Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,mam problém s turbem než se mi trochu zahřeje motor tak vůbec nereaguje turbo ujedu 300m a najednou jede jak čert měnil jsem ventil N75,všechny podtlakove hadice a turbo ma  nalítano 50 000km

• 1 měsíc později...

Ahoj, prosím o radu. Mám čerstvé turbo po repasu. A v nízkých otáčkách turbo dost hvízdá a auto nejede tak jak by mělo. Také se mi dost zvětšila spotřeba. Děkuji za radu...

• 2 týdny později...

Ahoj, prosím o radu. Mám čerstvé turbo po repasu. A v nízkých otáčkách turbo dost hvízdá a auto nejede tak jak by mělo. Také se mi dost zvětšila spotřeba. Děkuji za radu...

zly repas ja ked kupujem turbo tak nove a origo aspon sa vyhnem vedlajsim problemom ako mas ty,umna repas nikdy!!!!

Zdravim,mam problém s turbem než se mi trochu zahřeje motor tak vůbec nereaguje turbo ujedu 300m a najednou jede jak čert měnil jsem ventil N75,všechny podtlakove hadice a turbo ma  nalítano 50 000km

treba kuknut na variabilitu turba asi drhne ked kej studene tak je variabilita kusnuta ako nahle vyfukove plyny ohreju turbo a variabilitu tak ta regulacia povoli a zacne naklapat lopatky :kol-47:alebo v horsom pripade pomaly ti odchadza banka turba treba to kuknut

Upraveno od sparco gti

• 2 roky později...

Dobrý den chtěl jsem se zeptat když mám turbo po repasu ale nebylo nějak poškozené tak jestli musím měnit olej děkuji za radu .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.