipnul. Uhrat to na vadu laku asi nepujde a za prestrikani celych dveri chteji cca 6000,- :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 To je ta absence bočních lišt - to bude od dveří jiného auta. tohle bych nechal na korekční tužku v kombinaci s dobrým štětcem. Vidět to ale bude furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 nebo nákupní košík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) No, taky to teď budu řesit, jen v trochu větší míře. Někdo mi objel auto dokola klíčema, dnes jsem to zjistil. Čtvery dveře + zadek. Půl roku staré auto. Editováno: 23. Březen 2017, autor: noaid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 To iste som mal na F2C. Tiez pol roka stare, cely bok (predne+zadne dvere, obe klucky, zadna bocnica+nadrz). Oprava cez poistku (vandalizmus) a servis. Neplatil som nic zo svojho, poistovna cvakala asi 750-800 eur, mozem presnu sumu pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) wirer.. ani spoluúčasť? Dobrá poistka.. Ja som už objednaný na ten svoj nárazník budúci týždeň.. Editováno: 23. Březen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Já měl pouze 1 bok 14 dní po koupi OII :/ Vše na pojistku - vandalismus. cena cca 30000kc -5000 spoluúčast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Tak to vypadá zatím, že to na většině míst nebude hluboké a prý by to mělo jít vyleštit. Tím pádem by byla pojišťovna mimo hru, mám spoluúčast 5000Kč. Pokud ne, tak celolak 5000 jeden díl. Mám modrou race a to prý nejde moc spravovat lokálně aniž by to bylo vidět. Jen teď nevím co s pojišťovnou v případě, že cena přeleze spoluúčast. Musím se zeptat, zda to jde hlásit dodatečně, protokol od policie mít budu dnes, tak by se snad neměli cukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 tyhle události těsně kolem spoluúčasti jsou diskutabilní - některá pojišťovna ti to dá sežrat v dalším pojistnym období, některá drobné škody nezohledňuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.