karel21 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 A jemu to s Nexusem šlo a s RNS 510 ne? To je divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.Treger Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Dobrý den, chci se zeptat, jakto, že se i nechytá radio když ladím? děkuji a jak změním jazyk na nexusu? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Neměl nexus ale RCD300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 mám problem s navigací Nexus byl jsem dneska na diagnostice vag can pro a vypsala tuto chybu u navigace 035E Navigation antenna (GPS)-R50/R52 něco s kostrou je možný že by byla gpska v háji ? když zapnu navigaci tak ukazuje že sem někde v Polsku mám originál antenu s gps fm gsm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 ještě jeden dotaz kabeláž od anteny k rádiu má někde nějaký další konektory kromě těch u rádia a anteny ? ty už jsem kontroloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 může být v prdeli anténa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 může být v prdeli anténa a když bych koupil jinou antenu má trochu jiný konektory pujde napojit nebo dělaj se nějaký redukce stačí abych napojil FM a GPS telefon nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Potřeboval bych ještě poradit u té antény co je až nahorě ktrerý konektor je k čemu a jak se odborně každý jmenuje jestli někdo zná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 šedý plastový je radio, černý je telefon, a železný je gps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 moc děkujuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Tak jsem dneska konečně přeletoval ty konektory ze starý antény na ploutev a GPS už fakčí akorát černý je FM a šedý GSM. A řekl bych že rádio má z ploutve lepší signál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 (editace) Koukám s Nexusem samý problém a to uvažuji kvůli Navi o koupi..no nevim..váš názor ?? Editováno: 2. Březen 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyňa78 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Zdarec borci sháním do navi nexus mapy čr, nějaký odkaz na stahnutí by nebyl díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Ahoj ....prosím o radu kde seženu mapy do Nexus navigace. Nechci to zdarma, ale 4000 kč semi za to dávat nechcou. Dále prosím o radu, nejedou mi MP3 přes aux v loketce, nic to nedělá,když zesílím rádio na max, jen to hvízdá. zkoušel jsem víc přehrávačů a nejede nic.¨¨ Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 (editace) Zbyňa78 Junior Members 1 Příspěvků: Publikováno Včera, 14:12 Zdarec borci sháním do navi nexus mapy čr, nějaký odkaz na stahnutí by nebyl díky Hledej šmudlo na googlu. Editováno: 5. Březen 2012, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyBA Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Funguju na nexus tieto mapy? TeleAtlas Poland-Czech 2010-2011 DX je mozne ich najst napriklad na uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Ahoj ....prosím o radu kde seženu mapy do Nexus navigace. Nechci to zdarma, ale 4000 kč semi za to dávat nechcou. Dále prosím o radu, nejedou mi MP3 přes aux v loketce, nic to nedělá,když zesílím rádio na max, jen to hvízdá. zkoušel jsem víc přehrávačů a nejede nic.¨¨ Díky za pomoc. A čím to hraješ? MP3 přehrávačem? Máš dobře zastrčený konektor?Zkus tam dát třeba discman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 A čím to hraješ? MP3 přehrávačem? Máš dobře zastrčený konektor?Zkus tam dát třeba discman. je to mp3 přehrávač za 4500kč, ten by mohl fungovat, pak jsem zkoušel ještě jeden, výsledek byl stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Funguju na nexus tieto mapy? TeleAtlas Poland-Czech 2010-2011 DX je mozne ich najst napriklad na uloz.to tyhle jsem zkusil, píše nekopaktibilní CD, přepaloval jsem to 1 rychlostí, taky nevím, jaký program na to použít, poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 A čím to hraješ? MP3 přehrávačem? Máš dobře zastrčený konektor?Zkus tam dát třeba discman. Tak jsem na to přišel, musel jsem navolit vidoe výstup, ale hraje mi to jen z jedné strany :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 To je divný, vstup ja dodělaný nebo origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 To je divný, vstup ja dodělaný nebo origo? origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 na firemní mi tay nehraje origo AUX, ale napadlo mě zda vocasové ve škodě když dávali parota, tak jestli to omylem neodpojili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 origo A nevyndával jsi třeba radio nebo se nehrabal v loketce?Mi to přijde, že je chyba někde v kabeláži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudy00 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 tyhle jsem zkusil, píše nekopaktibilní CD, přepaloval jsem to 1 rychlostí, taky nevím, jaký program na to použít, poradí někdo? já jsem použil CloneCD ale do adresáře PROFILES (je tam kde je nainstalován cdclon)jsem přidal soubor "Teleatlas09.ccp" a pak jsem zvolil profil vypalovaní jako Teleatlas09 soubor priložen jen je zapotřebí zmenit koncovku .txt na .ccp a vše funguje Teleatlas2009.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.