Publikováno Srpen 15, 201510 r Zdravím. Mám takový problém,že když stojím k večeru s autem bokem na sluníčko, a podívám se zevnitř skrz ty boční skla na to sluníčko tak v tom skle je vidět,jako by v něm bylo mraky malých teček. Prvně když se na to podíváte ,tak si myslíte jako by někdo stříkal auto a ten prach šel na okna. Ale je to v těch sklech.Kdyby jste měli někdy náladu tak se mě u vašich aut na to koukněte,abych to mohl reklamovat.Zajímavé je na tom ,že to mají jenom boční.Skla jsou samozřejmě umyté.Děkuji,jsem na prášky.
Srpen 16, 201510 r Autor Zkoušel jsem to v garáži pod led.světlem a je to vidět taky.Když si stoupnete k bočnímu oknu a posvítíte zezhora dolu,jako po skle,tak je to krásně vidět.Jako by bylo zaprášené ale není.Pro lepší viditelnost je lepší v garáži zasnout,a pak je to krásně vidět.Mohli by jste to někdo vyzkoušet.Právě přes den to vidět není,ale jak stojím večer u garáže a sluníčko lehne tak je to hrozný.Už,vidím jak to budu ukazovat ve škodovce.Jde mě o to,jestli to má být(v rámci šetření)nebo,ne.Děkuji.
Srpen 23, 201510 r na okne dverí (na strane vodiča) mám jemný škrabanec v ploche, dá sa s tým niečo robiť, aspoň čo najviac zjemniť? celkom ma to serie
Srpen 28, 201510 r Prosím,může mě někdo odpovědět.Děkuji Nieje to vodny spot od prilis tvrdej vody,kedy auto nestihnes po umyti rychlo utriet a moze nieco podobne vytvorit?Ak ano,prelestit lestiacou pastou na okna,Trebars od Sonaxu som nieco pouzival aj ja.
Srpen 28, 201510 r Autor Ne,ne dělal jsem to i tech.benzinem a ani se to nehlo.Ale je to vidět opravdu jen z jednoho úhlu,večer než zapadne slunce.Když zajedeš bokem večer na slunce.Tak je to sklo posetý tečkama.Jak u řidiče,tak spolujezdce.
Srpen 30, 201510 r Ak to je ten spot,co pisem,tak technicak ho dele neda.To treba brusnu pastu na okna a excentricku lesticku a sklo to vylesti tak,ako keby tam ani nebolo.Ak nie,tak potom ist uz iba reklamovat.Mozno nejaka chyba od vyrobcu skla/stava sa/
Srpen 31, 201510 r Dělám pro sklárny, pokud ti můžu poradit dej si pod sklo bílo černý podklad a zkus mi to nasvítit a vyfotit. Já se poptám ve sklárně. Pokud to bude ve skle,tak určitě reklamuj. Takové skla by se neměla dostat do auta,ale je divné že to máš i na dalších sklech. Možná to projel někde kde nemělo.... Upraveno Srpen 31, 201510 r od Yaris
Září 18, 20159 r Ve standardu ne, zajímal jsem se o to při objednávání a nešlo to (v OII jsem to měl a bylo to fajn). Ale pokud vím, dají se dát fólie s takovými vlastnostmi.
Září 21, 20159 r Jaké to má výhody? Usuzuju, že to odráží veškeré sluneční paprsky včetně tepla, ale jen dohad. Neruší to gps?
Září 26, 20159 r Ve standardu ne, zajímal jsem se o to při objednávání a nešlo to (v OII jsem to měl a bylo to fajn). Ale pokud vím, dají se dát fólie s takovými vlastnostmi. možná by stačila ta folie ale nikde jsem to nenašel. to sklo by bylo fajn ale zatím mě všude řekli že se to nevyrábí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.