Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Uvidime. Moje displeje si nicit nechci, abych mohl kdykoliv prejit na original... Takze ted budu cekat na ty folie z Ciny, protoze ty od BiGGyho jsou dost poskrabane. Potom tam asi zkusim napajet bile LEDky a teprve se rozhodnu, jestli to tak necham. Rozhodne vidim jen 2 moznosti. Bud to nechat tak jak je to z fabriky, nebo displeje invertovat a zmenit podsviceni na bile. :kol-21:

• Autor

strigo nevim co rikas o tom že každa led sviti jinak když už jsem nekolikrat psal že jsem na nem testoval ruzne ledky s ruznyma svitivostma :D  a pokud mas kamarada co si stim vi rady tak proč ti neudela podsviceni tlacitka off ?? co ? ?:)  ohledne svitivosti když už se netrefis tak jak chces tak je nejjednoduchsi dat pred ledku kousek folie na okna s propustnosti takovou jakou chceš :) taky testovano na tomto panelu pokud jste si vsimli zbytku lepidla :) 

BIGGY já myslel ten panel co jsi poslal, tam svítí skoro každá jinak, myslel jsem to tak, že s tim je hrozný sraní. Ten spolupracovník dělá panely ke strojům a tam ma akorát barevné LEDky a protože jich není víc pohromadě, tak je celkem jedno jak která svítí, ale doma si dělal nějaké osvětlení barevné a říkal že musel koupit hodne LEDek, aby poskládal stejně svítivé. Já myslel ze seženu odpor, LEDku a je to, ale takhle to proste jednoduché není a lepit tam další fičuriny se mi nechce. Nechám to tak jak to mám, zelena mi nevadí a to OFF no tak nesvítí no...

Vzdyt ti pise, ze tam jsou ruzne LEDky, tak je jasne, ze kazda sviti jinak. :D

Jo tak to jsem to pochopil špatně...

Ja myslel že když dal červené, tak má všude stejné červené a bílé zase všude stejné...

Upraveno od Stringo

No tak na finalnim panelu to tak urcite ma. Na tomto panelu asi jen testoval, jake LEDky tam nakonec da. :kol-28:

• Autor

Tak tak tento panel blbnul tak byl testovaci . Pak jsem stejne nakonec predelaval na panel z tiguana tak uz nemam doma s predface skoro nic vse se nak rozprodalo :) zbyl mi tu predface climatronik bez vyhrevu sedaček plne funkcni se zelenym podsvicenim kdyby nekdo chtel :) za 300 :) 

Skoda ze neni s vyhrevem. To bych o tom vazne uvazoval. :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.