vavrorr Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Aky mate na to nazor? Neskodi to motoru? Da sa to nastavit tak aby po nastartovany bolo vypnute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Muj nazor je ten ze to motoru rozhodne neprospiva .... je fakt ze baterie je silnejsi, starter je asi taky upreveny a k roztoceni motoru pomaha cosi jeste neco dalsiho, aby to nebylo tak moc namahano, ale kazdy start je pro motor zatez, co si budeme povidat.... nehlede na to, kolik to usetri paliva ????? nula nula prd takze podle me je to na hovno. Co se tyce trvaleho vypnuti, tak to udelat uz jde, par firem v ČR se tim zabyva a vim ze nekdo si to zde nechaval uz deaktivovat trvale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Urcite to dokaze vypnout Ferda. Ale osobne se toho nebojim. Vyrobci by byli uplne padli na hlavu, kdyby to pustili do vyroby a byli si vedomi problemu. Ne ze se nemuze neco objevit. Kolega to ma v A6 kolik - 5 let? A bez jedineho problemu. Ja cekam na TSIcko s odpojovanim valcu - a taky tomu verim. Kdo se boji, nesmi do lesa )) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Dobry den, mam sup3 manual, chci se zeptat, jestli se do deaktivovat automaticke chcipani motoru kdyz se podtoci? Nebo se to vypne zaroven pri vypnuti start stop? Protoze kdyz chci popojizdet na jednicku ci dvojku bez plynu tak i po hodne lehkem pousteni spojky auto chcipa. Motor 140kw 2.0tdi. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Je tam vetsi riziko a hlavne namahani motoru tam kde nastartujes cca 100x tak tady ti to nastartuje treba 1000x a to si svoje rizika nese. Robschneider.jr ........... asi bych ti nedoporucoval delat prave toto, uz jen proto, ze auta dnes, nejsou auta ktera byli kdysi a u kterych to bezproblemu slo, zde je milion cidel, snimacu a vsechno si hlidaji naprogramovane ŘJ, tudiz treba uznaji nejakej riziko a motor sami chcipnou Je to ale jen moje domenka, ale myslim si ze nebudu daleko od pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Ano není problém u mě vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Da se to i vypnout namontovanim casoveho rele. Po nastartovani se system vypne, behem jizdy ho lze kdykoliv zase tlacitkem start-stop zapnout. Kdo by chtel kutit je to popsane v sekci Octavia 3 / elektrika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Včera jsme jeli do Rakouska a na dálnici v kombinaci s adaptivním tempomatem to bylo jednoznačně užitečné. Nicméně musím říct, že mě to štve v jiné chvíli. Když přijedu ke křižovatce (třeba se stopkou), ihned se mi vypne motor. A přitom když nic nejede, tak chci hned odjet. Výsledkem je, že se motor vypne a ihned se spustí. Měl by tam být o něco delší interval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 23. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Ano není problém u mě vypnout. a ako sa to da, alebo kde by mi to vedeli urobit a ako to potom funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Sluzebnik: .......... co je na tom uzitecneho ? chces rici ze si to palil po rakouske dalnici, najednou kolona, tak hnedka brzdeni, nasledne se kolona zastavila a motor tedy chcipnul ? ........ No nezlob se na me, ale to je snad to nejhorsi pro motor a jeste k tomu dalnice vavrorr: ............. Ferda25 ti to primo vypne, je to mistr pres diagnostiku a dalsi veci, takze nezbyva nez mu napsat zparvu a domluvit si s nim schuzku pokud se nepletu mel by byt ze Strakonic. Takze od tebe z SK asi trochu vylet, ale spojis aspon prijemne s uzitecnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 a ako sa to da, alebo kde by mi to vedeli urobit a ako to potom funguje? přes kabel, návodu je na to dost. V Bratislavě to umí třeba Igor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Igor na konkurenčním fóru píše, že nedokázal vypnout Start/Stop na posledním modelovém roku. S mým postupem jsem nikdy problém neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Včera jsme jeli do Rakouska a na dálnici v kombinaci s adaptivním tempomatem to bylo jednoznačně užitečné.icky Nicméně musím říct, že mě to štve v jiné chvíli. Když přijedu ke křižovatce (třeba se stopkou), ihned se mi vypne motor. A přitom když nic nejede, tak chci hned odjet. Výsledkem je, že se motor vypne a ihned se spustí. Měl by tam být o něco delší interval. TO: Služebník: Zdarec Tobě. Mám dojem, že včera jak jsem tak lehce pročítal manuální návod k Superbu lll, tak tam bylo něco psaný o tom, že závisí na intenzitě sešláplého brzdového pedálu na té křižovatce. Dobrzdit samozřejmě dle potřeby, ale že pak závisí na tom, zda Tě třeba drží AUTO-hold a na brzdě jsi jen zlehka (pak prakticky na brzdě vůbec nestojíš) a nemělo by Ti to vypnout motor i když je o aktivované ten systém: start-stop. Nebo jak sešlápneš natvrdo hodně pedál brzdy na té stopce, tak to automaticky vypne ten motor i když široko daleko nic nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Zkusím to dneska otestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 (editace) To: SUP 2016 Tak vyzkoušeno a opravdu se to dá obelstít citlivým sešlapováním brzdy. Ale nevím jestli budu mít tu trpělivost. Čas ukáže. Editováno: 3. Září 2015, autor: Služebník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 taky se to da obelstit pohnutim volantem, ano zablokuje se pri vypnuti ale pri vetsi namaze pohnout volant se auto znova nastartuje... Hlavne bacha nedojizdet na neutral bez spojky, autu se pak sekne na chvili volant kbuli start stop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Já tam spojku nemám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 11. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Sledujte „Preventivní servis automobilu - Turbodmychadlo“ v službe YouTube https://youtu.be/cxoUYutODJg 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 11. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Toto hovari za vsetko. Da sa ten startstom vypnut natrvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 ano ovšem, diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Jak to pak funguje? Po nastartování je standardně Start-Stop vypnutý (svítí kontrolní světlo v tlačítku), ale lze ho tlačítkem opět zapnout? Nebo tlačítko už nemá žádnou funkci? Je to spíše otázka na ferdu25. Byl by návod na adaptaci přes VAG nebo to je složitější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 ja sem ho vypnul narvalo, na co používat ten nesmysl, je to k ničemu jako ta trapná rekuperace. tlačítko mačkat jde, ale start/stop se ti nezapne nijak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Dík za info, lepší je dát link, expresivní výrazy nic neřeší.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Asi tak Karle.nerozumím co tady předvádí, k věci to rozhodně není 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ten link na to vlákno je tady: http://forum.skodahome.cz/topic/123529-%C5%A1tart-stop-syst%C3%A9m-vypnutie/ Čtení je to poučné, desítky názorů pro, desítky proti Start-Stop. Pochopil jsem, že jednoduše to přes VAG a adaptaci nejde vypnout (nebo už jde?). Umí to však Ferda, zřejmě jinak. Žádná udělátka s relátky a spojováním drátků nechci. Líbil by se mi inverzní systém: standadně vypnuto, pokud někdo chce, má možnosti si to tlačítkem zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.