Martin Bednář Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 (edited) vy mě chcete dostat do nějaký schízi, klucí.... :-) tak snad ted a omlouvám se za komplikace, ale na telefonu i tabletu jsem soubor viděl, na PC ne Edited October 11, 2016 by Martin Bednář Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 ide to ...ale aj keby nešlo,viem čo tam je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarelM Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Díval jsem se na ty obrázky, ale nějak jsem neidentifikoval, kde je vlastně umístěn ten zpětný ventil. Mohli byste to upřesnit? Chci se podívat, jestli mi ho v servise náhodou už neodstranili. Pokud tam ještě je, tak ho tam budu chtít nechat. Výměnou trysek a jejich seřízením se ostřik skel významně zlepšil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Musis vytahnout hadicky z kapoty. Je vlastne hned kousek za rozdvojenim k prave a leve trysce. Ale jestli Ti to funguje, tak to nech byt. Ja to poresil tak, ze jsem do toho "ventilku" udelal 1mm vrtakem malou dirku. A spokojenost. Proto se ptám, jestli se da servisni akce odmitnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MTX Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Neni to uplne suvisiace s ostrikovačima, ale kdo chce vičko s Audi Q7. Pasuje na nadobku lepšie, a ma pant tak se nezavira. Čislo dilu je 4M0955267.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plzeňáček Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Vymenil jsem ostrikovace za ty z S2, ale stejne mi porad prijde, ze to cely ma nizsi tlak nez to melo v S2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkonir Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Mohl by někdo kdo je spokojený s ostřikě udělat video nahrávku v rychlostech 90km/hod a ve 130km/hod. Už 3x jsem řešil špatně střídající ostřikovače v servisu, ale je to pořád stejné. Mě to v rychlostech 90km/hod stříká strašně nízko a tak to sklo neopláchne a v rychlostech kolem 50km to stříká na střechu. Už jsem z toho zoufalej. V servisu mi minule vypustily celou nádržku a naplnily směsí hodně hustou a to fungovalo dobře. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarelM Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Mě pomohla výměna trysek za trysky z SII. Video bych natočil, ale při sněžení to není ono :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Jako je fakt, ze tohle nevychytali. Zrovna rano, kdyz jsem jel do prace, tak jak jsem ostrikl sklo, tak mi blesklo hlavou, ze u S3 s tim asi spokojenej nikdy nebudu... pavelkonir: tusis co tam servis dal za smes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkonir Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Bohužel netuším co tam dali, ale v tomhle počasí bych musel asi do servisu pro směs jezdit pořád. To není řešení. Je to jak kdyby se muselo jezdit pro phm jen na nějakou pumpu a s phm od humus by to jezdilo jen na 30%. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brasci Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Ako ste na tom s objemom nadrzky. Ja mam tu verziu, kde sa dolieva vzadu az pod oknom skoro a nevojde sa mi tam 3l kanister. V navide pisu, ze tento typ ma mat 3,7l. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavrorr Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Ten estrekovac je ako zly vtim. S horsim som sa nikde nestretol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidek.c Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Konečne jsem se dokopal k tomu abych mrkl co je kde špatne ohledne ostrokovce predniho skla...v servisu se jim do toho moc nechce a vymena pstrikovacu nepomohla....podle me je spatne vyreseny ten zpetny ventil na kterem se ztrati skoro vsechen tlak protoze ta gumicka ma velly odpor...kdyz mate doma hadicku stejneho prumeru muzete ventil vyhodit.Ja nemel a kupovat nic nebudu tak jsem rozebrel ventil a makym vrtackek udelal dirku do toho ventilu.Puvodni dirka je pod gumickou a voda musi protekat dirkou pres tu gumicku kde je podle me velkej odpor.Po vyvrtani dirky se ostrik zlepsil o 80% a che to doladit jeste sklon trysek a bude to ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted December 28, 2017 Author Share Posted December 28, 2017 Přesně tak jsem to poresil taky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaarky Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Kluci dejte pak sem nějaké video po této úpravě pls... dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidek.c Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Rychlost 140 km/hod ostrik predniho skla IMG_0312.MOV 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 (edited) Dnes vymenene za tie 5M0 955 986 C 9B9 a konecne aj na 40 000 Superbe rozprasujem,ako na 16000 Fabii Mam k dispozicii este jednu sadu tychto novych originalov zo supa 2,tak ak by niekto zaujem,kludne posuniem. Este doplnim...na povodnom je velkost skrutky na nastavenie 9,na tychto novych 10(torx) Edited February 3, 2018 by Patrik1971 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidek.c Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Patrik1971 nemas video jak to ostrikuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Nemam,ale mozem skusit spravit.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Mohol by mi niekto vyfotit v motorovom priestore,kade je na pravej strane vedena ta hadica s kablikom k ostrekovacom,opletena tou ciernou textilnou paskou?Mal som to vytiahnute kvoli tomu ventilku a nepamatam si,ci isla pred tlmicom kapoty,alebo poza neho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 (edited) Diky moc.Takze spravne je pred tlmicomBal som sa,aby ho to tam niekde neskriplo. Edited February 10, 2018 by Patrik1971 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 (edited) Cca 100km rychlost 20180213_131445.mp4 Edited February 13, 2018 by Patrik1971 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanson Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Kluci mám týden Sup 3 a děje se mi taková divná věc, když stříkám na zadní okno, tak mi vždy malinko stříkne i předek. Dělá vám to také? Myslím že je něco špatně. Díky za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanson Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Děkuji za odpověď, asi máte auta bez ostřikovačů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts