Kamo11 Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 před 3 hodinami, zwan napsal: Prirucka LED spiatočka https://wirer.sk/vcds2-1/ Ahoj, zwan a nemůže se pak stat to, že když budu mít opravdu vypálenou žárovku, že mě to pak neupozorní. A taky ještě je to návod i na Fabku III 03/2017 1.2 TSI 66kW, není to na starší modely? Jinak i přesto díky za typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 návod je na všetky F3, je tu na to téma. i na kódovanie, i na žiarovky a pokec ku nim a vyskúšaš to jednoducho. zmeň kódovanie a vyber žiarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamo11 Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 V 25. 4. 2019 na 16:01, wirer napsal: Vsetky co som mal hlasili vypalenu, dokonca i Osram hlasi. Upravit kodovanie je najlepsia moznost Wirer, koupil jsem tady to a můžu jenom doporučit. https://www.aliexpress.com/item/iJDM-1156-LED-Canbus-Error-Free-3156-7440-LED-For-Turn-Signal-Lights-Brake-Lights-Back/32883755176.html Žádná chyba a perfektně svítí. Montáž na Fabka III r.v. 3/2017. Dokonce prodejce poslal i dárek 2 ks bezpaticové žárovky led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 No tusim problem na STK .... Uz kvuli prevence koroze bych pouzil original LED např.zde https://www.auto-doplnky.com/led-osvetleni-spz-skoda-superb-ii-facelift-2013-2-led-original-000052110-p39641?gclid=EAIaIQobChMIvcOV3qHL4wIVGeDtCh1HEASkEAQYAiABEgJGKvD_BwE nebo https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Ano, vnější osvětlení musí mít takový zdroj se kterým je homologováno. Tedy vyměnit celou svítilnu osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Dostal nekdo na Fabii III. LED osvetleni RZ po reklamaci koroze na hrane pod osvetlenim? Chtel jsem ledky objednat, ale dnes jsem na to koukal a koroze uz trosku zacina, coz budu urcite reklamovat, tak abych je zbytecne nekupoval, i kdyz jde jen o par korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Ano, dávají LED, pokud je rzi málo, jen dveře opraví, pokud je jo více, dveře mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Super, diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Ahojte, ak by som v osvetlení ŠPZ len vymenil klasické halogénové W5W žiarovky za LED žiarovky, bude mi hlásiť chybu? Ak áno bude sa to dať nakodovať? Alebo jediná možnosť je kúpiť komplet LED svetielka a nakodovať. Ak áno poraďte mi prosím aké presne mám kúpiť na F3 combi 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 jen poznámka, w5w není tuším klasická halogénová žiarovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Neviem či je klasická, ale mam tam teraz takúto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Urcite? Tato je skor parkovacka/interierove svetlo. Aj ked das LED, treba kodovat. Kup rovno cely modul a nebudes mat casom problemy s blikanim si vypalenim. 13€ za par nie je az tak vela a jento original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 (editace) Môžeš mi prosím dať nejaký link ktorý modul konkrétne mám kúpiť? Na nete je ich viac, nevyznám sa v tom, neviem či na HB a combi sú rovnaké. A nebudem mať potom problém na STK? Editováno: 16. Červenec 2020, autor: juraj79m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 (editace) tady mas origo led osvetleni SPZ. dava se na fabky z vyroby tusim nekdy od roku 2016. Pokudmas auto vyroby 2015, budes muset ale ,,nakodovat" https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/000052110-led-osvetleni-statni-poznavaci-znacky-skoda-25075.html Editováno: 16. Červenec 2020, autor: kvetosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Takže nepotrebujem tento za 33€ za kus? https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/3af943021a-osvetlenie-spz-led-skoda-35464.html Aký je tam rozdiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Jakych 33? Necelych 7... https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/000052110-led-osvetlenie-evidencneho-cisla-skoda-25075.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 A čo je potom toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Tak @wirer ti pošle odkaz na levnější a ty ho ještě sjedeš ? :D Klidně i to kup za 33€ pokud ti to vyhovuje víc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 @juraj79m LED SPZ. Ale naco davat 33 ked za 7 mas to iste? Alebo dobehni do PO, otvorim kufor, vyberiem co mam odlozene, vymenim a nakodujem. Tvoje auto, tvoje peniaze.... Ale urcite by som nedaval cinske ziarovky, ked existuje paradne original riesenie (a to mam cinske ledky takmer vsade) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 OK, mne len bolo čudné že sú za 33 aj 7 a obe orig. Škoda, vymeniť zvládnem aj sám, len kodovat neviem, do PO nemám až tak ďaleko, ak nezozeniem nejakého "kódera" bližšie tak sa možno zastavím :) Mimochodom, vedel by si nakodovať aj aby som s DO otváral a zatváral okná? Na 20 ročnej F1 som to mal, a veľmi mi to chybuje, nechápem že to F3 nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 F3 FL má otvírání i zavírání všech oken přes držení tlačítka na DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 @juraj79m nie. Maximalne vodicove okno. Su tu na to temy, nemotaj to pri SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 13 hours ago, juraj79m said: Takže nepotrebujem tento za 33€ za kus? https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/3af943021a-osvetlenie-spz-led-skoda-35464.html Aký je tam rozdiel? Nepotrebujes... jedny se prodávají jako Náhradní díl a jedny zase jako příslušenství... jsou stejně jen jedny jdou drahy a jedny levný ? můžeš klidně koupit ty drahy , ale jsou stejný jako ty levný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 (editace) Když jsem kupoval LED osvětlení SPZ já, objednával jsem je v AS. Pro Fabii III stály asi 800.-, tak jsem si objednal sadu na Rapid/Yeti za 130 Kč a i přes bezmezné přesvědčování, že mi to na auto nebude pasovat a už vůbec ne fungovat, tak je mám a svítí dodnes. EDIT: Jen pro info, tento typ mám ODKAZ Editováno: 17. Červenec 2020, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Včera mi prišli tie "no error" LED žiarovky z aliexpressu, ale je to blud... :) Ale to mi už nevadí, dnes som bol v autorizovanom servise kde som reklamoval koroziu okolo osvetlenia ŠPZ, a v septembri mi vymenia v rámci 12r záruky na neprehrdzavenie karoserie celé piate dvere za FL dvere, a v nich už budem mať origo LED osvetlenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.