century Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Nenašel by se někdo z Plzně a nejbližšího okolí, kdo by mě udělat USB vstup do Nexuse? Docela škoda, nepřehrát si z Flashky MP3. Teď mě napadlo, jesli to vůbec přehraje Nexus. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas1 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Nenašel by se někdo z Plzně a nejbližšího okolí, kdo by mě udělat USB vstup do Nexuse? Docela škoda, nepřehrát si z Flashky MP3. Teď mě napadlo, jesli to vůbec přehraje Nexus. Díky moc žadnej prodlem pomocí oem aux vstupu s most konektorem umí mp3 SDkarty aux vstup ovladaní i přes multifunkční volat mam na prodej zapoji se do konektoru misto cd měniče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Niekde som čítal, že existuje aj nejaký taký aux, ktorý sa zapojí medzi Nexus a CD menič, a keď do toho strčí človek USB alebo kartu, tak ovláda ten, a keď je to prázdne, tak ovláda CD menič. Teraz to neviem nájsť. Neviete niekto link na niečo podobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas1 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Niekde som čítal, že existuje aj nejaký taký aux, ktorý sa zapojí medzi Nexus a CD menič, a keď do toho strčí človek USB alebo kartu, tak ovláda ten, a keď je to prázdne, tak ovláda CD menič. Teraz to neviem nájsť. Neviete niekto link na niečo podobné? čau, existuje varinta provedení s cd měničem funguje to tak že když zapneš radio tak je aktivní cd měnič ,když radio vypneš a znovu zapneš je aktivni usb,aux nebo sd karta zaleži na tom co maš pripojene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liškovák Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Ahoj všichni, nedávno jsem si koupil Octavii II (rok 2007) z Německa. Má navigaci Nexus a zřejmě jako přídavek tam původní majitel přidal kabel USB, ale bohužel se mi nepodařilo zjistit, jak ho zprovoznit, aby přes něho šly přehrávat Flashdisky. Nemáte někdo s tímto kabelem, který je na fotce, zkušenosti? Je připojen do rádia skrze palubní desku u spolujezdce. Je možné, že bude kabel vypadlý zezadu navigace, ale ještě než se pustím do "operace", tak budu rád, když poradíte a vyhnu se tak demontáži. Zkoušel jsem různé varianty jako AUX, AV, CD apod. Díky moc za jakékoliv rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 A co zkusit pripojit mobil:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liškovák Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 A co zkusit pripojit mobil:-D Bezva . To mě nenapadlo . Zkoušel jsem různé flashdisky, mobily (Android i Apple), ale vůbec nic. Ani to přes USBčko nenabíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 A v kasliku to vede kam? Osobne bych zkusil prepnout radio na cd menic, nexus nemel nativni podporu usb portu, takze to musimvest do nejake kouzelne krabicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liškovák Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 A v kasliku to vede kam? Osobne bych zkusil prepnout radio na cd menic, nexus nemel nativni podporu usb portu, takze to musimvest do nejake kouzelne krabicky... Tenhle Nexus právě nemá CD měnič. Zkoušel jsem v menu dávat CD, ale řekne mi to, že CD není vložené. Určitě to někam vede, pokud nikoho nic nenapadne, tak se mrknu, kam konkrétně to vede no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Myslim zvolit jako vstup menic, znaci se jako cdc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liškovák Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Myslim zvolit jako vstup menic, znaci se jako cdc A kde se to, prosím, dá zvolit? Nikde jsem tuhle volbu nenašel. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 http://www.autocentrumta.cz/media/document/a5_octavia_nexus_navigationsystem.pdf a na USB si vytvoř max 6 složek označeno CD1 - CD6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liškovák Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 http://www.autocentrumta.cz/media/document/a5_octavia_nexus_navigationsystem.pdf a na USB si vytvoř max 6 složek označeno CD1 - CD6 Super, díky moc. Zítra to zkusím a dám vědět, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Liškováku, necituj bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Nevíte někdo, kolika pinový konektor je na Nexusu? Chci připojit digitální hudební adaptér, abych mohl přehrávat mp3 z flash disku. Existuje 8pinový a 12pinový a já nevím, který koupit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Podle fotek ma 12pinovy konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 díky, myslel jsem si to. Kde je prosím ta fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Napr. tady. Dal jsem do Google "Skoda Nexus" a proste neco nasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.