Gluck202 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Zdravim ve spolek. Cetl sem v chytre knizce, ze nexus Prehrava CR- R a dvd- RW. CD- R mi jedou v pohode kdyz na nem mam wav format. Precte nexus mp3 format? A s jakym typem CD? Nejjednodusi by pro me bylo dat tam vystup aux, ale kdyz sem byl u borca ktery mi to mel udelat, tak rikal ze potrebuju nejaky prevadec ktery stoji asi 3 tis. To neni moc ale jesle dlouho budu v zahranici, takze to zast tak rychle nebude a nechce se mi palit porad nove a nove cd. Mel sem taky problem s aldenim radii, normalne se ukazovali tak 3, ten elektrikar rikal ze byla spatne zapojena antena, tak to pripojil a najednou 30 radii kdekoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Nexus a DVD RW? Tomu nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Nebo CD- RW? Podivam se a opravims e jestli sem to napsal spatne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Nebo CD- RW? Podivam se a opravims e jestli sem to napsal spatne.. DVD to podle mě vůbec neumí, to až TRINAX (nebo Columbus nebo jak to nakonec pojmenují). Ale CD RW mi to bere, teda měnič, do mechaniky NEXUSu jsem to ani nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Prehrava ti ten menic i ve formatu MP3? Neni vic verzi Nexusu? Nevim jestli je to pravda, ale nekdo mi rikal ze ta novejsi zere navi cd jen ve z DVD, ale asi to bude kec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Prehrava ti ten menic i ve formatu MP3? Neni vic verzi Nexusu? Nevim jestli je to pravda, ale nekdo mi rikal ze ta novejsi zere navi cd jen ve z DVD, ale asi to bude kec. mp3 jsem nezkoušel, užmě to několikrát napadlo, ale ještě jsem se k tomu nedostal, DVD ta mechanika v měniči určitě nežere, to jsem tam jednou dal omylem a mechanika přímo v navi taky mylsím ne, DVD jsou až u TRINAXu, je to jedna z jeho novinek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Prehrava ti ten menic i ve formatu MP3? Neni vic verzi Nexusu? Nevim jestli je to pravda, ale nekdo mi rikal ze ta novejsi zere navi cd jen ve z DVD, ale asi to bude kec. Jestli ti to bere mapy pouze z DVD tak to není Škodovácká ,ale VW . Vypadá stejně pouze má stříbrný tlačítka . Ale stejně neumí přahrávat DVD filmy pouze umí načíst mapu z DVD . DVD umí přehrávat pouze ta nová od VW a ta co bude Škodovka nabízet od 45 . týdnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak jsem to dnes zkoušel, CD RW mi to v poho bere, ale mp3 ani mechanika v navi ani v měniči, DVD už jsem ani nezkoušel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Diky. Takze to vidim s tema MP3 ze si necham namontovat tu USB pripojku. Udela mi to autorizovany servis Skoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Diky. Takze to vidim s tema MP3 ze si necham namontovat tu USB pripojku. Udela mi to autorizovany servis Skoda? Pochybuju, ale možná budeš, i já, mile překvapen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Zadne prekvapeni se nekona. Kdyz sem se na to ptal tak mi nabidli jen pripojku na I-POD. Kvuli tomu si I-poda kupovat nebudu. Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zadne prekvapeni se nekona. Kdyz sem se na to ptal tak mi nabidli jen pripojku na I-POD. Kvuli tomu si I-poda kupovat nebudu. Diky za pomoc. Zdravím je to práce tak na 20 minut . Připojení je jenom pomocí konektorů , takže nevidím v montáži žádný problém . Pokud jsi z Prahy nebo okolí můžu pomoci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zadne prekvapeni se nekona. Kdyz sem se na to ptal tak mi nabidli jen pripojku na I-POD. Kvuli tomu si I-poda kupovat nebudu. Diky za pomoc. Na I-Pod myslíš USB nebo mini jack? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zadne prekvapeni se nekona. Kdyz sem se na to ptal tak mi nabidli jen pripojku na I-POD. Kvuli tomu si I-poda kupovat nebudu. Diky za pomoc. Na I-Pod myslíš USB nebo mini jack? Určitě myslí obyčejný AUX vstup . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jak je slozita vymena radia Stream za navigaci Nexus? Co je k tomu krome te navigace potreba? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Rámeček a anténa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jak je slozita vymena radia Stream za navigaci Nexus? Co je k tomu krome te navigace potreba?Dekuji Vyndáš pouze čtyři šrouby, odpojíš hlavní konektor od radia a anténu FM . Připojíš GPS ,FM anténu a hlavní konektor k navigaci . Zašroubuješ čtyři šrouby nacvakneš nový rámeček okolo navigace , nacvakáš kod a je hotovo. Potřebný matriál : GPS anténa rámeček okolo navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Nejpracnejsi je tu GPS antenu pridelat, aby nad sebou nemela kov a aby byla stale vodorovne s autem.. Jinak by problem byt nemel. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Nejpracnejsi je tu GPS antenu pridelat, aby nad sebou nemela kov a aby byla stale vodorovne s autem..Jinak by problem byt nemel. H. Já si myslím ,že s tou anténou není až tak veliký problém . Mám jí hozenou jen tak v palubce a navigace funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Zadne prekvapeni se nekona. Kdyz sem se na to ptal tak mi nabidli jen pripojku na I-POD. Kvuli tomu si I-poda kupovat nebudu. Diky za pomoc. Na I-Pod myslíš USB nebo mini jack? Určitě myslí obyčejný AUX vstup . myslim mini jack. Ve skodovce to tady nabizi za 120 liber. A kvuli tomu se mi nechce nechci kupovat i- pod za dalsich 100 liber. Takze jak se vratim do CR tak kupuju tu hracku za 3500 jak ma kolega v tom Scoutu a nejaky sikovny klucina mi to namontuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zadne prekvapeni se nekona. Kdyz sem se na to ptal tak mi nabidli jen pripojku na I-POD. Kvuli tomu si I-poda kupovat nebudu. Diky za pomoc. Na I-Pod myslíš USB nebo mini jack? Určitě myslí obyčejný AUX vstup . myslim mini jack. Ve skodovce to tady nabizi za 120 liber. A kvuli tomu se mi nechce nechci kupovat i- pod za dalsich 100 liber. Takze jak se vratim do CR tak kupuju tu hracku za 3500 jak ma kolega v tom Scoutu a nejaky sikovny klucina mi to namontuje. Montáž je jednoduchá , nejhorší je asi výběr místa kam chceš tu jednotku umístit . Kdybych to montoval dnesa , určitě bych to udělat úplně jinak . Do toho adaptéru bych zapojil prodlužovací kabel a vyvedl USB někde na palubce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Zadne prekvapeni se nekona. Kdyz sem se na to ptal tak mi nabidli jen pripojku na I-POD. Kvuli tomu si I-poda kupovat nebudu. Diky za pomoc. Na I-Pod myslíš USB nebo mini jack? Určitě myslí obyčejný AUX vstup . myslim mini jack. Ve skodovce to tady nabizi za 120 liber. A kvuli tomu se mi nechce nechci kupovat i- pod za dalsich 100 liber. Takze jak se vratim do CR tak kupuju tu hracku za 3500 jak ma kolega v tom Scoutu a nejaky sikovny klucina mi to namontuje. Montáž je jednoduchá , nejhorší je asi výběr místa kam chceš tu jednotku umístit . Kdybych to montoval dnesa , určitě bych to udělat úplně jinak . Do toho adaptéru bych zapojil prodlužovací kabel a vyvedl USB někde na palubce . Proc zrovna na palubce? Pokud se to ovlada na Nexusu tak je dobre ze je to schovane. Nebudi to pozornost. Dneska vse co mas v aute neobvikleho dost zajima lidi. Jak dlouho trvalo nez ti to dorucili? Jezdim do ceska cca na 2 tydny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Dnes jsem zapojil DVD player přes DVD adaptér a kabel na odblokování obrazu za jízdy. Všechno chodí přesně jak má, navigace naviguje i za jízdy, obraz běží za jízdy jen je problém s BT HF. Když někdo volá, objeví se na MAXI Dotu hovor, ztlumí se zvuk, ale zvoní jen telefon, v reproduktorech nejde nic slyšet. Když telefon vemu, volající mě slyší, ale já jeho ne. Stejně tak přestal jít tón když se automaticky telefon připojí k BT HF. Potřebuji poradit, jsem denně několik hodin v autě a bez HF jsem KO!!! Pleas help me! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Dnes jsem zapojil DVD player přes DVD adaptér a kabel na odblokování obrazu za jízdy. Všechno chodí přesně jak má, navigace naviguje i za jízdy, obraz běží za jízdy jen je problém s BT HF. Když někdo volá, objeví se na MAXI Dotu hovor, ztlumí se zvuk, ale zvoní jen telefon, v reproduktorech nejde nic slyšet. Když telefon vemu, volající mě slyší, ale já jeho ne. Stejně tak přestal jít tón když se automaticky telefon připojí k BT HF. Potřebuji poradit, jsem denně několik hodin v autě a bez HF jsem KO!!! Pleas help me! Zkus odpojit kabel pro DVD ktery odblokuje obraz za jizdy. Pomohlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Zkus odpojit kabel pro DVD ktery odblokuje obraz za jizdy. Pomohlo ? no já to budu za chvíli zkoušet, dle mě to určitě pomůže, zkusím zkontrolovat, zda všechny kabely v origo svorkovnici jdou dále i v kabelu na odblok, možná je tam nějaký vynechaný...jen jsem chtěl vědět, jestli se to nemusí nějak ködovat, jestli to s tím teda vůbec souvisí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.