supersoptik Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Ahojda znalci Superbu. Mám dotaz ohledně Columbuse. Koupil jsem rok 2010 11. měsíc a chci se zeptat, co by bylo potřeba a zda vůbec něco shánět na propojení telefonu do Columbusu. Mám u volantu připojené HF Parrot 3110 a to funguje, ale nejde mi do hlavy, proč je ještě na Columbusu tlačítko Phone a pokud ho zmáčku, tak mi jen zapne funkci MUTE a přestane hrát rádio. Pokud mám spárováno s Parrotem, tak mi to samé udělá Parrot, tak na co tam ta funkce je??? Je možné že tam nemám nějakou řídící jednotku a pokud bych ji koupil a věděl kam ji připojit, tak jaké bude vylepšení? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Nemas v aute originál HF. Funkce si najdi. nejvyssi stupen original HF je GSM III Premium. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Kup tohle http://elektro.bazos.cz/inzerat/52563451/PRODAM-bluetooth-7P6035730K-pro-vozi-Skoda-VW-Seat.php a parrota muzes prodat, bude ti to pak fungovat na columbusu,maxidotu a ovladani na volantu(jestli mas mf volant) proste origo HF. Editováno: 24. Říjen 2015, autor: xavier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 OK. Děkuju moc za info. Je potřeba ještě pak někde něco nakodovat a kolik to umí spárovat telefonů prosím?? Díky moc za rady. Víťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 ano je třeba kodovat - např gateway, centrální elektriku atd. Spáruješ jen jeden telefon s tím, že v paměti jich můžeš mít 3 nebo 5 ke kterým se hned připojuje pokud zapneš zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 15. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Ahoj. Tak uz mam hotovo. Jednotka 3c8035730E. Vyzkousen telefon iphone 5 pripojim pouze jako hansfree stejne tak i lenovo ale samsung S4 mini jako premium pres rSAP a to uz je neco. SMS na maxidotu wifi v aute a podobne. Proste super. Skoda ze nejde pripojit i muj Iphone. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.