century Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Nenašel by se někdo z Plzně a nejbližšího okolí, kdo by mě udělat USB vstup do Nexuse? Docela škoda, nepřehrát si z Flashky MP3. Teď mě napadlo, jesli to vůbec přehraje Nexus. Díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martas1 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Nenašel by se někdo z Plzně a nejbližšího okolí, kdo by mě udělat USB vstup do Nexuse? Docela škoda, nepřehrát si z Flashky MP3. Teď mě napadlo, jesli to vůbec přehraje Nexus. Díky moc žadnej prodlem pomocí oem aux vstupu s most konektorem umí mp3 SDkarty aux vstup ovladaní i přes multifunkční volat mam na prodej zapoji se do konektoru misto cd měniče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.j Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Niekde som čítal, že existuje aj nejaký taký aux, ktorý sa zapojí medzi Nexus a CD menič, a keď do toho strčí človek USB alebo kartu, tak ovláda ten, a keď je to prázdne, tak ovláda CD menič. Teraz to neviem nájsť. Neviete niekto link na niečo podobné? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martas1 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Niekde som čítal, že existuje aj nejaký taký aux, ktorý sa zapojí medzi Nexus a CD menič, a keď do toho strčí človek USB alebo kartu, tak ovláda ten, a keď je to prázdne, tak ovláda CD menič. Teraz to neviem nájsť. Neviete niekto link na niečo podobné? čau, existuje varinta provedení s cd měničem funguje to tak že když zapneš radio tak je aktivní cd měnič ,když radio vypneš a znovu zapneš je aktivni usb,aux nebo sd karta zaleži na tom co maš pripojene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liškovák Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Ahoj všichni, nedávno jsem si koupil Octavii II (rok 2007) z Německa. Má navigaci Nexus a zřejmě jako přídavek tam původní majitel přidal kabel USB, ale bohužel se mi nepodařilo zjistit, jak ho zprovoznit, aby přes něho šly přehrávat Flashdisky. Nemáte někdo s tímto kabelem, který je na fotce, zkušenosti? Je připojen do rádia skrze palubní desku u spolujezdce. Je možné, že bude kabel vypadlý zezadu navigace, ale ještě než se pustím do "operace", tak budu rád, když poradíte a vyhnu se tak demontáži. Zkoušel jsem různé varianty jako AUX, AV, CD apod. Díky moc za jakékoliv rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin.sv Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 A co zkusit pripojit mobil:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liškovák Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 A co zkusit pripojit mobil:-D Bezva . To mě nenapadlo . Zkoušel jsem různé flashdisky, mobily (Android i Apple), ale vůbec nic. Ani to přes USBčko nenabíjí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 A v kasliku to vede kam? Osobne bych zkusil prepnout radio na cd menic, nexus nemel nativni podporu usb portu, takze to musimvest do nejake kouzelne krabicky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liškovák Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 A v kasliku to vede kam? Osobne bych zkusil prepnout radio na cd menic, nexus nemel nativni podporu usb portu, takze to musimvest do nejake kouzelne krabicky... Tenhle Nexus právě nemá CD měnič. Zkoušel jsem v menu dávat CD, ale řekne mi to, že CD není vložené. Určitě to někam vede, pokud nikoho nic nenapadne, tak se mrknu, kam konkrétně to vede no. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Myslim zvolit jako vstup menic, znaci se jako cdc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liškovák Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Myslim zvolit jako vstup menic, znaci se jako cdc A kde se to, prosím, dá zvolit? Nikde jsem tuhle volbu nenašel. Díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 http://www.autocentrumta.cz/media/document/a5_octavia_nexus_navigationsystem.pdf a na USB si vytvoř max 6 složek označeno CD1 - CD6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liškovák Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 http://www.autocentrumta.cz/media/document/a5_octavia_nexus_navigationsystem.pdf a na USB si vytvoř max 6 složek označeno CD1 - CD6 Super, díky moc. Zítra to zkusím a dám vědět, jak to dopadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Liškováku, necituj bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zednar Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Nevíte někdo, kolika pinový konektor je na Nexusu? Chci připojit digitální hudební adaptér, abych mohl přehrávat mp3 z flash disku. Existuje 8pinový a 12pinový a já nevím, který koupit. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Podle fotek ma 12pinovy konektor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zednar Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 díky, myslel jsem si to. Kde je prosím ta fotka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Napr. tady. Dal jsem do Google "Skoda Nexus" a proste neco nasel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts