Cubais Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Nevím, zda jsem si zvykl zamykat rychleji, ale po zavření dveří cca sekundu nebo dvě nelze zamknout DO. V nepozornosti se mi párkrát stalo, že jsem odcházel od auta, dveře jsem nechal zavřít, stiskl DO a po příchodu k autu překvapení, auto jen bliklo po odemknutí, necvakly zámky, bylo prostě nezamčené... Stává se vám to taky, že nefunguje DO ihned po zavření dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ano, taky jsem si toho vsiml. Asi nejaka feature Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Kdyz odchazim od auta a zamykam, tak slysim, jestli zamky cvakly nebo ne... Navic mam pocit, ze kdyz se od auta odejde na delsi dobu na vetsi vzdalenost, tak se samo zamkne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 To určitě ne. Samo zamykání neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Tak to bude asi tahle ficura, co se mi prihodila... Pokud vozidlo odemknete a během 45 s neotevřete žádné dveře ani víko zavazadlového prostoru, vozidlo se automaticky zamkne a zapne se bezpečnostní pojistka, resp. varovné zařízení proti odcizení vozidla. Tato funkce zabraňuje tomu, aby vozidlo zůstalo neúmyslně odemknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Jo, to je klasika. Na chatě odemknu auto, klíč dám do kapsy, popadnu tašky, dojdu k autu, položím tašky u kufru, natahuji ruku k zadním dveřím a cvak! Auto se zamkne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 uz se mi to taky stalo. mackal jsem dalkac a nic se nedelo. trosku mne vadi, ze nejde aktivovat akusticka signalizace kdyz zamknete auto (ani kdyz ma auto alarm - alespon jsem to teda nikde nenasel). Hlasitost zamku je az prilis ticha:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Akustickou signalizaci bych zakázal zákonem. Vždyť stačí blikat. Naštěstí se to už moc nepoužívá, ale před lety jsem ráno vstával s prvním odemčeným autem v ulici. Kvák! - Kvák! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 uz se mi to taky stalo. mackal jsem dalkac a nic se nedelo. trosku mne vadi, ze nejde aktivovat akusticka signalizace kdyz zamknete auto (ani kdyz ma auto alarm - alespon jsem to teda nikde nenasel). Hlasitost zamku je az prilis ticha:( Aktivovat to jde, pokud máš alarm tak by to mělo být v menu CAR - nastaveni - otevírání a zavírání - akusticke potvrzení. Pokud v nabídce není tak se stav do servisu. Je to nekde ve "skrytém menu". Já to tam taky neměl, ale podle manuálu k boleru to tam má být. Nechapu proč tuto funkci skrývaji? PS Pípá to decentně, takovým tlumeným tónem, nic rušivého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 uz se mi to taky stalo. mackal jsem dalkac a nic se nedelo. trosku mne vadi, ze nejde aktivovat akusticka signalizace kdyz zamknete auto (ani kdyz ma auto alarm - alespon jsem to teda nikde nenasel). Hlasitost zamku je az prilis ticha:( Pokud máš alarm tak to funguje je to v infotainmentu CAR - OTEVÍRÁNÍ A ZAVÍRÁN Í - AKUSTICKÉ POTVRZENÍ - AKTIVACE/DEAKTIVACE. Mám alarm a funguje bezvadně. Snad jsem pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 ok, mrknu, ale prave jsem tam nic takoveho nenasel. zitra jedu do servisu, tak se jim o tom zminim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Stejne jak Mrstik. Funguje. Mimochodem hnusnej pisklavej zvuk. Mam vypnuto. Mam Swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 tak, v servise mi to udelali na pockani. Uz funguje, polozka se objevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Už se vám někomu stalo že se na displeji objevilo vymente baterii v DO? Mě už dvakrát a to mám auto tři měsíce. Trochu krátká doba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 mě se to stalo cca po půl roce, a to ještě jak debil než odejdu od auta tak nejmíň 3x zmacknu estli sem zamknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 (editace) Po 4 měsících taky tahle hláška, tak sem hned skočil do domovského servisu a na počkání vyměnili za novou ani sem nic neplati.Je tam 2025, na skopčáckém fóru sem se dočetl že tam vleze i klasická 2032 co se strká do kompu co drží bios, vydrží prý déle.Tak až mi to příště pisne na displeji onu hlášku tak tam prdnu tu silnější a bude klid na delší dobu. Editováno: 5. Květen 2016, autor: ekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qcze Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 pozor, poslední dvě číslice určují tloušťku baterie. 2035 tam nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Však píšu 2032 o 2035 nepadlo ani slovo, právě sem jí vzpomněl proto že každý kdo se zajímá o počítače tak jí už na základní desce ve stolním compu měnil, jak sem vyčetl na foru u našich západních sousedů tak ji tam napasovali a vlezla se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 qcze_ Od výrobce tam je daná 2025 píšu o náhradě za tuto baterii a to jde vlastně o kapacitu originál má 160 mAh a ta 2032 má 220 mAh výškou se vejde, někde na youtubku je na to i video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qcze Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 jj, pardon. to jsem spletl. 2035 používám v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 A není něco špatně? Na OII jsem za 5 let neměnil baterku v klíči a vy už někteří po třech, čtyřech měsících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 asis málo zamykal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Aj moje si zapýtalo novu batériu asi po 8 mesiacoch ale nedal som mu ju a funguje bez problémov ďalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 A není něco špatně? Na OII jsem za 5 let neměnil baterku v klíči a vy už někteří po třech, čtyřech měsících. Ovladač s kessy má větší spotřebu, proto kratší životnost baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Po me to chtelo vymenit baterku po roce. Kessy nebo Easystart je opravdu narocnejsi na baterku, protoze auto s klickem neustale komunikuje. Vymena doma svepomoci cca 2 minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.