Mikino69 Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Pridavam sa k vam. Niekedy to postrehnem pri mensom a niekedy prave naopak pri vacsej nerovnosti ako tam nieco zastrnga, zarezonuje. V dohladnej dobre stym pojdem do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Včera mě přítelkyně upozornila na pazvuk od spolujezdcových dveří, jedná se o nějaký kovový hluk (jako třepání plechovkou se šroubky) když jedu po rozbité silnici nebo dlažbě, na rovné cestě je klid. Zároveň jsem si všiml, že ve spolujezdcových dveřích mi chrčí reproduktor na vyšší hlasitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Tak ja som sa drnčania z ľavej strany čiastočne zbavil vypchatím medzery medzi vnútornou stenou boku palubovky a nejakým kovovým ramenom. Lepší popis neviem dať lebo som tam molitán vložil cez dierku po otvorených poistkách teda som tam reálne nevidel každopádne niečo som obalil a veľmi to pomohlo Bol to len taký prvotný pokus ešte sa k tomu vrátim a dorobím to poriadne. Chcel by som sa ešte vrátiť k tomu pískaniu. Je tu prosím niekto kto bol v servise s požiadavkou na výmenu spomínanej hadice, vymenili mu ju a pomohlo? Ďakujem vopred za odpoveď a prajem pekný deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Jenom pozor okolo pojistek aby při zkratu ta doplňková molitanová vložka nechytla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Jenom pozor okolo pojistek aby při zkratu ta doplňková molitanová vložka nechytla. samozrejme cez poistky som sa len dostal kam som potreboval molitán je ďaleko vľavo a hore len krytka poistiek sa dala vybrať a tým sa vytvoril priestor na ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyk72 Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Začala mně nepříjemně vrzat přístrojovka někde v místě před spolujezdcem. Dělá to při průjezdu zatáčkou nebo i jen mírného oblouku, kde je nějaká nerovnost. Při jízdě v přímém směru to nevrže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ehjohnyk Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tak znovu sa objavil novy zvuk.... ozyva sa spod palubovky hlavne ked je rano zima... praskanie z lavej a pravej strany a taktiez zo stredu a este mi zacal rezonovat pravy zadny tapacir na dverach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) musim se pripojit k negativnim prispevkum, moje FIII je z pohledu pazvuku jedna velka tragedie, troufam si tvrdit ze nekdy mam pocit jako kdybych jel v 10 let stary Lade. Holt asi dan za stale relativne cerstvy auto, ktery po ca roce vyroby jeste zdaleka neni doladeny tak jak je poreba, zlaty Roomster co mame, tam nic nedrnci ani po 80 najetych tisicich. FIII ma ted najeto 4 tisice a na kostkach je to naprosto neprijemny drnceni z obou stran palubky, dale nekde ze dveri, a dale nekde zezadu, nejradsi bych jim to hodil na hlavu. V prihradkach apod, nic nemam tim to neni, proste asi tvrdy plasty a stale jeste beta verze. Jestli reklamovat nevim, nemam zajem na tom aby mi demontovali polovinu palubky, to by mohl byt vysledek jeste horsi. Dale ty divny elektricko bzucici pazvuky - jedu v dlouhy vesnici 50 na trojku, drzim standardni otacky a zacne to podivne bzucet, staci mirne povolit plyn a bzuceni je pryc, pokud se to zase znovu stabilizuje opet to bzuci, netusim co to je. Z me tedy prozatim FIII v uzivatelskych detailech spis propadak (i ta prevodovka nic moc, kdyz chcipnu motor nerozsviti se automaticky vnitrni osvetleni coz bych ocekaval, clovek musi pootevrit dvere aby vubec v noci posbiral veci v aute, sterace nejdou odklopit abych tam mohl rozumne dat plachtu na sklo atd. atd...). Mno nic, pro mej jen dalsi dukaz toho ze kdyz porizovat auto, tak po faceliftu a na konci vyrobniho cyklu, nikoli novinku, ale je to sluzebak takze samozrejme klidek..... Editováno: 25. Listopad 2015, autor: lulinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackobtn Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 A co keby si si precital navod lulinak tak by si mozno aj zistil ze stierace sa daju dat to polovicnej polohy, aby si si tam mohol prestriet plachtu... a chcem vidiet auto na ktorom nic nevrzne ani nebuchne ked pojde po kockach...ach no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Na druhou stranu je snazsi kritizovat sluzebaka, ktereho mam zadara nez svoje vlastni, do ktetrho jsem vrazil neco uspor ze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Třeba chtěl Octavii a dostal tohle . Staropramen ( Candy) a SŽC ( Pacific) co vím je zatím dostávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Začínám být z toho auta neštastný... vrzající dynamic sedačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Tak to je nemilé, to nám nedělá ani 14. letá F1. Ten potah opěradla jde sundat, bych zjistil, čím to je a promazal třeba vazelínou tu konstrukci. Servis asi nic nevymyslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 V unoru jdu menit olej, tak jim to dam opravit, sam do toho kopat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Jsem zvědav na výsledek, je to servis od servisu, já mám štěstí. Můj po 14letech, co tam jezdím vyřeší každou ptákovinu. Aby to nesvedli na opotřebení, historek už znám mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tominek16 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Začínám být z toho auta neštastný... vrzající dynamic sedačka Ano to je ten zvuk, co jsem slýchával za velkých mrazů. Teď jak je nad nulou je to neznatelné. Ale jsem zvědav, co na to servis. U mě se opotřebení snad ještě nemohlo projevit s mými 75 kg Je zajímavé, že ve felicii, co má už přes dvacet let sedačka nevrže a taky je to jeden z prvních kousků výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 To klidně reklamuj. Já řešil na Rapidu u ne-dynamic sedaček něco podobného a postavili se k tomu velmi kladně. Sice vyřešeno až na potřetí, ale řešili to ochotně. Prvně ořezána a přesazena výplň sedaček. Podruhé výměna celé výplně sedaček. Potřetí výměna rámu sedadla - prý už do výroby musel být špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ano to je ten zvuk, co jsem slýchával za velkých mrazů. Teď jak je nad nulou je to neznatelné. Ale jsem zvědav, co na to servis. U mě se opotřebení snad ještě nemohlo projevit s mými 75 kg Je zajímavé, že ve felicii, co má už přes dvacet let sedačka nevrže a taky je to jeden z prvních kousků výroby. Já už to taky jednou zažil. Bylo to minulý týden, ten den, co byl ráno nejtřeskutější mráz. Jindy už ne, tudíž to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Ahojte reklamoval niekto tú vŕzgajúcu sedačku? Alebo plánuje? Mne vŕzga rovnako nepríjemne skúsim sa tam po zime zastaviť. Okrem toho chcem riešiť aj pískanie pri ustálenej rýchlosti (to je ale iná téma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Ano, resil to Reeshanek a zatim asi vyreseno. Viz. http://forum.skodahome.cz/topic/131695-reeshova-sněhová-vločka/?p=2135077 Je potreba to tu vic sledovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 ďakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Nerad bych to zakřiknul, ale zdá se, že vrzání sedačky je fuč... Jen tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Ze by nejaky bordel zvenci, co se tam dostal behem zimy, zavrzal a zase vypadnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ehjohnyk Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Tak riešil som trošku hrkotanie budíkov a z pravej strany palubky. Budíky som dal dole a pekne som vypodlozil plexi budíkov a tiež dosadacie plochy o palubky. Ostalo ticho. Z pravej časti palubky treba dať dole bočný kryt najlepšie plastovými pacidlami a tam je taká riadiaca jednotka veľmi chabo upevnena a pri dotyku strašne lieta. Vypodlozil molitanovymi páskami a je kľud. Ak sa trošku zlepší počasie pôjdem skúmať ďalej - praskanie zboku palubky. Nič strašné ale skusim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Caute, uz to tady nekdo resil pres servis tu rezonanci co mu s tim udelali? Me zrovna po deseti tisic u spolujezdcovych dveri zaclo rezonovat bud sklo nebo nevim, kdyz se rozjizdim jednicka dvojka tak to udela, a jinak kdyz jedu po hnusne ceste, no a zkousel sem i po kostkach a to dela prakticky porad.Tak nevim estli reklamovat, a jak to tam bude dlouho v servisu, nemam ani paru, je to moje prvni auto v zivote va docela me to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.