ekr Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Kašli na to spravování kup nový a máš jistotou že je to v poho zas tolik ten plast nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Máš pravdu, pak ten kryt ztratím a budu mít "vyděláno". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Jen u kryt z Rapidu pozor na správný rok, první ročníky neměli blinkr v zrcátku a potom je jiný kryt, pozdější ročníky už mají kryty stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0072530a-pouzdro-zrcatka-sada-cerna-lesk-skoda-25940.html tento vypadá že už je s drážkou na blinkr jako má FIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Březen 2021 Sdílet Vloženo 31. Březen 2021 Jj, od 5/2015, to už sedí na MR16, který měl blinkry v zrcátkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Tak toto řešení začíná mít trhliny, objednal jsem ale dostupnost neznámá. Skladem jsou akorát červená a ty opravdu nechci :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 No protože Rapid je už mimo běžné skladové zásoby, Škodovka se jich ve velkém zbavuje, viz např. deflektoru Spaceback, který byl v prodeji pár dní za 450Kč. A na F3 tahle zrcátka standardně nebyla určena narozdíl od Rapida Monte Carlo. Nezbývá, než se modlit, aby nám nikdo zrcátko nerozbil, jako tobě..... 😉 Počítám jestli někdy Škodovka vyrobí nějakou sérii pro ND, bude 2x dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Proto mám původní kapučínka dobře uložena 😃. Kryty v různých barvách se dají za stejné peníze koupit i v inzerci, bazoš ap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 Černé kryty zrcátek nakonec po víc jak měsíci dorazily, Poláci zase nakopli linky. Takže o víkendu proběhne tuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 Kryty zrcátek na autě, docela to prokouklo a i pár koní přibylo :D A dnes jsem viděl nehodu, kde bych hned udal levý bílý kryt co mi zůstalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Asi dobrá karma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.