Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

pojďme si sdílet aktuální dodací lhůt u Fabie.

Objednával jsem v 27. týdnu combi a prodejce mi poté napsal, že uto jde do výroby v 31. týdnu a týden poté bude k převzetí...přijde mi to zvláštní. Příští týden se to rozsekne.

Jak jste na tom ostatní?:)

Vloženo

Dá sa to aj tak, ale príde mi to zvláštne. Ako predajca by som mal radšej dve potenciálne predané autá, než jedno. Teda.. ten, čo si objednal, si počká a auto objednané na sklad sa v salóne aj tak dlho nezohreje.

Vloženo

tu je info co som pisal do ineho vlakna: od predajcu mam info ze terminy sa posuvaju o cca 4 tyzdne . mam objednane od 15.5 (20KW) a tiez som cakal na cca. zaciatok septembra ale vraj to uz neplati celoplosne. ohladne terminov ide moj predajca na stretnutie na vedenie Skoda SK buduci tyzden, takze terminy budu potom upresnene....neviem ako je to v CR

....tiez sme skusali menit konfiguraciu uz objednaneho auta, ale v case zavaznej objednavky sa uz nedalo menit to objednane na sklad. dlho sme vahali..

Vloženo

Jakou máte zkušenost s termínem dodání auta poté, co vám prodejce potvrdí termín výroby aneb jak dlouho trvá "výroba" vozu a jeho následné dodání k prodejci. Dík za info, jsem čekatel ...(FIII Combi)

Vloženo

Ja objednaval v pulce prosince a prvni vyhled byl na unor. To jeste F3C nemeli ani na salone. Pak v unoru bylo posunuto na duben a dostal jsem moznost prekonfigurovat. 16.4. jsem auto prebiral. Asi o tyden driv nez melo byt oficialne vyrobeno...

Vloženo

Tak já objednal 1.7.2015 zatím nemám potvrzen termín od prodejce (krátká 1,2 TSI 81Kw DSG Style + Dynamic paket + Colour Concept + Bolero bluetooth, škoda surround, apple + tažné + plnohodnotné kolo) a hlavně je CZ dovolená ve Škodovce.

Vloženo

Ptal jsem se ve škodě.prý nejsou motory tsi,dodací lhuta tak 4měsíce..Pak si kup auto,když ti přijde v prosinci-ztratíš celý modelový rok,za měsíc máš "rok" staré auto...Tetrevarna-kolik ti nabídli slevu?

Vloženo (editace)

Tak ja som objednaval 19.3./12. tyzden a predbezny termin bol 29.vyroba a 30.dodanie. Nakoniec sa to posunulo az na 31. vyroba a 32. dodanie. Takze dodanie od objednania a zaplatenia zalohy 20 tyzdnov.

Editováno: , autor: jackobtn
Vloženo (editace)

Ptal jsem se ve škodě.prý nejsou motory tsi,dodací lhuta tak 4měsíce..Pak si kup auto,když ti přijde v prosinci-ztratíš celý modelový rok,za měsíc máš "rok" staré auto...Tetrevarna-kolik ti nabídli slevu?

sleva 55 jen mně zaraží termín 20týdnů to je začátek prosince prodejce říkal max do konce září (na sjetině je 2015) ale pravda že jen říkal objednal jsem celkem 3 vozy (F,O,Y) tak jsem zvedavej bombarduju ho každej tejden nebo ho pošlu do řiti ale mám potvrzeno že socky trvaj déle .............. Editováno: , autor: tetrevarna
Vloženo

Ak myslis mna,tak nie, berem na leasing. Ale osobne si myslim ze to neovplyvnuje termin dodania. Praveze by to malo byt skor na leasing skor a uprednostit ta kedze na tebe zarobia viac. Ale je to naozaj dlho tych 20 tyzdnov.

Vloženo (editace)

Objednávka na FIII Style byla 13.5. a včera 28.7. jsem si ji byl vyzvednout, tak že celkem 12týdnů. Mělo to být minimálně 16týdnů, ale mile překvapili. :kol-47:

Editováno: , autor: masoox
Vloženo

Týden až dva, záleží jak rychle dorazí auto na prodejnu - u mě bylo expedováno až týden po výrobě (výroba 18. 5., expedice 25. 5.) a na konci týdne jsem si auto vyzvedl (29. 5.).

Vloženo

Objednávka na FIII Style byla 13.5. a včera 28.7. jsem si ji byl vyzvednout, tak že celkem 12týdnů. Mělo to být minimálně 16týdnů, ale mile překvapili. :kol-47:

Ale mal si kratku f3 predpokladam?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...