Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

pojďme si sdílet aktuální dodací lhůt u Fabie.

Objednával jsem v 27. týdnu combi a prodejce mi poté napsal, že uto jde do výroby v 31. týdnu a týden poté bude k převzetí...přijde mi to zvláštní. Příští týden se to rozsekne.

Jak jste na tom ostatní?:)

tak to musis byt VIP zakaznik, jinak je bezna dodaci lhuta tak 16 tydnu. Ja obednaval 18. tyden a vyroba je naplanovana na 34. tyden.

Mohlo to byť tak že predajca mal už zadanú vo výrobe dosť podobnú konfiguráciu ako Zagoraz a možno stačilo pozmeniť len maličkosti...

• Autor

Taky mě to napadlo....je to totiž combi, 66kw, střešní nosič, zadní koutoučovky, modrá denim, nic víc.

Pre teba lepšie :) Niekto čaká 4 mesiace a niekto 4 týždne :)

Dá sa to aj tak, ale príde mi to zvláštne. Ako predajca by som mal radšej dve potenciálne predané autá, než jedno. Teda.. ten, čo si objednal, si počká a auto objednané na sklad sa v salóne aj tak dlho nezohreje.

tu je info co som pisal do ineho vlakna: od predajcu mam info ze terminy sa posuvaju o cca 4 tyzdne . mam objednane od 15.5 (20KW) a tiez som cakal na cca. zaciatok septembra ale vraj to uz neplati celoplosne. ohladne terminov ide moj predajca na stretnutie na vedenie Skoda SK buduci tyzden, takze terminy budu potom upresnene....neviem ako je to v CR

....tiez sme skusali menit konfiguraciu uz objednaneho auta, ale v case zavaznej objednavky sa uz nedalo menit to objednane na sklad. dlho sme vahali..

Jakou máte zkušenost s termínem dodání auta poté, co vám prodejce potvrdí termín výroby aneb jak dlouho trvá "výroba" vozu a jeho následné dodání k prodejci. Dík za info, jsem čekatel ...(FIII Combi)

Já objednával 10.11.2014 a převzal 23.12.2014 :D krásný Vánoční dárek

Ja objednaval v pulce prosince a prvni vyhled byl na unor. To jeste F3C nemeli ani na salone. Pak v unoru bylo posunuto na duben a dostal jsem moznost prekonfigurovat. 16.4. jsem auto prebiral. Asi o tyden driv nez melo byt oficialne vyrobeno...

Tak já objednal 1.7.2015 zatím nemám potvrzen termín od prodejce (krátká 1,2 TSI 81Kw DSG Style + Dynamic paket + Colour Concept + Bolero bluetooth, škoda surround, apple + tažné + plnohodnotné kolo) a hlavně je CZ dovolená ve Škodovce.

Ptal jsem se ve škodě.prý nejsou motory tsi,dodací lhuta tak 4měsíce..Pak si kup auto,když ti přijde v prosinci-ztratíš celý modelový rok,za měsíc máš "rok" staré auto...Tetrevarna-kolik ti nabídli slevu?

Tak ja som objednaval 19.3./12. tyzden a predbezny termin bol 29.vyroba a 30.dodanie. Nakoniec sa to posunulo az na 31. vyroba a 32. dodanie. Takze dodanie od objednania a zaplatenia zalohy 20 tyzdnov.

Upraveno od jackobtn

Ptal jsem se ve škodě.prý nejsou motory tsi,dodací lhuta tak 4měsíce..Pak si kup auto,když ti přijde v prosinci-ztratíš celý modelový rok,za měsíc máš "rok" staré auto...Tetrevarna-kolik ti nabídli slevu?

sleva 55 jen mně zaraží termín 20týdnů to je začátek prosince prodejce říkal max do konce září (na sjetině je 2015) ale pravda že jen říkal objednal jsem celkem 3 vozy (F,O,Y) tak jsem zvedavej bombarduju ho každej tejden nebo ho pošlu do řiti ale mám potvrzeno že socky trvaj déle ..............

Upraveno od tetrevarna

při platbě v hotovosti?

Ak myslis mna,tak nie, berem na leasing. Ale osobne si myslim ze to neovplyvnuje termin dodania. Praveze by to malo byt skor na leasing skor a uprednostit ta kedze na tebe zarobia viac. Ale je to naozaj dlho tych 20 tyzdnov.

ne na tebe to nebylo, to bych napsal pod tvůj příspěvek.

při platbě v hotovosti?

F30% akontace

Objednávka na FIII Style byla 13.5. a včera 28.7. jsem si ji byl vyzvednout, tak že celkem 12týdnů. Mělo to být minimálně 16týdnů, ale mile překvapili. :kol-47:

Upraveno od masoox

Tak dnes potvrzena výroba na 37 týden.

Jak dlouhá je pak doba k převzetí? 

Týden až dva, záleží jak rychle dorazí auto na prodejnu - u mě bylo expedováno až týden po výrobě (výroba 18. 5., expedice 25. 5.) a na konci týdne jsem si auto vyzvedl (29. 5.).

ja mel auto vyrobene 8.5. a prebiral jsem ho 13.5. doruceni na prodejnu bylo 11.5. (tedy hned druhy pracovni den).

Objednávka na FIII Style byla 13.5. a včera 28.7. jsem si ji byl vyzvednout, tak že celkem 12týdnů. Mělo to být minimálně 16týdnů, ale mile překvapili. :kol-47:

Ale mal si kratku f3 predpokladam?

Ano krátkou FIII 1.2 66kw

Upraveno od masoox

V akej výbave, Style? Niekto tu vyššie písal že "socky trvaj déle".

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.