Březen 30, 20214 r Kašli na to spravování kup nový a máš jistotou že je to v poho zas tolik ten plast nestojí.
Březen 30, 20214 r Jen u kryt z Rapidu pozor na správný rok, první ročníky neměli blinkr v zrcátku a potom je jiný kryt, pozdější ročníky už mají kryty stejné.
Březen 30, 20214 r https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0072530a-pouzdro-zrcatka-sada-cerna-lesk-skoda-25940.html tento vypadá že už je s drážkou na blinkr jako má FIII.
Duben 1, 20214 r Tak toto řešení začíná mít trhliny, objednal jsem ale dostupnost neznámá. Skladem jsou akorát červená a ty opravdu nechci :/
Duben 1, 20214 r No protože Rapid je už mimo běžné skladové zásoby, Škodovka se jich ve velkém zbavuje, viz např. deflektoru Spaceback, který byl v prodeji pár dní za 450Kč. A na F3 tahle zrcátka standardně nebyla určena narozdíl od Rapida Monte Carlo. Nezbývá, než se modlit, aby nám nikdo zrcátko nerozbil, jako tobě..... 😉 Počítám jestli někdy Škodovka vyrobí nějakou sérii pro ND, bude 2x dražší.
Duben 1, 20214 r Proto mám původní kapučínka dobře uložena 😃. Kryty v různých barvách se dají za stejné peníze koupit i v inzerci, bazoš ap.
Květen 7, 20214 r Černé kryty zrcátek nakonec po víc jak měsíci dorazily, Poláci zase nakopli linky. Takže o víkendu proběhne tuning.
Květen 11, 20214 r Kryty zrcátek na autě, docela to prokouklo a i pár koní přibylo :D A dnes jsem viděl nehodu, kde bych hned udal levý bílý kryt co mi zůstalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.