Publikováno Listopad 22, 20159 r Zdravim. Dva dni po navsteve servisu a vymene filtrov mi zacala pocas jazdy blikat kontrolka zhavenia. Po vypnuti motora a novom starte bolo vsetko ok. Dnes zacala blikat znovu a pridala sa k tomu kontrolka zavad motora a ta uz nezhasla. Nemam problem s startom, auto ide normalne a ma tah ako predtym. Vie niekto poradit v com je problem? Do servisu na diagnostiku nemam sancu ist skor ako za 10 dni.
Listopad 23, 20159 r Mne toto robilo keď mi odišlo EGRko. Plus ešte motor zvykol padať do núdzového režimu.
Listopad 24, 20159 r Autor Lenže mne motor šlape ako hodinky, len tie kontrolky sa rozsvecuju a zhasinaju ako sa im chce. A taktiez preco pred navstevou servisu bolo vsetko v poriadku a teraz mi blika palubovka ako na diskoteke? Nie je možné, že by pri výmene vzduchového filtra poškodili snímač váhy vzduchu, prípadne zle namontovali nejakú časť späť a ťahalo to falošný vzduch?
Listopad 24, 20159 r To fakt chceš tady rozvíjať debatu? a pri tom stačí na dve minútky napojiť diagnostiku a vyčítať pamäť závad
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.