Publikováno Srpen 29, 201510 r Zdravim,mam problém s turbem než se mi trochu zahřeje motor tak vůbec nereaguje turbo ujedu 300m a najednou jede jak čert měnil jsem ventil N75,všechny podtlakove hadice a turbo ma nalítano 50 000km
Říjen 11, 20159 r Ahoj, prosím o radu. Mám čerstvé turbo po repasu. A v nízkých otáčkách turbo dost hvízdá a auto nejede tak jak by mělo. Také se mi dost zvětšila spotřeba. Děkuji za radu...
Říjen 22, 20159 r Ahoj, prosím o radu. Mám čerstvé turbo po repasu. A v nízkých otáčkách turbo dost hvízdá a auto nejede tak jak by mělo. Také se mi dost zvětšila spotřeba. Děkuji za radu... zly repas ja ked kupujem turbo tak nove a origo aspon sa vyhnem vedlajsim problemom ako mas ty,umna repas nikdy!!!!
Říjen 22, 20159 r Zdravim,mam problém s turbem než se mi trochu zahřeje motor tak vůbec nereaguje turbo ujedu 300m a najednou jede jak čert měnil jsem ventil N75,všechny podtlakove hadice a turbo ma nalítano 50 000km treba kuknut na variabilitu turba asi drhne ked kej studene tak je variabilita kusnuta ako nahle vyfukove plyny ohreju turbo a variabilitu tak ta regulacia povoli a zacne naklapat lopatky :kol-47:alebo v horsom pripade pomaly ti odchadza banka turba treba to kuknut Upraveno Říjen 22, 20159 r od sparco gti
Duben 28, 20187 r Dobrý den chtěl jsem se zeptat když mám turbo po repasu ale nebylo nějak poškozené tak jestli musím měnit olej děkuji za radu .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.