Přejít na obsah

myčka


jindrous

Doporučené příspěvky

http://www.auto.cz/myti-skrabe-lak-auta-mytus-nebo-pravda-83290

 

lak trpí jednoznačně...

vím i z vlastní zkušenosti, kolega myje v myčce, já ručně a sám... auta kupovaná v jednom měsíci, stejný model a barva on má na laku drobné vlásečné rýhy jdou vidět zejména na slunci, lak již není tak jakoby hluboký na pohled...Prostě nemá takovou tu lesklou hloubku (nemyslím tloušťku) a nelze jej už tak krásně vyleštit... U mě když auto vyleštím, tak auto vypadá jako nové... Lak má hloubku, leskne se více, není takový do matna a celkově působí méně opotřebovaně...  Staří aut je jeden rok... Kolik myček má za sebou kolega nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně že lak v myčce trpí a ne málo. Nevidím žádný důvod proč bych úmyslně nechával poškozovat lak na svém autě a ještě za to platil. Myčky jsou pro lidi kterým to je jedno a nebo tam vozí firemní auta na kterých jim tolik nezáleží. A nebo nemají jinou možnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje auto kartáčkovou myčku v životě nezažije. Myju zásadně na ručních WAP a stejně nejvíce pěkně doma. Čili jindrouši na kartačovou myčku se vybodni. Ty krásné hologramy ti udělá jen ta, a pak aby člověk leštičkou x desítek hodin lak zachraňoval.

 

A  v zimě by se autem taky jezdit nemělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já buď myju nebo nechá mýt ručně, a když nemám náladu nebo se mi nechce utrácet prachy, zajedu do LaserMyčky nedaleko brněnského Makra. Sice to není žádný zázrak (větší špínu to moc nezvládá), ale lepší, než drátem do oka a člověk se pak na to auto aspoň nebojí sáhnout :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O3 neměla s kartáčovou myčkou tu čest. Když myčka, tak bezkontaktní (Kolín, Pha Podbaba). Jinak ručně s pomocí WAPky.

P.S.: U prodejce jsem se dozvěděl, že jim jeden uživatel chtěl udělat radost, tak zapůjčené náhradní vozidlo projel kartáčovou myčkou... :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemyslím že to nemá co dělat češstvím. I spotřební věc může být pěkná a nepoškrábaná. Já si ručně myji auto proto aby bylo pěkný a mám z toho radost. S penězi to přeci nijak nesouvisí. 

Přesně tak...chci to mít pěkné,tak se o to starám ne??? A není to jen o auto,týká se to i ostatních věcí přece...??? A kolik z nás je tady tak bohatých že si můžou měnit auto co 4-5let?? Já například si moje auto chci nechat (rozhodl jsem se stavět) tak budu dělat vše pro to,aby mi vydrželo co nejdýl a krásné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...