Martin Bednář Vloženo 11. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 (editace) vy mě chcete dostat do nějaký schízi, klucí.... :-) tak snad ted a omlouvám se za komplikace, ale na telefonu i tabletu jsem soubor viděl, na PC ne Editováno: 11. Říjen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 ide to ...ale aj keby nešlo,viem čo tam je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Díval jsem se na ty obrázky, ale nějak jsem neidentifikoval, kde je vlastně umístěn ten zpětný ventil. Mohli byste to upřesnit? Chci se podívat, jestli mi ho v servise náhodou už neodstranili. Pokud tam ještě je, tak ho tam budu chtít nechat. Výměnou trysek a jejich seřízením se ostřik skel významně zlepšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Musis vytahnout hadicky z kapoty. Je vlastne hned kousek za rozdvojenim k prave a leve trysce. Ale jestli Ti to funguje, tak to nech byt. Ja to poresil tak, ze jsem do toho "ventilku" udelal 1mm vrtakem malou dirku. A spokojenost. Proto se ptám, jestli se da servisni akce odmitnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTX Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Neni to uplne suvisiace s ostrikovačima, ale kdo chce vičko s Audi Q7. Pasuje na nadobku lepšie, a ma pant tak se nezavira. Čislo dilu je 4M0955267.... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Vymenil jsem ostrikovace za ty z S2, ale stejne mi porad prijde, ze to cely ma nizsi tlak nez to melo v S2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkonir Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Mohl by někdo kdo je spokojený s ostřikě udělat video nahrávku v rychlostech 90km/hod a ve 130km/hod. Už 3x jsem řešil špatně střídající ostřikovače v servisu, ale je to pořád stejné. Mě to v rychlostech 90km/hod stříká strašně nízko a tak to sklo neopláchne a v rychlostech kolem 50km to stříká na střechu. Už jsem z toho zoufalej. V servisu mi minule vypustily celou nádržku a naplnily směsí hodně hustou a to fungovalo dobře. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Mě pomohla výměna trysek za trysky z SII. Video bych natočil, ale při sněžení to není ono :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Jako je fakt, ze tohle nevychytali. Zrovna rano, kdyz jsem jel do prace, tak jak jsem ostrikl sklo, tak mi blesklo hlavou, ze u S3 s tim asi spokojenej nikdy nebudu... pavelkonir: tusis co tam servis dal za smes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkonir Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Bohužel netuším co tam dali, ale v tomhle počasí bych musel asi do servisu pro směs jezdit pořád. To není řešení. Je to jak kdyby se muselo jezdit pro phm jen na nějakou pumpu a s phm od humus by to jezdilo jen na 30%. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Ako ste na tom s objemom nadrzky. Ja mam tu verziu, kde sa dolieva vzadu az pod oknom skoro a nevojde sa mi tam 3l kanister. V navide pisu, ze tento typ ma mat 3,7l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Ten estrekovac je ako zly vtim. S horsim som sa nikde nestretol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Konečne jsem se dokopal k tomu abych mrkl co je kde špatne ohledne ostrokovce predniho skla...v servisu se jim do toho moc nechce a vymena pstrikovacu nepomohla....podle me je spatne vyreseny ten zpetny ventil na kterem se ztrati skoro vsechen tlak protoze ta gumicka ma velly odpor...kdyz mate doma hadicku stejneho prumeru muzete ventil vyhodit.Ja nemel a kupovat nic nebudu tak jsem rozebrel ventil a makym vrtackek udelal dirku do toho ventilu.Puvodni dirka je pod gumickou a voda musi protekat dirkou pres tu gumicku kde je podle me velkej odpor.Po vyvrtani dirky se ostrik zlepsil o 80% a che to doladit jeste sklon trysek a bude to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Přesně tak jsem to poresil taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Kluci dejte pak sem nějaké video po této úpravě pls... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Rychlost 140 km/hod ostrik predniho skla IMG_0312.MOV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) Dnes vymenene za tie 5M0 955 986 C 9B9 a konecne aj na 40 000 Superbe rozprasujem,ako na 16000 Fabii Mam k dispozicii este jednu sadu tychto novych originalov zo supa 2,tak ak by niekto zaujem,kludne posuniem. Este doplnim...na povodnom je velkost skrutky na nastavenie 9,na tychto novych 10(torx) Editováno: 3. Únor 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Patrik1971 nemas video jak to ostrikuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Nemam,ale mozem skusit spravit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Mohol by mi niekto vyfotit v motorovom priestore,kade je na pravej strane vedena ta hadica s kablikom k ostrekovacom,opletena tou ciernou textilnou paskou?Mal som to vytiahnute kvoli tomu ventilku a nepamatam si,ci isla pred tlmicom kapoty,alebo poza neho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 (editace) Diky moc.Takze spravne je pred tlmicomBal som sa,aby ho to tam niekde neskriplo. Editováno: 10. Únor 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) Cca 100km rychlost 20180213_131445.mp4 Editováno: 13. Únor 2018, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Kluci mám týden Sup 3 a děje se mi taková divná věc, když stříkám na zadní okno, tak mi vždy malinko stříkne i předek. Dělá vám to také? Myslím že je něco špatně. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Děkuji za odpověď, asi máte auta bez ostřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.