Martin Bednář Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 (editace) Špatně mi stříká pravej ostřikovač skla (stříká dolu - voda se skoro nedostane na sklo). Díval jsem se na to a určitě se tam nic nešteluje jehlou…. Vedle tý trysky je nějaký imbus – myslíte, že by se to mohlo dát štelovat tím…? díky Martin Editováno: 21. Říjen 2015, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Cau, to nevim ale zajed s tim do servisu, hlavne nic nedelej sam pak by ti nemuseli uznat zaruku. Jsou to ... Obcas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 normálne s tým skús potočiť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 (editace) Tak tim sroubem se opravdu nastavuje poloha trysky. Nicmene i tak mi strika s mensim tlakem, nez tryska pred ridicem. Holt servis. Editováno: 23. Říjen 2015, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 25. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 V servise mi řekli, ať s tím přijedu za 10 dnů.... Tak jsem to rozebral sám, musel jsem vyndat všechny hadičky z kapoty a zprovoznit to. Jedna hadička byla z výroby takřka zaslepená. Tak jsem jí trochu zvětšil a je to OK.A radši jsem si to udělal sám. Neumím si představit, že by tomu nějaký maník na dílně věnoval tolik času a měl s tím trpělivost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 25. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 To jsem udělal. Není poznat, ze to bylo venku :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Aj mne ta lava strana strieka jak zatrest. Zda sa mi ze ten s3 poriadne odflakli. S kvalitou sli posiadne dolu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 No bohuzel musim souhlasit. Mozna jsem puntickar, ale chyby ktere jsem objevil, jsem zatim u jineho vozu neresil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Mne strila hur pravy ostrikovac,ale stacilo jen seridit tim sroubkem a vse OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 A co sa steluje tym sroubkem? Smer alebo prietok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 smer nahoru a dolu,takze jako kam dopadle voda na sklo :-) prutok neovlivnis protoze ten dava cerpadlo.Pokud strika malo tak jedine nekde skripla hadice neco ucpana jak mel Martin Bednař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Taky mi to špatně stříká, směr vypadá ok, ale ten tvar proudu vody nebo jak bych to řekl je mírně řečeno nestandardní :-) nepravidelný a jakoby přiškrcený. Ve kterých místech byla ta hadička zaslepená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Plzenacek: hned za rozdvojkou. Kdyz vytahnes z kapoty obe hadicky, tak za tou rozdvojkou byla takova spojka a v ni to bylo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Mne to robi presne to iste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Mne uz dva krat menili oba ostrekovace. Ag garancny sa chytal za hlavu ze to strieka horsie ako v polskom fiate. To uz ani ostrekovac nevedia poriadne vyrobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Pravda je že to neni nic moc a ted pojedu na servis při 30 tisicich tak taky řeknu at na to mrknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 však na tie ostreky je tuším servisná akcia , vyberá sa tam ten spätný ventil a nahradzuje hadičkou , potom je to ok ... a tiež sú tieto trysky pomerne citlivé na kvalitu koncentrátu a jeho hustotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Pokud tam je zpětný ventil, tak má asi nějakou funkci, ne? Zřejmě aby voda neutíkala zpět do nádržky. Bez ventilu to bude možná lépe stříkat, ale taky bude delší reakční čas. To dobře znám z OII, po zmáčknutí 2 s nic nestříká a pak najednou gejzír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 ten spätný ventil je naprd a je spätný obojsmerne , ofiko riešenie znie vyhodiť ho von ... na OII je spravené spozdenie , ale neviem či je to padaním vody v ostrekoch , skôr stierače idú skôr ako voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Tak to SA vyřešila velmi elegantně... odstranit. Ještě nechápu, jak může fungovat "obojsmerne" zpětný ventil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 zna nekdo cislo te svolavaci akce na ostriky pokud tedy nejaka je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 "funguje" tak že je zapchatá a raz strieka a raz nie .. číslo akcie neviem ani hľadať nebudem , nemá to význam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 ok dik...uz jsem objednanej na servis a tam to snad vyresi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 To si děláte legraci, že u Supa nedokázali vyřešit takovou blbost, kterou měl už Favorit? Proč proboha nedají ventilek někam k nádržce? Pokud ventil pracuje na mechanickém principu, musí mít pro udržení vody v sytému nad sebou nějaký vodní sloupec! V kapotě je úplně naprd. Pak je jasný, že jestli je tam nějaká pružinka, aby to drželo, že nemusí čerpadlo vodu vůbec protlačit do trysky. A jestli se šetřilo, a nedali tam nerezovou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Napoviem že číslo tej zvolávacej akcie je 92D6 , tak môžete hľadať , po odstránení ventilu fungujú ostrekovače normálne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.