Bloodyduck Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ahoj, zkoušel už někdo rozebrat zpětná zrcátka? Chtěl bych vyměnit bílé kryty za černé a nechci to nějak poničit. Nemá někdo zkušenosti s rozebráním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Odkaz na dílenskou příručku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Ma nekdo k dispozici celou dilenskou prirucku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Mozno uz bude na Erwin-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Tohle asi ono ale bez elektro http://forum.skodahome.cz/topic/132215-dílenská-příručka-návody-schémata-apod/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 (editace) Už jsem ji tady dával http://uloz.to/xPnkW3df/dp-fabia-iii-zip Heslo: skodahome Editováno: 9. Září 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Super, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 taky dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloodyduck Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Pokud chce sundat někdo jen kryt, stačí skla jen hodně vytočit směrem dovnitř a vycvaknout packy krytu a je to Takhle je zatím hotovo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 To vypadá luxusně! To máš ty origo kryty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloodyduck Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ano mám, teď budu dávat folie a černou střechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ano mám, teď budu dávat folie a černou střechu Ještě že jsi z druhého konce republiky, to by tady jezdili dvě stejný fábie, akorát černý zrcátka nebudu dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattonik Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Možná hloupý dotaz: dají se zrcátka sklopit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Dají, normálně ručně. Chtěl jsem motorkem sklápěná, bohužel se na Fóbii nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloodyduck Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Neboj se zabrat Jdou sklopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) Jdou vám sklopit ty zrcátka až ke kastli ( oknu), mně právě ne, jen kousek, takto sklopené to pro mně nemá význam.Je to prostě nedostatečné, jak to máte vy kam vám až jdou sklopit ? Editováno: 5. Říjen 2015, autor: ekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Taky mi to jde jen trochu. Taky jsem se divil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Zasahují sklopená zrcátka do profilu vozu? Pokud ano, jaká je skutečná šířka vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Zdarec, dnes se mi povedlo pri parkovani u delat ryhu jako prase na pravym zrcatku, co myslite, pujde vymenit v servise jen to zrcadlo nebo budou muset menit i vnitrek, respektive estli to ma cenu hnat pres havarijko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Tak vymeneno, stalo to 1371 z toho prace 100, a bez havarijka mi bylo doporuceno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 kto by si do budúcna nevedel rady, skúsil som jednou rukou natáčať, jednou pracovať a potom to hodiť do videa: 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 (editace) Protože mi kryt z pravého zrcátka sundal v omezení na D1 kamion, tak řeším kryt nový. Nový stojí i s lakem (základní bíla) asi 1700 Kč, nicméně jsem našel https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-kryty-bocnich-zrcatek-pro-fabia-iii/p/6V0072530A Takže bych dal tyto, píše se pro rapid ale mělo by to být i pro FIII. Dával někdo? Je to skutečně díl za díl? Ta cena je totiž podezřele nízká, respektive nekoresponduje s cenou samotného krytu. Dík. Editováno: 30. Březen 2021, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Tak se podívej na na škoda díly Plzeň. Kupoval jsem je na Rapida v černé perleti díl za díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Lancelot mám je taky vyměněné na fabce po střetu s protijedoucím autem, jen já musel kupovat ještě žárovku zrcátko a spodní rámeček kam se kryt zacvakává Já kupoval tady https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0072530a-pouzdro-zrcatka-sada-cerna-lesk-skoda-25940.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 (editace) Bezva, fabka dostane nový look 😎 Ten rámeček budu muset asi koupit taky, jedna ta pozice pro zacvaknutí je kousek vylomená. Ale uvažoval jsem, že to bych to zkusil prvně opravit. Konkrétně ten na obrázku vpravo nahoře, chybí ten protikus Uvažoval jsem to v tom místě přilepit kouskem oboustranné pásky, tak aby to případně odtrhnout ale třeba myčka to nesundala. Editováno: 30. Březen 2021, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.