Přejít na obsah

Displeje climatroniku oII predface

BiGGy

Doporučené příspěvky

Uvidime. Moje displeje si nicit nechci, abych mohl kdykoliv prejit na original... Takze ted budu cekat na ty folie z Ciny, protoze ty od BiGGyho jsou dost poskrabane. Potom tam asi zkusim napajet bile LEDky a teprve se rozhodnu, jestli to tak necham. Rozhodne vidim jen 2 moznosti. Bud to nechat tak jak je to z fabriky, nebo displeje invertovat a zmenit podsviceni na bile. :kol-21:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

strigo nevim co rikas o tom že každa led sviti jinak když už jsem nekolikrat psal že jsem na nem testoval ruzne ledky s ruznyma svitivostma :D  a pokud mas kamarada co si stim vi rady tak proč ti neudela podsviceni tlacitka off ?? co ? ?:)  ohledne svitivosti když už se netrefis tak jak chces tak je nejjednoduchsi dat pred ledku kousek folie na okna s propustnosti takovou jakou chceš :) taky testovano na tomto panelu pokud jste si vsimli zbytku lepidla :) 

Odkaz ke komentáři

BIGGY já myslel ten panel co jsi poslal, tam svítí skoro každá jinak, myslel jsem to tak, že s tim je hrozný sraní. Ten spolupracovník dělá panely ke strojům a tam ma akorát barevné LEDky a protože jich není víc pohromadě, tak je celkem jedno jak která svítí, ale doma si dělal nějaké osvětlení barevné a říkal že musel koupit hodne LEDek, aby poskládal stejně svítivé. Já myslel ze seženu odpor, LEDku a je to, ale takhle to proste jednoduché není a lepit tam další fičuriny se mi nechce. Nechám to tak jak to mám, zelena mi nevadí a to OFF no tak nesvítí no...

Odkaz ke komentáři

Tak tak tento panel blbnul tak byl testovaci . Pak jsem stejne nakonec predelaval na panel z tiguana tak uz nemam doma s predface skoro nic vse se nak rozprodalo :) zbyl mi tu predface climatronik bez vyhrevu sedaček plne funkcni se zelenym podsvicenim kdyby nekdo chtel :) za 300 :) 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...