supersoptik Vloženo 23. Říjen 2015 Vloženo 23. Říjen 2015 Ahojda znalci Superbu. Mám dotaz ohledně Columbuse. Koupil jsem rok 2010 11. měsíc a chci se zeptat, co by bylo potřeba a zda vůbec něco shánět na propojení telefonu do Columbusu. Mám u volantu připojené HF Parrot 3110 a to funguje, ale nejde mi do hlavy, proč je ještě na Columbusu tlačítko Phone a pokud ho zmáčku, tak mi jen zapne funkci MUTE a přestane hrát rádio. Pokud mám spárováno s Parrotem, tak mi to samé udělá Parrot, tak na co tam ta funkce je??? Je možné že tam nemám nějakou řídící jednotku a pokud bych ji koupil a věděl kam ji připojit, tak jaké bude vylepšení? Děkuji za info. Citovat
michal2009 Vloženo 23. Říjen 2015 Vloženo 23. Říjen 2015 Nemas v aute originál HF. Funkce si najdi. nejvyssi stupen original HF je GSM III Premium. 1 Citovat
xavier Vloženo 24. Říjen 2015 Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Kup tohle http://elektro.bazos.cz/inzerat/52563451/PRODAM-bluetooth-7P6035730K-pro-vozi-Skoda-VW-Seat.php a parrota muzes prodat, bude ti to pak fungovat na columbusu,maxidotu a ovladani na volantu(jestli mas mf volant) proste origo HF. Editováno: 24. Říjen 2015, autor: xavier Citovat
supersoptik Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Vloženo 26. Říjen 2015 OK. Děkuju moc za info. Je potřeba ještě pak někde něco nakodovat a kolik to umí spárovat telefonů prosím?? Díky moc za rady. Víťa. Citovat
michal2009 Vloženo 26. Říjen 2015 Vloženo 26. Říjen 2015 ano je třeba kodovat - např gateway, centrální elektriku atd. Spáruješ jen jeden telefon s tím, že v paměti jich můžeš mít 3 nebo 5 ke kterým se hned připojuje pokud zapneš zapalování. Citovat
supersoptik Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Vloženo 15. Listopad 2016 Ahoj. Tak uz mam hotovo. Jednotka 3c8035730E. Vyzkousen telefon iphone 5 pripojim pouze jako hansfree stejne tak i lenovo ale samsung S4 mini jako premium pres rSAP a to uz je neco. SMS na maxidotu wifi v aute a podobne. Proste super. Skoda ze nejde pripojit i muj Iphone. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.