Gus Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Ahoj, mám problém s otáčkami motoru při řazení, při řazení nahoru při sešlápnutí spojky se zvýší otáčky o tisíc , při řazení jakékoli rychlosti, klapka vyměněna ,základní nastavení provedeno a vag bez závad,neví někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 31. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Takže problém vyřešen, kdyby měl někdo podobný , byl špatný spojkový spínač :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crystalek Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Mě pokud přeřadím tak mi jdou otáčky do maxima tedy 6000 tisíc. To asi nebude stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Aj to robi spojkovy spinač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.