Ladiis Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 To xtra01seznamcz a michal2009: - pánové těch 17% na referenční auto je asi vázáno na ICO, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtra01@seznam.cz Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Ja bych si myslel, ze ne...u jinyho prodejce jsem na podobnou slevu dosahl a ICO se vubec neresilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiis Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Tak budu muset dal hledat. Lokalni prodejce mi dal dnes12% cca s tim, ze auto musi jezdit jako predvadecka a byt fyzicky pul roku na prodejne... Nic s tim pry neudela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Na jake auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiis Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Superb Sportline (resp. Superb všeobecně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 (editace) ja som sa bol v piatok previezt na skusobnej jazde, bol som nadseny a kedze to chcem na ICO tak mi pani hned do cenovej ponuky dala 10% zlavu. Myslite ze ma vyznam skusat cez mail/telefon aj inde a dostat aspon 13%? a este otazka ak mate niekto skusenost, auta co su na skodaplus tak ceny su konecne alebo by tych 5-10% tiez vedeli dat dole? Editováno: 28. Srpen 2016, autor: pichalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfoun Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 A řekneš mi kde jsi se byl projet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 V Bratislave IMPA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 před 14 hodinami, pichalsi napsal: a este otazka ak mate niekto skusenost, auta co su na skodaplus tak ceny su konecne alebo by tych 5-10% tiez vedeli dat dole? tam jsou myslím ceny konečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 tak to je skoda... tym padom sa to vobec nevyplati, sice su tam auta s paradnou vybavou ale vacsinu z toho mi netreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Ceny konečné určitě nejsou, alespoň ne u všech prodejců. Je otázka, co v současné situaci bude nutit někoho nějak výrazně zlevňovat sice mírně jetá, ale okmažitě dostupná auta s pověstí "výhodné koupě". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 máš info, kolik můžou dát? :-) máš pravdu, že něco dolů dají, ptal jsem se dnes na to. Ale 5 -10% na které se tu kolega ptal, asi nedostane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Čísla dávat nebudu. Ne kvůli tomu, že bych z toho měl prospěch ("o know-how se tady nikdo dělit nebude"). Marže jednak není zločin a za druhé vyjednávat se znalostí karet druhého umí s prominutím každý trouba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 A tomu říkáš vlastní know-how jo Spousta lidí tu píše své konkrétní zkušenosti, od toho tu vlákno je. Ty to tu zatím jen plevelíš a šíříš spekulace. Stojí ti to za to být všude a nikde? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 V 22. 8. 2016 at 21:08, xtra01@seznam.cz napsal: Uz to tu nekdo psal, je to de facto auto pro potreby prodejce a ma moznost jich mit k dispozici omezene mnozstvi. Jestli udela levou na Skodovku a nabidne takove auto zakaznikovi, je plne v jeho rozhodnuti...plati tam ale omezeni jako napr. ze vuz musi byt na prodejce papirove napsany na nekolik mesicu, nekde pry 3, nekde 4, 6 nebo 9 mesicu...coz uz byva pro zakaznika k zamysleni prave kvuli odpisum... Jsem rád, že máš stejnou zkušenost. Připadá mi to, že schopnost zajistit si vyšší slevu než je "standart" se tu dá jen těžko prominout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 tak mne informacie v tomto threade dost pomohli minimalne teda nejdem ani volat na tie skodaplus ponuky, kedze bez zlavy sa to neoplati, aspon teda mne plus aj informacia ze na ICO su zlavy je dost dolezita, prvykrat si kupujem do firmy auto takze by ma to nenapadlo... zato som tu aj napisal svoju skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Pripadne ak ta nieco oslovi z weltauto, skus aj tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 pichalsi: No však tak to má být. Ten, kdo se chce podělit se slevou nebo se ni ptá, právě pro toho je toto téma. Ale nehánění si příspěvků, zpochybňování zkušeností někoho jiného je tu mimo mísu a začnu toto chování nemilosrdně trestat. Myslím, že když se poptáš ještě v jiném salonu, na 11% slevu se u nového auta dostaneš. Ale se 13% bych nepočítal. Otázkou je, jestli se ti vyplatí kvůli 1% lítat - záleží na ceně auta. My jsme právě 11% slevu na nové auto na IČO dostali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 (editace) Skoda Plus bych automaticky nezatracoval. Vetsina aut tam sice (po secteni vsech pro a proti) nevychazi dobre, ale da se narazit na slusny kousek. Zejmena, pokud se nejedna o typickou vybavu/motorizaci. Pokud by to nekoho zajimalo, tak na Octaviu jsem mel pri konfiguraci slevu 23,1% a u Superbu je sleva jeste o neco vyssi. Dana procenta ale o nicem nevypovidaji. Proto se tady vede, stejne jako ve vlaknu o FIII nebo OIII, diskuse nad podezrelymi ciframi. Nektere se potvrdily, nektere vysvetlily a nektere ukazaly jako vylozene lzive. Na vysi slevy ma vliv velka spousta faktoru (cilova skupina, podpory vozu do vyroby, podpory skladovych aut, vykup auta, financovani/pojisteni, velkoodberatel, fiktivni predvadeci auto, honeni cilovych bonusu pred koncem obdobi, ...) a ty se navic meni v case. Jednu dobu byla u Skody napr. podpora na nakup na IC, v minulosti byla i cela rada spotrebitelskych podpor na vybrane motorizace nebo vybavy, ktere nebyly verejne prezentovane. Na druhou stranu prodejci zpravidla participuji casti marze (kterou obvykle stejne davaji na oltar cenoveho vyjednavani) u AM. EDIT: I kdyz to taky neni automaticke. V soucasne dobe je asi nejdulezitejsi, jestli dany prodejce ma potrebu prodavat. Pokud ma vyprodane kvoty na dlouhy cas dopredu, tak se bude bavit trochu jinak, nez kdyz mu stoji na dvore desitky aut a nevi, co s nima. Kdo chce, tak tady najde i radu prispevku prodejcu. Jsem zvedav, jestli za zpochybnovani budou potrestani :-) Editováno: 30. Srpen 2016, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Tento človíček nabízí na bazaru 17% slevu na superba. Nevím co je to zač, ale k tématu to je a třeba ho nějaký zájemce zkontaktuje. https://auto.bazos.cz/inzerat/64798320/Superb-2016.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtra01 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 No a jsme u tech 17%, co jsem rikal ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 predpokladam, ze situacia v CZ moze byt ina ako situacia v SK... vybavovane po znamosti u importera... SIII pri objednani 1 auta na ICO. nova konfiguracia auta "do vyroby" - zlava 11%, cakacka odhadom 3 mesiace (bez tlacenky tak 6 mesiacov) "referentske" auto SA s najazdenymi 30t km - zlava 20% + sada zimnych kolies, bez cakania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Dnes jsem objednal dve vozidla na prukaz ZTP/P, Fabia sleva 17 %, Yeti sleva 20 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 9. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2016 A jak se to týká Superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.