Publikováno Květen 28, 201510 r Zdravím! Mám novou OIII RS (najezd 1000km) a uz ted mi u zadnich pravych dveri, kdyz je trosku razneji zavru, neco v nich zachrasti bude to jen nejaka povolena blbost, ale strasne me to stve. Nechce se mi do servisu, protoze to neni moc vyrazne a pripadal bych si, jako blb. Da se u zadnich pravych dveri nejak jednoduse sundat tapec? Nikde jsem to tu pro OIII nenasel. Dekuji
Září 21, 20159 r Tato tema popisuje odkaz na nejaku dielensku prirucku,ale ak treba,skusim popisat do sukromnej spravy.O ktore dvere sa konkretne jedna? http://forum.skodahome.cz/topic/128292-vytlumen%C3%AD-mont%C3%A1%C5%BE-materi%C3%A1ly/page-3
Září 22, 20159 r Aaaa,niekto ide tlmit:-D Popisel to pekne tu uzivetel lubpf http://forum.skodahome.cz/topic/128292-vytlumen%C3%AD-mont%C3%A1%C5%BE-materi%C3%A1ly/ Pakaren je hlavne vytiahnut ovladace okien vo dverach a uplny top problem je ovladac v soferovych.Poradili mi chalani,co lepia folie. Inak je to brnkacka a zvadnes to lavou zadnou.Odporucam vsak obliect dlhy rukav na ruky a kvalitne rukavice,lebo pri osadzani toho tlmenie do dveri sa cely dorezes. Upraveno Září 22, 20159 r od Patrik1971
Září 22, 20159 r Dvere mam vytlumeny:) jen horni cast nejak neudelali uplne. Tak to chci dodelat. Jde jen o kousek-plech v horci casti dveri:)
Září 23, 20159 r Tak,to by som neriesil.Nieje potrebne to mat natiahnute vsade a na celej ploche.Zbytocne to otvarat,lebo rozdiel uz nezistis.
Červen 22, 20205 r No brutus. Já jsem tohle měl na dvojkový oktávce, ale až po 200 tis. km. Na současné 140 tis., zatím v pohodě, tohle tam nemám.
Červen 23, 20205 r Nie je to výrobná vada a zase na dvojke to bola chroba zdechlého loktu a dosť častá.
Červen 24, 20205 r Dvere ridice to jsou Uz to je v servise, tak jsem zvedav. Oznacil jsem si dvere z boku, zda opravdu dojde k vymene.
Červenec 1, 20205 r Ahoj, byl by někdo od té dobroty a vyfotil mi tapec předních dveří FL zespodu, jestli je tam výřez pro lampičku s projektorem nápisu Škoda? Teda jestli tam vůbec je a nemusí se pak vyřezávat dodatečně. Díky.
Červenec 1, 20205 r Se ti mrknu, když nezapomenu, ale nemyslím si, že tam bude díra. Spíš bude zevnitř naznačený otvor k vyříznutí.
Červenec 2, 20205 r Tak ze spodku je díra, ale ne na světýlko. Je v tom nějaký plastový šroub a myslím, že světýlko se tam k tomu nevejde. Odpoledne ještě můžu vyzkoušet se světýlkem, jak je to velké, zda se to tam vejde. Případně udělám fotku. Byl jsem tam v noci a foto proti stropním světlům nic moc :-)
Červenec 2, 20205 r Díky, to je jen díra na šroub, kterej drží tapec. Ten tam mám taky. Takže tam normálně díra taky není. Budu tedy řezat ?.
Červenec 2, 20205 r No pokud by to rozměrově souhlasilo, stačilo by možná proříznout hrany na zacvaknutí + zasunutí konektoru a dát to "přes" šroub. Při demontáži - kolikrát jí budeš dělat - by se jako první vycvaklo světýlko. Myslím celkem elegantní řešení, ale chce to porovnat rozměry.
Červenec 2, 20205 r To mě taky napadlo. Ale ta díra je větší. Nevadí, budu řezat, až mi to přijde. Dík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.