Shaarky Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Ne, ale popravdě teď jak je venku "krásně", tak to těžko ověřit. Nicméně osobně nevzpomínám si, že by mi při ostříknutí zadku "cvrkl" předek. Jak Ti zadek stříká, standardně jako u každého S III tzv. hustý proud pěny široký asi 10cm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Zadek stříká přesně jak píšeš. Myslím že bude něco s motorkem, nějaká klapka, membrána, něco takového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Urcite při ostriku zadniho okna nemaji strikat predni ostrikovace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Ani me pri ostriku zadniho skla z prednich ostriku nic netece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Diky vsem za info, dam to do servisu a uvidime. Pak dam vedet v cem je zakopany pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aerosa Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Dela mi to uplne to same, co pise Stanson. Pri ostriku zadniho okna mi mirne tece levy predni ostrikovac. Asi nejaka zpetna klapka. Kazdopadne zatim jsem to neresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Iba informacne...ze MR 2019 uz ostrekovace krasne rozprasuju priamo z fabriky.Netreba teda uz nic menit,staci iba podla chuti malicko doladit.Ja som ich mal nastavene kapanek nizko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Tak to je prima, že se jim to za 4 roky povedlo vychytat :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Takze update.....curaju stale....boli tak nizko nastavene,ze sa zdalo,ze rozprasuju,ale bohuzial stale nie.Opat teda vymenene za tie od VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2019 To je gól - a já už byl optimista :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 V 3. 2. 2018 na 22:04, Patrik1971 napsal: Dnes vymenene za tie 5M0 955 986 C 9B9 a konecne aj na 40 000 Superbe rozprasujem,ako na 16000 Fabii Mam k dispozicii este jednu sadu tychto novych originalov zo supa 2,tak ak by niekto zaujem,kludne posuniem. Este doplnim...na povodnom je velkost skrutky na nastavenie 9,na tychto novych 10(torx) Prosim Ta Patrik je to velky problem vymenit tie trisky, treba s tym otravovat servis alebo to zvladne aj technicky mierne zrucny uzivatel doma na kolene? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Zvládneš to doma se šroubováčkem a kleštičkama... Projdi toto téma od začátku - někde tady jsou i fotky, jak to vypadá uvnitř... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 V 23. 12. 2018 na 22:05, Stanson napsal: Diky vsem za info, dam to do servisu a uvidime. Pak dam vedet v cem je zakopany pes. Bylo to motorkem, vymenen a cajk. Cenu nevim, bylo to na zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 @Stanson jak staré auto jsi měl? Začalo mi to dělat také :-) ... Levý přední si "cákne", při zadním ostřiknutí.. mám MR2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 Ahoj, srpen 2016, MR 2017, bohuzel nalil jsem ted letni smes od MOLky a je to tu zase, az to vystrikam, testnu jinou a dam vedet. Pripada mi ze jsou ty Mol vody hodne penici. Na jinych autech ale bez problemu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 Mne to zacalo tiez teraz niekedy - lavy predny :) MR2017, srpen 2016. Pouzivam lidlacku letnu aj zimnu a robi pri oboch. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Dnes nalit Sheron a pořád stejné. Nezbývá než opět reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Pokud Ti to vyřeší, poptej se prosím na detaily... já to budu řešit až při servisní prohlídce asi, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 (editace) Reklamoval jsem opet v AS pri rocni servisce, bohuzel po dvou dnech jsem jim auto sebral, pry nataceli video pro Skodovku a cekaji na vyjadreni. Editováno: 2. Červenec 2019, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Peripetie pokračují, dnes mi dle informace z MB opět vyměnili motorek, předali vozidlo s tím, že je vše ok a světe div se, stále to plive na přední okno. jsou to ..., nic jiného. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 No tak to jsem nečekal... mám jít na servisní prohlídku a říkal jsem si, že to již bude známý problém a rovnou to opraví. U mne se to postupně zhoršuje a to cvrknutí na přední sklo je horší a horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 (editace) Prý po komunikaci se zástupci výrobce používám pravděpodobně agresivní kapalinu a reklamace se zamítá. Momentálně byla nalita kapalina z čerpací stanice Shell. Musela být tak agresivní, že to za dopoledne sežrala. Jak ty jsi dopadl? Editováno: 22. Srpen 2019, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Jdu až za týden, tedy ale s argumentací "agresivní" kapaliny do ostřikovačů by u mne neobstáli - za jeden den ? To bys tam musel nalit žiravinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 (editace) Zadny ostrekovac pouzivam naozaj malo, nicmene teraz som si vsimol, ze mi uz predok necura pri ostrekovani zadneho skla. Nebolo nic menene, pouzivam stale tu istu kvapalinu.... Neviem si to uplne vysvetlit, ale budem to monitorovat castejsie. EDIT: Tak cura to stale, ale je to viditelne len ak stojim. Pri jazde to vidiet nie je. Editováno: 13. Září 2019, autor: deto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Chtel bych se zeptat mam vyhrivane ostrikovace predniho skla (trysky) musi se to nejak zapinat myslim treba kdyz aktivuji vyhrev zadniho skla nebo je to neustale zaple? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.