M4R3C Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Btw tak uz mam info od kamarada ze Škoda Auto.. Bohuzel tim ze majitel predemnou vynechal jeden servis a to 90tis km. je si 100% jist ze mi zaruku neuznaji...Takze jedina ma moznost je jit a koupit cele svetlo.. Ale hezky je od skodovky ze mi hned rekli cenu noveho svetla. kraasnejch 21 500Kč ?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 (editace) Světlo kupuj, až budeš mít jistotu, že to je fakt světlem. Ať ti to kámoš napíchne na diagnostiku, jestli to něco vypíše... Editováno: 29. Březen 2019, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 To je masakr, pitoma vadna LEDka za par haliru a clovek aby platil dvacet tisic za vymenu celeho svetla. Sice to na autech vypada pekne, ta LED svetla pro denni sviceni, ale jsem nyni rad, ze ja tam mam jen nejakou normalni vymenitelnou zarovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 Ona te za radost s pristim autem prejde :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 před 13 hodinami, Martin Bednář napsal: Ona te za radost s pristim autem prejde :-) ??? Nechápu? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 to psal v reakci na to, že @osobne je rád, že má žárovky, ale ty už defakto pomalu z aut mizí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Toto je cele zle. Neviem, ci ma zmysel to reklamovat po zaruke, napriek tomu, ze v zaruke som to reklamoval 2x - neuspesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Jakmile zamlžení kondenzuje do stékajících kapek, tak nebývá problém reklamovat (v záruce). Lehké zamlžení je naopak odmítáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Dobrý večer, jak jste jiz asi pochopil resil jsem podobny problem s tim rozdilem ze mě diky tomu odeslo led denni sviceni spodni cast “hokejky” Jak jsem již psal nahoře jak to auto neni v zaruce a pokud jste od te doby byl na servisnich prohlidkach jinde nez v autoriz. Servise či jen na jedinou vymenu oleje nebo prohlidku nedojel a vynechal nebyl schopny ani muj velice dobry znamí s tim po zaruce jakkoli nejak hnout. Pokud mate vzdy servis jen skoda a opravdu pravidelny bez nejakeho prodleni treba o 10tis km na servise a ta zaruka vam skoncila “nedavno” realna moznost tam je. pokud ale jen jednu z techto veci nemate 100% je to jen ztrata casu. A jelikoz jsem to resil a svetlo se snazil opravit po nakupo noveho. Vam doporucuji (pokud nema zadny jiny problem jako melo to moje. Vyndat pokusit se vyhledat nekoho kdo ma sakra velkou troubu? Ano vazne troubu. Oddelat asi 4 sponky ktere jsou v tom obslu svetlaa drzi jeste pro jistotu plexi svetla s obalem pak strcit svetlo do trouby a v ni zahrat na 100az 110stupnu max!! Jde o to aby se neroztavil plast ale jen ten silikon ktery je v komplet celem pouzdre svetla cca po 15-20min vyndat a okamzite se snazit oddelit. Pak ocistit sehnat kvalitnejsi tmel a nebat se ho tam dat jeste vic!? A nebo druha moznost. Jit na bazar a vim ze se tam svetlo faakt jako v krasnem stavu da poridit za cca 3,5k.. Jen davejte velice dobry pozor at nedopadnete jako ja. Sehnal sem svetlo a az sem cumel bylo jak primo z tovarny a diky tomu My jedna ledka sviti fakt kraasne bile a druha uz je trochu zluta..:( Snad vam tato informace pomuze.:) hezky zbytek vecera petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 před 10 hodinami, deto napsal: Toto je cele zle. Neviem, ci ma zmysel to reklamovat po zaruke, napriek tomu, ze v zaruke som to reklamoval 2x - neuspesne. to nemuze normalne svitit a jestli jsou tam kapky vody tak reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 V 30. 10. 2018 na 20:16, ji6006 napsal: Takhle se rosí FULL LED 2018 Octavia III. Jen pro info. Omlouvám se příště si dám pozor na zařazení do správného tématu. Na toto stačí parkovat v garáži a nevyjíždět za vlhka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Před hodinou, Clerfayt napsal: Na toto stačí parkovat v garáži a nevyjíždět za vlhka. Odpoved ze Skody? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 svetla po 250km jizde. Tohle mne taky v servisu Skoda neuznali. Prej tam neni voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Vsak tam nejake deci dolej:-D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 před 4 hodinami, eiben napsal: to nemuze normalne svitit a jestli jsou tam kapky vody tak reklamace Som uz po zaruke, nicmene skusit to mozem. Ze som to reklamoval predtym, zaznam maju. Nicmene skusit to mozem akonahle bude chvilka casu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Mam Sportline 02/2018, 45000km Dnes ráno nič a poobede ma skoro porazilo... Na takom aute to je neprípustné!!! PS:čiže fén fakt pomôže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Podle Skoda Auto je to v poradku a normalni. Mne rekli, ze to dela na vsech novych modernich autech. Hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Auto mam ešte v záruke do 2023 Ale po prečítaní celej diskusie to asi ani nemá zmysel ísť do ŠA a reklamovať to... Normálne sa niekde na parkovisku budem hanbiť Hlavne, že Superb prezentujú ako vlajkovu loď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Osobně mi to na Kodiaqovi ještě neudělalo (naštěstí), ale viděl jsem to i na Porsche Cayenne. Takže to nedělá jen na "lowend autech" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Před hodinou, titanius napsal: Auto mam ešte v záruke do 2023 Ale po prečítaní celej diskusie to asi ani nemá zmysel ísť do ŠA a reklamovať to... Normálne sa niekde na parkovisku budem hanbiť Hlavne, že Superb prezentujú ako vlajkovu loď :-) Má to smysl to reklamovat. Vrtnou Ti tam takovou 5 mm dírku na odvětrávání a vloží tam takový "labyrint", aby tam nešla voda z wapky na přímo atpod. Není to přímo svolávací akce, ale oni na to mají školení co a jak mají udělat, kdž se zákazník nenechá odbýt a ukecat těma nesmyslama. Na pakrovisku hanbiť ..? je to smutné, když vedle Tebe stojí Fabie, nebo Favorit a všechno čiré paraboly bez vody a bez zamlžení. Ty tam naburácíš s prezidentskou limusínou jako "reklama na zapařeninu", ufff.. Ale nedej se a trvej na odstanění tohoto problému. Opraví Ti to gratis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 A nevieš náhodou kde presne vrtaju tu dieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Je tam vícero možností v těch rožkách ze zadu. Já u toho nebyl přítomný, zajímal mě jen výsledek "akce". Ale tady na téhle diskusi si nalistuj ze začátku stránky a je tu nafocena na plánku nějaká parabola a tam je přesně poznačené, jaký ten roh toho světla se má odvrtat a zprůchodnit ten odvětrávací průduch. Dělá to Škodovka zadarmo, ale jen těm, kdož se nenechají odbýt, ale to už se .. opakuji .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Cez noc zahmlenie zmizlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 A nevieš náhodou kde presne vrtaju tu dieru? Logicky by to meli vyvrtat na tom nejnizsim miste a vrtat diru ve svislem smeru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Sorry za jiné téma,ale Kodiaq MR2019 vyroben 06/2019 a jak světlo tak i mlhovka a na obou stranách. Dělá to při deštivém počasí ale i včera když bylo sucho......rozčarovaný :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.