LeMo Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Inak svetlá pekné, len škoda toho prázdneho priestoru po smerovke.. tam mohli nechať pôvodnú žiarovku na smerovky, to blikanie DRL/smerovka nevypadá na Rapide moc dobre, lomená oranžová linka vypadá divne. Ale inak fayn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 před 58 minutami, LeMo napsal: Zdá sa že tie svetlá ho stáli asi hodne, musel predať i hmlovky je to kašpar, takhle se nedozvím, jak to vypadá s před fcl mlhovkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 (editace) S předFL mlhovklama to nevypadá věru zle.... https://www.drive2.ru/l/480555576766497576/ a s černýma MC mlhovkama to bude vypadat ještě líp. Tenhle uživatel má LED DLR v mlhovkách, proto propojoval konektor z mlhovek nahoru na pin 4. Editováno: 15. Srpen 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Kurna to vypada velice krasne. Kor ve tme.. Jenze na svoje bych to pri svym stesti asi nemohl namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Zdravím tak první cena z Mělníka je 11858Kč za kus.Psali mi že ještě zkusí pozjišťovat jinde.Dám vědět za pár dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Takže je nějaká šance pro můj Spaceback NH2014? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 hm, ještě by mě zajímalo, jak to vypadá s monte carlo mlhovkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 (editace) před 3 hodinami, Josef Pedro napsal: Zdravím tak první cena z Mělníka je 11858Kč za kus.Psali mi že ještě zkusí pozjišťovat jinde.Dám vědět za pár dní. Tak v Rusku je to výrazně levnější. Pokud Straight-line nekecá a cena byla 31000 rublů, pak by oba bi-xenony vyšly na cca 12000Kč. Ale stejně tam pro ně nepojedu..... Jinak cena 11858 Kč mám pocit, že je cena jednoho předFL xenonu v ETCE. Editováno: 16. Srpen 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Jak se dozvim, ze pro mne ty starsi xenony budou fungovat bez problemu vymenou halogenovych za xenony kus za kus? R.v. 05/2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 To ti řeknu přesně jak. Mám výrobu 30/4/2013 a nic jsem neřešil, vše fungovalo na první dobrou. Problémy mají ti a novou elektrikou z FIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Super dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Hlaste porizovaci ceny xenonu aj s vybojkama za kolik jste poridili. Mam jednu nabidku a zda se mi az podezrele nizka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Zdravím tak jiná cena z Mělníka zatím není psal mi zkusit se ozvat- říjen listopad. Jinak starý xeny v Mělníku za 6290 za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Zopakuji můj dotaz, protože už přes deset kamarádů mohu ty nová světla mít a za asi dost zajímavou cenu (dokud je nemám nechci říkat za kolik): Je šance je umístit do Spaceback NH2014? Nemám LED v mlhovce, takže bych nemusel nic tahat, ale jako lajkovi mi zatím nikdo nedal jasnou odpověď zda je minimální šance aspoň .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Já myslím, že odpověď je v mých příspěvcích s odkazy na ruské fórum. Jde to, ale musí někdo objevit správné kódování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 (editace) miklisek, Mno asi umíte rusky lépe než já s Google Translate, ale nikde jsem u drive.ru nenašel co má pán za rok natož jednotku. Ale ok, půjdu do toho, v nejhorším je někomu otočím Editováno: 27. Srpen 2017, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Správná připomínka. Má modelový rok 2017 před fl, auto má cca rok, takže výroba 2016. BCM tomu bude odpovídat, že je to elektrika z FIII, tam bude kódování snazší. O to těžší průkopnická cesta pro prvního měniče, kdo má starší MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 (editace) Jedině auto s LED a starým typem BCMka(7H0/6R0) byl Seat a ten měl jednotku 7H0, tj. nejsnazší pokus bude na Rapidu vyrobeným do 05/2015 se Start/Stopem... Editováno: 27. Srpen 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 (editace) ferda25, Ok, Start/Stop nemám, ale dle tel. dohod to prubnem. Hned jak je vylobuji zjistím možný termín osazení zde a následně bych volal (předem, oni mi je taky neosadí teď hned) a dojedu k Vám bez funkčních světel. Jsem zvědav na cestu zpět. Horší než CarPlay to snad nebude :-) Editováno: 28. Srpen 2017, autor: KarelZikmund 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Zdravím na bazošu jsem našel xenony starý 11 000 nový 14 000 . https://auto.bazos.cz/inzerat/78903586/Prodam-sadu-kompletnich-novych-xenonu-na-Skodu-Rapid.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perif Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 (editace) Ahoj, dnes se mi dostaly do rukou nové xenony (demontáž z nového služebáku, který ještě nemá spz ). Jak jsem to tu celé pročetl, tak je ještě zde nikdo nezkoušel namontovat. Mám domácího Rapida 2014 a chtěl bych je tam zkusit narvat. Vypadá to, že dokud to někdo nezkusí, tak se nezjistí, zda to jde nakódovat, nebo ne. Nikomu se pochopitelně nechce nic kupovat, když nemá jistotu, že to bude fungovat. Já jsem nic neplatil, takže toto dilema neřeším . Otázka zní, zda je tu někdo, kdo by se o kódování chtěl pokusit, nebo nějaký kontakt (já s tím zkušenosti nemám, ani nikoho neznám) Dík Editováno: 25. Září 2017, autor: Perif 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Problém je, že samotná světla v případě 2014 nestačí, čímž se celkový rozpočet dále rozroste o řídící jednotky (pokud se nepletu). Minimálně proto osobně čekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Je tu Ferda machr pres kodovani. Ale musel bys za nim do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Jakou ridici jednotku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perif Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 hmmm... kde to prosím zjistím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.