brrrrm Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Slovenskou verziou to nebude, pretože aj pár ľudí z ČR tu dávalo link na 36mm. Možno Combi? @MartinhoSVK mne to zatiaľ drží v poriadku nasmerované do interiéru, neotáča sa. Nemal si tiež pôvodne 39mm a nemenil si za 36mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 nemoze to byt inou modelovou radou? ja neake mam v starom aute, tak snad zapasuju... ak nie budem merat a objednavat... len sa trochu bojim rozoberania tych zadnych lampiciek, kvoli tomu pliesku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 (editace) před 34 minutami, ekr napsal: záleží i na dodavateli co zrovna pošle na montážní linku. @brrrrm taky jsem napsal i tohle @ronskispeed utěch zadních lampiček jsem vypáčil jenom ten mléčný plast né celé světýlko Editováno: 22. Září 2017, autor: ekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 (editace) @ekr a bez problemu? nemas neaku fotodokumentaciu? :-) resp. ako si vypacoval? z tej dlhsej strany v strede na krajoch, alebo z tej kratsej strany? Editováno: 22. Září 2017, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 @ronskispeed Zapáčil jsem nahoře uprostřed, prostě sem tam do té mezery vrazil plochý šroubovák,. Vyskočil ten vršek a pak lechce z levého rohu a vyviklal,dole v prravo je takové prodloužení na tom plastu to je vlastně to čím přepínáš zap, vyp a středová poloha, s tímto opatrně při vythování ať to neulomíš. Takže to drží na výstupcích nahořa a dole ve prostřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 dakujem... mozno zajtra sa s tym pohram ked najdem potrebne ledky v starom aute... ak nie tak aj tak sa bude treba hrat lebo treba zistit ten rozmer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 @ronskispeed potom napiš co máš za rozměr těch žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Taky jsem někde četl 36 mm a objednal jsem, ty mi samozřejmě nepasovaly - byly malé, tak jsem po změření objednal nové 39 mm, někdy je lepší si to sám změřit, než důvěřovat některým informacím na internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 (editace) @los pakos škda že si tuto informaci nenapsal o pár příspěvků výše, ale co už, mám je do zbírky k ostatním fake kupům které se mi na ali už taky podařily. Kdyby mněl někdo zájem o 36 mm ledky mám4 kousky Už mám objednány ty tvoje takové ty divně placaté, jsou za pár centů tak si jich vezmu pár do foroty. Editováno: 22. Září 2017, autor: ekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 @ekr Sulfitky ve stredovem svetle i ctecich lampickach jsou v pohode, Ale jedna W5W LEDka ve stredovem svetle mi uz sem tam blika. Tak za tech par centu co by clovek chtel. Kupoval jsem to jen na zkousku prave z duvodu, kdyby nahodou neco nepasovalo, at me to tolik nestve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) @ekr jasne urcite dam vediet. Ale neako nemam cas... furt nieco... bud som v robote alebo dolezitejsie povinnosti. Dnes som to chcel robit a cely den prsalo a vecer do nocnej... Editováno: 23. Září 2017, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 V 4. 9. 2017 na 10:40, brrrrm napsal: Kufor + schránka spolujazdca - tieto sú tie správne, neblikajúce: https://www.aliexpress.com/item/2x-12V-Car-LED-Courtesy-Door-Projector-Light-For-Audi-A3-A4-A6-VW-Skoda-Foot/32787093369.html Stropné čítacie lampičky vpredu: https://www.aliexpress.com/item/Car-Styling-2016-Newest-Error-Free-LED-Lamp-1SMD-4014-T10-W5W-Canbus-Light-No-Error/32715298013.html Vpredu stredné stropné svetlo - 42mm (objednané 41mm - pasujú): https://www.aliexpress.com/item/YUMSEEN-1pcs-Car-Interior-Led-C5W-C10W-Canbus-36-39-41mm-Dome-Festoon-Light-Decorative-License/32712758761.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.a5pXxQ Zadné stropné: https://www.aliexpress.com/item/1pcs-High-Power-Xenon-White-10W-2-CREE-XB-D-No-Polarity-Canbus-c5w-36mm-Festoon/2040881205.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.a5pXxQ EDIT 22.9.2017: Pozor, preverte si, či nepotrebujete iný rozmer.. viď pár príspevkov nižšie! Tak mám už taky nainstalovány tyto LED místo těch co šly domodra (zatím kromě zadních stropních) a svítí to skvěle, nesrovnatelně s těmi předchozími levnými, vyplatí se připlatit. Barevná teplota okolo 5800K, takže hezké bílé světlo. Jen to kompletní světlo do šuplíku a kufru je třeba přibrousit z jedné strany, přece jen není původně určené do fabky. Já udělal zářez pilkou asi 1.5mm na straně konektoru. Pokud se bude stropní LED otáčet kvůli otřesům, přichytím ji ve správné pozici kouskem izolačky. Jen nevím, jestli to před prohlídkou/opravou v servise nevyměnit zpátky, pro jistotu. Když se vyměňují ty vnitřní žárovky, není pak o tom nějaké info někde v logu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 v predošlej F2 som mal tiež LED, dokonca i spiatočka a parkovačky a DRL a nepovedali nič. ono interiér stačí vypnúť ručne a neriešiť výpis nemá robiť veľmi kde, keďže interiér nie je kontrolovaný na prasknutú žiarovku btw, riešilo sa tu aká veľkosť ide do zadných vnútorných svetiel - na combi mám 36mm. môžem odfotiť keď budem doma, ak niekto neverí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 @wirer Na mém HB jsou 36 mm málo, musel jsem objednat 39 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 @noaid áno, tá kufrová a interiérová ledka tam veľmi nesedí, ale stačí spraviť zárez do krytu kufra/priehradky a ono to zacvakne. Podľa mňa v servise to nebudú riešiť, veď zase nemôžu byť až takí neznalí, aby nepoznali ledky. 36/39mm.. buď je to HB/Combi alebo naozaj skôr dodávateľom, ktorý im práve do výroby dodáva svetlá. Fotku svojej 36mm som už dával na predchádzajúcej strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zby Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Já mám vzadu na Combi (MR2017) taky 36 mm. Ale, jak jsem již psal v jiném tématu, teď jsem zkusil objednat komplet náhradu s LED: https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Rear-Interior-Dome-Light-Lamp-Inside-Ceiling-Reading-Light-For-VW-Golf-Passat-Beetle/32798749355.html (zásilka by měla tento týden přijít, tak uvidíme, jak budu mít čas na instalaci) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Kedze chcem v aute identicku teplotu osvetlenia,co nablizsie dennému,volil som teplu bielu od Philips 4000k.Cena masaker,ale aspon bude bez rizika a podla mojich predstav. 2x zadne lampicky https://www.mall.sk/autoziarovky/philips-x-tremevision-led-c5w-38-mm-jasna-bila-4000-k-1-ks 2x predne na citanie https://www.mall.sk/autoziarovky/philips-x-tremevision-led-t10-hrejiva-bila-4000-k-2ks 1x stropna vpredu https://www.alza.sk/hobby/philips-led-ziarovka-x-tremevision-sufitova-c5w-10-5x43-d4334269.htm?o=2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Cena za kvalitu bývá leckdy přemrštěná a záleží na každým jak to chce a co obětuje Takhle bych se tím brodil a utrácel jen v případě, že v tom autě budu bydlet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 A jak to vypadá v autě v porovnání s origo? Je to méně žluté nebo stejně? Mě se totiž ty bílé ledky do modra vůbec nezamlouvají, strašně to bije do očí tak bych taky kvažoval o podobných led. A foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 @MilanHos ..reaguješ na tie Phillipsky? Pretože napr. to moje/wirerove "ali" riešenie je podľa môjho subjektívneho názoru krásne biele, žiadne ťahanie do modra. Tiež by som modré ledky v aute nezniesol. A intenzita svetla je niekoľkonásobne väčšia ako s originálnymi bludičkami. Pozri predchádzajúcu stranu, meral som tam luxy pri kufrovej ledke.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 (editace) Já intenzitu neřeším nepotřebuji při řízení číst, ani ty bílé se mě moc nezamlouvají, leda to nakombinovat třeba 2 bílé a jednu nějakou tu teplejší ledku aby to aspoň trošku bylo veselejší než umělá bílá. Ale jak by to pak vypadalo ta lampička v předu. Editováno: 6. Říjen 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Ak nechceš biele a nepotrebuješ silnejšie, potom ti netreba nič riešiť, zostaň pri origináloch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 (editace) V 6. 10. 2017 na 17:36, MilanHos napsal: A jak to vypadá v autě v porovnání s origo? Je to méně žluté nebo stejně? Mě se totiž ty bílé ledky do modra vůbec nezamlouvají, strašně to bije do očí tak bych taky kvažoval o podobných led. A foto? V aute je bezovy interier a varianta teplej 4000ky je don priam pytajuca sa.Povodne boli doslova pomaramcove,tieto su teple,makke biele.Vypada to skvelo.Auto je kupovane na prispevok ZTP,takze bude minimalne na 7 rokov,preto ta mozno trosku premerstena investicia.ale stoji za to.Svieti skvelo,prjemne teplo,k bezovemu interieru idealne.Skusim nafotit. Editováno: 10. Říjen 2017, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Jo jo, teplota barvy 3500-4000K je pro umělé světlo ideální. Jen ta cena... U mne měla největší přinos asi ledka v šuplíku spolujezdce. Teď je tam opravdu dobře vidět i ve dne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Jojo o to mi přesně jde, aby to nebylo až tak žlutý/oranžový jako klasická žárovka ale přitom aby to nebylo nepřirozeně bílý až modrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.